pauletta82
Sexy Big Mamma
Ja mam M w domku wraca do pracy dopiero po nowym roku także z rzadka zaglądam a i nie zawsze jest wena do pisania :-( ogólnie jakiś taki humor do dupy mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój J też w domku,w związku z czym do przyszłego tygodnia moje wizyty będą sporadyczne...Ale dam z siebie wszystkoJa mam M w domku wraca do pracy dopiero po nowym roku także z rzadka zaglądam a i nie zawsze jest wena do pisania :-( ogólnie jakiś taki humor do dupy mam
Martuś-nie będę ukrywać,że jesteś dla mnie jak siostra w wersji Irlandzkiej,bo choć mam 3 i strasznie mi ich brakuje,to jesteś dla mnie taką zastępczą i tu na miejscu:-).I co Ci jeszcze powiedzieć mogę-(choć mówi się łatwo)głowa do góry,byle do przodu...i cokolwiek by się nie działo my jesteśmy tutaj i możesz się zwracać ze wszystkim-jak do siostryja tez nie śpie;-)była lubiczanka u mnie i bardzo podniosła mnie na duchu za co baaaaardzo serdecznie jej dziękuje kochana ty moja
pauletta witam w klubie,ja tez niemam sie z czego cieszyc
gastone myśle ze każda z dziewczyn tak sie objadła ze nie ma siły pisaca i seriale powróciły
nawet nie wiesz jak mi sie cieplutko na serduszku zrobiłojeszcze raz dziękuje;-)nie wiem co bym zrobiła bez ciebieMartuś-nie będę ukrywać,że jesteś dla mnie jak siostra w wersji Irlandzkiej,bo choć mam 3 i strasznie mi ich brakuje,to jesteś dla mnie taką zastępczą i tu na miejscu:-).I co Ci jeszcze powiedzieć mogę-(choć mówi się łatwo)głowa do góry,byle do przodu...i cokolwiek by się nie działo my jesteśmy tutaj i możesz się zwracać ze wszystkim-jak do siostry