reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

czesc
ale tu cisza. cicho-sza.
tytus chory. dzis trzeci dzien ma goraczke, zadnych innych objawow i troche mu sie w sumie polepsza (w piatek mial 40 stopni), jak mu do jutra nie spadnie zupelnie, to czeka nas kolejna wizyta iu pediatru (a piatek pani doktor sugerowala, ze to moze byc trzydniowka). no, zobaczymy.
ja padam z nog.
pawel pada z nog
masakra

reklama
marianeczka jesli pojawi sie wysypka to mozesz swietowac bo oznaczac to bedzie koniec gorączki
a wysypka zniknie w ciągu dwóch dni
miejmy nadzieje ze to tzrydniówka
oj pamietam Filipową 3dniówke było tragicznie

anineczka z tych staran mam na razie 3 dni opóźnienia
@ nie przyszła ja nie testowałam czekam cierpliwie jeszcze kilka dni
nie wiem moze do srody albo soboty

marianeczka i jak malenstwo?

okropnie :(
dzis mial 40,7 w pupie :( bylismy u lekarza - nadal zadnych objawow infekcji, ale wieczorem startujemy z antybiotykiem,a rano idziemy na morfologie. bardzo sie denerwuje :( a tytus wyglada jak cien dziecka. bialy jak sciana, doly pod oczami...

marianeczka moze bys sobie zmienila aviatorka? On taki drastyczny ::)
W koncu to forum dla mamusiek i ich dzieciaczkow ;D a nie dla seryjnych mordercow ;D ;D
Bylo by milej zagladac tutaj ;)

anineczka - mam nadzizeje, ze nie uraza on az tak bardzo twojego poczucia estetyki. zreszta wiekszosci sie podoba. wymaga nieco poczucia homorku, i tyle :)
a u nas troche lepiej, goraczka spadla, jak bedziemy mieli to wszystko za soba to znow wrocimy do realizacji emigracyjnych planow.
tak a propos - moglybyscie mi cos jeszcze napisac o galway? jest pelno hoteli to wiem. a nie wiecie jak z ofertami pracy? tez tak rozowo jak w limerick??? bo zycie chyba troche drozsze...

filpi, ale fajnie, ze myslicie i dzialacie zapewne w storne powiekszenia rodznki!! trzymam kciuki!! :D

marianeczka, calusy dla tytusa! niech facet zdrowieje!

a mi sie ten osobnik przy komputerze podoba.. moze przez to, ze sama mam czesto tak ochote rabnac. praca mi na nerwy dziala, ilez mozna pisac :mad:

ojciec malego wyjechal. z informacji biezacych to w hotelu bono z U2 'clarence' poszukiwali barmana. nie wiem, na ile to aktualne.

biore sie do pracy. cholery dostane albo co... bosheeee.... skonczyc to jak najszybciej!! :p

marianeczka pisze:
anineczka - mam nadzizeje, ze nie uraza on az tak bardzo twojego poczucia estetyki. zreszta wiekszosci sie podoba. wymaga nieco poczucia homorku, i tyle :)
a u nas troche lepiej, goraczka spadla, jak bedziemy mieli to wszystko za soba to znow wrocimy do realizacji emigracyjnych planow.
tak a propos - moglybyscie mi cos jeszcze napisac o galway? jest pelno hoteli  to wiem. a nie wiecie jak z ofertami pracy? tez tak rozowo jak w limerick??? bo zycie chyba troche drozsze...
hmmm... no to spoko.
Widocznie nie mam poczucia humoru ;)

p.s.a co konkretniej chcesz wiedziec o Galway?

reklama
anineczka- no co ty! nie chcialam cie urazic :)
o galway chcialabym wiedziec ty7le, czy odnosisz wrazenie, ze jest tam praca. czy jest duzo ogloszen w gazetach, na lokalach, etc.
tytus dziekuje za zyczrenia powrotu do zdrowia. niestety na razie jest raz lepiej, raz gorzej. dzis - gorzej :(

Do góry