reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

2-6.gif

Boże Narodzenie wkrótce,
więc życzymy Wam szczerze
ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę,
wszystko w złocie, zieleni, czerwieni,
niech Nowy Rok będzie pełen nadziei,
by spełniło się choć jedno z Waszych marzeń,
dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

E. O. V. O. Wilk :)

reklama
Wpadłam,żeby dobranoc powiedzieć:-)
Dojechaliśmy szczęśliwie,krajobraz wokół piękny,lekko zaśnieżony,ale drogi w porządku,tylko korki trochę i zeszło nam ponad 4,5 godz.:eek:Mąż z kuzynem jeszcze pierdoły przy piwku posuwają,a ja czmychnęłam do łózia z laptopikiem-zażyć mojego narkotyku(BB:-D)Taki niewinny nałóg:sorry:Jak większości z Was:-D
...A mój syn jeszcze nie śpi:szok::eek:Taki podjarany,że podróż,że ma na materacu pościelone,że jutro prezenty,że jeszcze hula:sorry:Poza tym przespał się godzinkę w aucie i to też pewnie dlatego:confused2:Ale widzę,że pomału z sił opada,oczy już maślane(jak moje ciasteczka:-D),za niedługo chyba(mam nadzieję:eek:)odleci,bo mnie się już chce straaaasznie spać:sorry:
Dobranoc wszystkim....

O dziwo wytknęłam nos z kuchni:eek: jakimś cudem:confused2:

Dziewczynki moje drogie... i zajrzalam zyczyć Wam magicznych Świąt...

...by Świeta te były okresem pojednania i spokoju,by wszystkie problemy schowały się gdzieś w kąt ,a Świeta upłyneły Wam w jak najlepszej atmosferze,wszystkiego najlepszego ...góry słodkości i wiele miłości...;-)

Ostatnia edycja:
Hejka
Wolfia- StO LaT!!! Zdrówko!
sluze.gif

Sofik - przyjadę do Ciebie chyba w lutym..niedługo wyjazd do PL..i nie wiem jak długo tam będę..możliwe, że do końca stycznia..ale może się okazać, że wrócę wcześniej...:dry: a i zdecydowanie muszę poćwiczyć jazdę..więc póki co zapraszam do mnie - po moim powrocie z PL :tak:
Misia - gratulacje! Pamiętam jak przeżywałaś w ciąży gdy pojawiła się podobna oferta..i widzisz :-) a nie mówiłam, że Twój czas nadejdzie :tak: S u P e R ! ! !
Co do świątecznych przygotowań
..u mnie będzie 12 potraw bo taka tradycja jest w moim domu i chciałabym ją kontynuować.. Będziemy tylko we trójkę dlatego starałam się robić mniejsze porcje wszystkiego..tym bardziej, że po świętach lecimy :happy: I właśnie dopiero skończyłam urzędowanie w kuchni.. Z mężulkiem pichciliśmy..fajnie nam się razem gotuje :happy::happy: a jak na złość Patryk budził się co chwilę..To do niego nie podobne..a poszedł spać o 21:30 :szok: bo wcześniejsze próby położenia go spać spełzły na niczym :eek: pewnie chciał pomóc nam w gotowaniu :rofl2: Teraz ja na BB a mężulek pojeździć autem :oo: bo ślizgawica pod śniegiem a wreszcie ulice są puste to można jechać :eek: :-D bo w ciągu dnia to się czołgaliśmy...:sorry:
Dobrej nocy laski :-)

Ewka - ale masz dzis kumulacje :) Wszyyyyyystkiego co tylko zapragniesz zycze Ci z okazji imienin, urodzin i Swiat :)

xrta7k3y.gif

18171918mn4.gif

Dziewczeta kochane :D Zycze Wam aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom.
052.gif
033.gif

02394nc2.gif

No i ja jeszcze nie w łóżu no coz musialam tu zajrzec
i w dniu tak waznym i wspanialym chcialam ci Wolfia przekazac, ze :

Są dni, które pamiętać należy, te które w sercu będą zapisane.
Wraz z nimi słowa - życzenia, cieple, piękne, kochane...
Po prostu życzenia szczęścia w każdej życia dziedzinie,
niech będzie jak kwiat wiecznie kwitnący, niech nigdy przenigdy nie minie.
Lecz do życzeń i radę maleńka dołączyć wypada:
Szczęścia należy pragnąć, bo do pragnących przychodzi.
Z okazji -nastych urodzin wszystkiego co naj... naj....

Chcialam rowniez zlozyc zyczenia mojemu kochanemu synkowi ktory za 2 godziny i 15 min skonczy 2 latka.

W tym dniu pięknym i wspaniałym życzę ci serduszkiem całym,
aby wszystko się spełniło, czego pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce ci świeciło w oczach, sercu i na twarzy.
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości a także jak najwięcej radości
z wszystkich chwil twojej młodości.
Życzę Ci, jak w bajce dobra wróżka, by spełniły się marzenia z samego końca
Twojego serduszka.
A na koniec na mocy słów, z serca mojego płynących, życzę Ci najgoręcej,
jak tylko potrafię, byś w bezdusznym tłumie znalazł serce,
które naprawdę Cię zrozumie i pokocha takim, jakim Jesteś...
wyjątkowym i wspaniałym,W tym dniu pięknym i wspaniałym
życzę ci serduszkiem całym
aby wszystko się spełniło
czego pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce ci świeciło
w oczach, sercu i na twarzy.
Sukcesów w życiu,
ciepła w miłości
a także jak najwięcej radości
z wszystkich chwil twojej młodości.
Życzę Ci, jak w bajce dobra wróżka
by spełniły się marzenia z samego końca
Twojego serduszka.
A na koniec na mocy słów, z serca mojego płynących,
życzę Ci najgoręcej, jak potrafię,
byś w bezdusznym tłumie znalazła serce,
które naprawdę Cię zrozumie i pokocha taką,
jaką Jesteś...
wyjątkową i wspaniałą, moją dziecinką kochaną.

Kocham Cię Serduszko Moje

Do pozniej mamuski kolorowych snow zycze:-)

Świąt gorących w sercu i mroźnych za oknem;
Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów;
Magii, która pozwala uwierzyć w lepsze jutro
I radości z drobiazgów, które potrafią mieć ogromną wartość...

2qdvr6b.jpg

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
Wszystkim solenizantom,jubilatom-najlepszego.
Ja niestety pręciutko-oprócz przygotowań jeszcze z Danielkiem na szczepienie lecę:sorry:
Tak więc Kochane moje
Niech się weseli święty,
Bo bliski jest zwycięstwa,
Niech się raduje grzesznik,
Bo dane jest mu przebaczenie.
Niech powróci do życia poganin,
Bo do życia jest powołany.
W małym Świętym Dziecku
Bóg daje nam Zbawienie.
Niech Gwiazda Betlejemska zwiastuje nam,
W sercu na nowo tę Dobrą Nowinę,
Niech się rozraduje serce i uwierzy Jezusowi,