pauletta82
Sexy Big Mamma
Variatko witam :-)
lubiczanko na zaparcia dobre śliwki i jabłuszka ew. czopek glicerynowy
lubiczanko na zaparcia dobre śliwki i jabłuszka ew. czopek glicerynowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Variatka-witam...:-)
Jola-coś czuję,że szybciej pojedziesz niż Ci się zdaje...O ile dobrze skapowałam to odszedł Ci czopA jak z bólami?Podejrzewam,że może się zacząć lada moment.Tak więc na wszelki wypadek trzymam kciuki i powodzenia(tak na ww)
Gastone-my też sami jesteśmy na sylwka...tak więc może jakieś ciacho co najwyżej upiekę i coś na ostro...czipsy paluszki i starczyszampana dziś nam landlord przywiózł
A my faktycznie zrobiliśmy najazd na Cork...cała familia obkupiona w ciuszki,gry itp...a mama- w galaretki z pl.sklepugdzie tu sprawiedliwość;-)
Uciekam,bo Danielek marudny od naszego powrotu...znacie coś dobrego dla niemowląt na zaparcie?
Jola gdybyś miała rozwarcie na 4cm to podejrzewam że już by cie zostawili a nie puszczali do domku...a i mi sie wydaje że to już tuż tuż i całkiem możliwe że maleństwo nie doczeka do 2010 ;-)
Misia oj ja też mam ochotę na bałwanki i orły mam nadzieję że do jutra taki stan rzeczy się utrzyma i jak wstanę to będzie biało na dworze ehhh jak ja tęsknię za białą zimą brakuje mi tutaj tego a i w Pl nie zawsze była a ja uwielbiam jak jest biało i mroźno:-) ale nienawidzę pluchy ale to chyba każdy tak ma bo kto by lubił błoto
Kurde po farbowaniu włoskó strasznie mnie oczy pieką musiały ajkieś silne opary być tym razem mi troszkę za ciemne wyszły albo ja jestem za blada ehhh te baby w ciąży im nie dogodzisz
Frog nie wiem czy cos sie teraz nie zmienilo, bo nikt teraz o tym badaniu nie wspomina :-(Widze ze krzywa cukrzycowa ponownie topie podobnie jak szczepienie na gruzlice.
Wiec ja nie mialam nikogo w rodzinie chorego na cukrzyce a i tak dostalam Zaproszenie na badanie krzywej cukrzycowej choc moglam odmowic ale po co przeciez to dla naszego i dzidzi dobra;-). To bylo ponad 2 lata temu i musialam zglosic sie do budynku na tylach szpitala gdzie pilam niestety cosik obrzydliwego po czym do domciu dostalam list ze moje wyniki sa b. dobre:-) Wiec nie widze potrzeby by robic takie badanie odplatnie w PL przychodni skoro jest ono dostepne bezplatnie
Tfu Tfu wypluwam oczywiście wytrzymasz do 2010 tzn nie Ty tylko maleństwo :-)Wypluj to , ja zaciskam nogi jak moge do nowego roku zeby dziecie roku w plecy nie mialo a z tyi numerkami to nie wiem o co chodzilo. Powiedzial ze powinno byc 5 a ja mam 3 i tyle zapamietalam Jutro wieczorem moge zaczynac, dzis jeszcze nie