reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!
Zyczy Kinga i Fasolek Dominik
:-)

reklama
Witam laski
Wpadlam na chwilke u nas przygotowania pełna parą, my od rana w kuchni L poszedl z dziecmi na plac zabaw,Oli i Julia maja super zabawe bo sa w tym samym wieku:) Jest tyle jedzenia jak dla wojska nie wiem gdie to pomiescimy:)
Więc życze Wam udanej wigilii w gronie rodzinnym :)
Monia dostalam emaila ze Next sa wyprzedaze w sobote od 7 rano:)
Buziaki

Witam Dziewczynki :-) widzę, że cisza tutaj - pewnie wszystkie siedzą i świętują;-) korzystając z okazji chciałabym złożyć Wam życzenia wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie bliskich osób, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń!!!

Wesołych Świąt pełnych słodyczy Igorek z Mamą życzy!!!

Załączniki

• kartka.jpg
    kartka.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Witam wieczorkim :-)
My juz po Kolacji Wigilijnej, siedzimy na kanapie i zdychamy:-p
I po co to bylo tyle tego robic:eek:
No nic mamuski w takim razie chcialam jeszcze Wam wszystkim zlozyc zyczenia Swiateczne,Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia

Wiktorku Tobie z okazji 2. urodzin
życzę samych słonecznych dni,
uśmiechu na słodkiej buźce
i rozwagi w poznawaniu świata:tak:
493338pw37m860mi.gif

Dziewczyny
dziękuje Wam bardzo za pamięć i życzenia:tak::tak::happy:
1207917wtu7ai2bak.gif

Hej.
U nas już prawie wszyscy kimią.Muszę M z kanapy ściągnąc do wyra.
Dziś dostałam super prezent :-) przyszło prawko pocztą.
Aż dziw,ale we wtorek wypisałam papier a dziś przyszło do domku.Zaledwie 2 dni;-)

Miłej nocki kochane.
Ja sobie chyba drineczka małego zrobię i też mykam bo z kim tu świętowac :eek:

Dzisiaj tłumów się nie spodziewam:-D na BB.
Misia gratulejszyn, nikt nie wątpił, ze dostaniesz pracę:-). U nas ciągle coś do roboty było i nie mogłam nawet życzeń świątecznych Wam złożyć:zawstydzona/y::-(. Nawet komputera nie włączaliśmy. Pierwsze święta Ani zaliczone:-), jutro chrzciny. !6 ludziów ma być plus dwie szalone dwulatki:-D:-D:-D:szok: no i bohaterka dnia:-D:cool2:

Anineczko
, no to szerokiej drogi:-D:-D:-D

reklama
witam sie moje panie !!!!!juz po sniadanku teraz wypadzik do znajomych a jutro do galway poszlaec po sklepach!!!! a dla was moje mile panie:WESOŁYCH ŚWIAT!!!!ORAZ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010!!SZAŁOWEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!!!!:o) aaaaaaaaaaaaaa pogoda urocza prawda!!!!!u nas deszcz ze śniegiem
18.gif

Do góry