reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Sto Lat dla Solenizantów!!!
Mixed_Flowers_and_a_Bear.jpg

reklama
W te swieta magiczne zyczenia sle liczne;pachnacych jodelek z ogromem swiatelek,pod obrusem sianka,za oknem balwanka,prezentow bez liku,ciepla rodzinnego w Dniu Narodzenia Panskiego.Duzo jedzenia na stole i niech te swieta beda wesole:O)WESOŁYCH ŚWIĄT!
Życzy Przyjaciel

choinka.jpg

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam Święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku!

Do zobaczenia po Nowym Roku :happy:

Ostatnia edycja:
kartka-boze-narodzenie-2008.jpg

Kochane Dziewczynki!
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz pasma sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku 2010
zyczy Tabasia i Alex prosto z brzuszka
;-)

wszystkiego najlepszego wszystkim mamuskom :) oby te swieta byly spokojne obfite w prezenty i smaczne jedzonko :) (tylko sie nie przejadac prosze )
buziaczki :*

Kochane Dziewczynki!
Ja juz chyba jako ostatnia biegne zlozyc Wam wszystkim oraz waszym rodzinom serdeczne zyczenia Swiateczne!! Niech Wam sie spelniaja najwieksze marzenia. Badzcie szczesliwe i radosne! Usmiechajcie sie codziennie, takze do swojego odbicia w lustrze. Spedzajcie te Swieta, choc daleko od rodzinnych stron, w domowej i radosnej atmosferze! A w Nowym Roku niech nam sie wszystkim dobrze wiedzie! Niech nasze dzieci zdrowo rosna! Nasi mezowie tula nas codziennie! Samych sukcesow! Kolejnych fasolek! I wszystkiego naj naj!!!:-):-):-)

Wszystkiego cudownego dla Wolfii z okazji urozdinek!!! Usmiechow i radosci kochana!!

Wiktorku- kolorowego i slodkiego zycia!! Cudownych zabawek i samych radosci!!

Ostatnia edycja:
ja tak na szybkiego

wolfia podwójne 100lat!!!

ewelcia mały sie nie pręży bo to jest specjalna mikstura robiona w aptece i ważna tylko 10 dni,a butelki mam antykolkowe:tak:Dr.Brown:tak:
mały marudzi i sie ślini ale nie sądze zeby tak szybko zęby mu szły:szok:

musze uciekac i jeszcze raz wesołych świąt

reklama
Dziewuszki smacznej kolacyjki i duuuużo prezentów:tak:A ja dziś już rano prezent dostałam:-(Taki,którego strasznie nie chciałam dostać:no:@!!!!:-(A miałam nadzieję,że może jednak cosik się P nie uda z tym uważaniem:hmm::no2:I mam zły humor,w sam raz na święta:unsure::sad:

Do góry