reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Dzieki dziewczynki:-)
Kamcia- dostalam wychowawstwo w klasie II. Bede pracowac w godzinach dzialania szkoly czyli od 10 do 14 w soboty:-)
Po moim wczorajszym spaghetii A rzygal pol nocy A mi smakowalo......
Teraz gotuje barszcz i mocze sledzie bo mi sie zachcialosledzi w smietanie.......co to za zachcianki jakies....?
Kamcia- dostalam wychowawstwo w klasie II. Bede pracowac w godzinach dzialania szkoly czyli od 10 do 14 w soboty:-)
Po moim wczorajszym spaghetii A rzygal pol nocy A mi smakowalo......
Teraz gotuje barszcz i mocze sledzie bo mi sie zachcialosledzi w smietanie.......co to za zachcianki jakies....?
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
witam,ale dzis pospałam:-).
Lubiczankoja tez wieki nierobiłam chatki mój M mi o o nej przypomnial wiec niech ma.
Misiagratuluje pracy:-)
No troszke napisałam teraz uciekaw wtawic warzywa na sałatke i biore sie za robienie sernika.
Lubiczankoja tez wieki nierobiłam chatki mój M mi o o nej przypomnial wiec niech ma.
Misiagratuluje pracy:-)
No troszke napisałam teraz uciekaw wtawic warzywa na sałatke i biore sie za robienie sernika.
julia28
Mama lutowa 2007
dziewczynki ciasta wyszły!!!!!!!!!!!:-);-)
moja mama tz mi to ciagle powtarza:-):-)zooobaczysz po chrzcinach mala bedzie lepiej spala-ty tez spalas jak aniolek jak cie ochrzcilamja tam w to nie wierzeja tez juz życze wam wesołych świąt bo nie wyrabiam na zakrętach i od 2 nocy wogóle nie śpie bo moje dziecię zasnęło ostatniej nocy o 4.30nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze po chrzcinach będzie spał
slodziutko wyglada ta twoja kruszynka!Ale wloski to ma chyba najdluzsze jakie dotad widzialamwitam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(
tez sie wybiore na wyprzedaze po swietach,a coTylko ciezko sie lazi z malaMoze jakos to bedzie
My oczywiscie wiedzialysmy ze dostaniesz te prace:-):-):-)Fajowo,oby Ci sie dobrze pracowalo!Gratulacje!Witam Dziewczynki!
Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie......a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona:-)
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)
No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)
Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...
A mnie leb dzis napiernicza.Chyba Tichonek mi w spadku zostawila ipojechala sobie w dluga:-)Juz 2ga tabletke wzielam,pewnie przemeczenie i nie wyspanieAle jeszcze tylko jutro i labaRybka zrobiona,makowce stygna..Barszcz wyladowal w kiblu-przepieprzylamNiech sobie A.robi 2gi wieczorem jak mu sie chceZe tez ta glowa musi bolec
milego pichcenia dziewczyny!I szerokiej drogi tym co sie wybieraja w podroz!
julia - ja tam nie mialam watpliwosci ze Ci wyjda,a Ty mialas jakies??
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzien pracowite pszczolki
Misia - ogromne gratulacje Fajnie jest byc pozytywnie zakrecona
Julia - trzymam kciuki za sernik
Ja rowniez very busy Zrobione juz mam : pierogi, sos grecki do ryby, golabki, dewolajki, barszcz juz gotowy(w kartonie uszka tez, kapucha z grochem sie gotuje, zaraz machne jakie ciasto po poludniu Krzysiu i Stasiu zrobia salatke warzywna
Caly czas zagladam w oczekiwaniu na MISI PRZYPADKI PRZY GOTOWANIU :-)niniejszym pozdrawiam.
Misia - ogromne gratulacje Fajnie jest byc pozytywnie zakrecona
Julia - trzymam kciuki za sernik
Ja rowniez very busy Zrobione juz mam : pierogi, sos grecki do ryby, golabki, dewolajki, barszcz juz gotowy(w kartonie uszka tez, kapucha z grochem sie gotuje, zaraz machne jakie ciasto po poludniu Krzysiu i Stasiu zrobia salatke warzywna
Caly czas zagladam w oczekiwaniu na MISI PRZYPADKI PRZY GOTOWANIU :-)niniejszym pozdrawiam.
emili78
mama czerwcowa 2009
..........._,|,_
............ '|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
.... ....../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....Niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode Mnie
......./ … `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ … o .. ~ \ … serdeczne
...../ . * .... . o.\… życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'W Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * … ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!
ŻYCZĘ serdecznie Wam mamunie i waszym rodziną...
............ '|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
.... ....../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....Niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode Mnie
......./ … `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ … o .. ~ \ … serdeczne
...../ . * .... . o.\… życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'W Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * … ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!
ŻYCZĘ serdecznie Wam mamunie i waszym rodziną...
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Kurdecja Kasia Ty mi tu nie czekaj bo mi wykraczesz!!;-) Narazie idzie ok, choc ja prawie wcale nic nie gotuje...hehehe...jak juz mowilam nie mam dla kogo. Zrobilam juz sledzie w smietanie, barszcz sie ciagle pichci, a ryba jeszcze zamrozona czeka tzn w sumie to sie rozmraza. Alik mi troche marudzi i jedna reka go bujam w wozku, a druga cos tam probuje zdzialac.
Marta F- jak ja cie rozumiem. Ja tez nie spie juz 3 noc! Czuje sie jakby mi dziecko ktos podmienil! Totalny sajgon...:-szok:
Madbebe- no to ty obrotna jestes! MakowcE! Nawet nie jeden tylko wiecej!! Obu glowa szybko przestala bolec! Trzasnij kawosa:-)
Ja wlasnie pozeram wczorajsze spaghetti- mam nadzieje, ze nie podziala na mnie tak jak na Aarona. POdejrzewa mnie, ze chcialam go otruc, zeby zgarnac polise na zycie Szlag- przejrzal mnie!;-)
A wogole to czemu dziecko ochrzczone mialoby dluzej spac??????????? Czy to jakis kolejny zabobon, czy moze kosciol takich rad udziela? hehehe
No to ja powinnam miec przechlapane...Al nie byl chrzczony! I teraz kara boza chyba mnie dopadla!
Marta F- jak ja cie rozumiem. Ja tez nie spie juz 3 noc! Czuje sie jakby mi dziecko ktos podmienil! Totalny sajgon...:-szok:
Madbebe- no to ty obrotna jestes! MakowcE! Nawet nie jeden tylko wiecej!! Obu glowa szybko przestala bolec! Trzasnij kawosa:-)
Ja wlasnie pozeram wczorajsze spaghetti- mam nadzieje, ze nie podziala na mnie tak jak na Aarona. POdejrzewa mnie, ze chcialam go otruc, zeby zgarnac polise na zycie Szlag- przejrzal mnie!;-)
A wogole to czemu dziecko ochrzczone mialoby dluzej spac??????????? Czy to jakis kolejny zabobon, czy moze kosciol takich rad udziela? hehehe
No to ja powinnam miec przechlapane...Al nie byl chrzczony! I teraz kara boza chyba mnie dopadla!
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Misia, nie boj zaby, dobrze bedzie , ale Ty okrutna jestes, zeby tak "malzona-to-be " przed SWIETAMI KLUCHAMI TRUC? Jak mozna;-)
Moj karpiu juz przyprawiony i ocebulowany czeka na jutrzejsze smazenie...
A ten zabobon z chrzcinami smieszny... Stas byl ochrzczony jak mial miesiac... i porzadnie sie wyspalam jak mial rok i kilka miesiecy, a Olka, juz przed chrzcinami spala cale noce, a teraz sie popsula i sie budzi kilka razy...
Moj karpiu juz przyprawiony i ocebulowany czeka na jutrzejsze smazenie...
A ten zabobon z chrzcinami smieszny... Stas byl ochrzczony jak mial miesiac... i porzadnie sie wyspalam jak mial rok i kilka miesiecy, a Olka, juz przed chrzcinami spala cale noce, a teraz sie popsula i sie budzi kilka razy...
Ostatnia edycja: