reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia gratuluje :-)
Ja musze sie zebrac do gotowania jakiegos obiadu i zaczac przygotowania na jutro :happy:
Milego i niezbyt meczacego dzionka zycze ;-)

Dzieki dziewczynki:-)

Kamcia- dostalam wychowawstwo w klasie II. Bede pracowac w godzinach dzialania szkoly czyli od 10 do 14 w soboty:-)

Po moim wczorajszym spaghetii A rzygal pol nocy:szok: A mi smakowalo......:sorry:

Teraz gotuje barszcz i mocze sledzie bo mi sie zachcialosledzi w smietanie....:eek:...co to za zachcianki jakies....?:eek::sorry:

witam,ale dzis pospałam:-).
Lubiczankoja tez wieki nierobiłam chatki mój M mi o o nej przypomnial wiec niech ma:-p.
Misiagratuluje pracy:-)
No troszke napisałam teraz uciekaw wtawic warzywa na sałatke i biore sie za robienie sernika.

ja tez juz życze wam wesołych świąt bo nie wyrabiam na zakrętach i od 2 nocy wogóle nie śpie bo moje dziecię zasnęło ostatniej nocy o 4.30:crazy:nie wiem co sie dzieje ale mam nadzieje ze po chrzcinach będzie spał:tak:
moja mama tz mi to ciagle powtarza:-):-)zooobaczysz po chrzcinach mala bedzie lepiej spala:-D:-D-ty tez spalas jak aniolek jak cie ochrzcilam:happy::happy:ja tam w to nie wierze:no::sorry:
witam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki:tak:.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(
slodziutko wyglada ta twoja kruszynka!Ale wloski to ma chyba najdluzsze jakie dotad widzialam:tak::happy:
tez sie wybiore na wyprzedaze po swietach,a co:happy:Tylko ciezko sie lazi z mala:eek:Moze jakos to bedzie

Witam Dziewczynki!

Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie...:zawstydzona/y:...a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona:-D:-):zawstydzona/y:
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)

No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)

Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke:eek:,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...:sorry:
My oczywiscie wiedzialysmy ze dostaniesz te prace:tak::-):-):-)Fajowo,oby Ci sie dobrze pracowalo!Gratulacje!
A mnie leb dzis napiernicza.Chyba Tichonek mi w spadku zostawila ipojechala sobie w dluga:-)Juz 2ga tabletke wzielam,pewnie przemeczenie i nie wyspanie:wściekła/y:Ale jeszcze tylko jutro i laba:-pRybka zrobiona,makowce stygna..Barszcz wyladowal w kiblu-przepieprzylam:wściekła/y:Niech sobie A.robi 2gi wieczorem jak mu sie chce:rofl2:Ze tez ta glowa musi bolec:wściekła/y::wściekła/y:
milego pichcenia dziewczyny!I szerokiej drogi tym co sie wybieraja w podroz!

julia - ja tam nie mialam watpliwosci ze Ci wyjda,a Ty mialas jakies??:-D:-D

Dzien pracowite pszczolki :)
Misia - ogromne gratulacje :) :) :) Fajnie jest byc pozytywnie zakrecona :)
Julia - trzymam kciuki za sernik :)
Ja rowniez very busy :D Zrobione juz mam : pierogi, sos grecki do ryby, golabki, dewolajki, barszcz juz gotowy(w kartonie ;)uszka tez, kapucha z grochem sie gotuje, zaraz machne jakie ciasto :D po poludniu Krzysiu i Stasiu zrobia salatke warzywna :)
Caly czas zagladam w oczekiwaniu na MISI PRZYPADKI PRZY GOTOWANIU :):-p:-)niniejszym pozdrawiam.

..........._,|,_
............ '|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
.... ....../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....Niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode Mnie
......./ … `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ … o .. ~ \ … serdeczne
...../ . * .... . o.\… życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'W Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * … ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!
ŻYCZĘ serdecznie Wam mamunie i waszym rodziną...

Kurdecja Kasia Ty mi tu nie czekaj bo mi wykraczesz!!:-D;-) Narazie idzie ok, choc ja prawie wcale nic nie gotuje...hehehe...jak juz mowilam nie mam dla kogo. Zrobilam juz sledzie w smietanie, barszcz sie ciagle pichci, a ryba jeszcze zamrozona czeka tzn w sumie to sie rozmraza. Alik mi troche marudzi i jedna reka go bujam w wozku, a druga cos tam probuje zdzialac.

Marta F- jak ja cie rozumiem. Ja tez nie spie juz 3 noc! Czuje sie jakby mi dziecko ktos podmienil! Totalny sajgon...:-:)szok:

Madbebe- no to ty obrotna jestes! MakowcE! Nawet nie jeden tylko wiecej!!:szok: Obu glowa szybko przestala bolec! Trzasnij kawosa:-)

Ja wlasnie pozeram wczorajsze spaghetti- mam nadzieje, ze nie podziala na mnie tak jak na Aarona. POdejrzewa mnie, ze chcialam go otruc, zeby zgarnac polise na zycie:-D Szlag- przejrzal mnie!:tak::-D;-)

A wogole to czemu dziecko ochrzczone mialoby dluzej spac???????????:eek: Czy to jakis kolejny zabobon, czy moze kosciol takich rad udziela? hehehe
No to ja powinnam miec przechlapane...Al nie byl chrzczony!:-D I teraz kara boza chyba mnie dopadla!:szok:

reklama
Misia, nie boj zaby, dobrze bedzie :D, ale Ty okrutna jestes, zeby tak "malzona-to-be " przed SWIETAMI KLUCHAMI TRUC? Jak mozna:wściekła/y::-p;-)
Moj karpiu juz przyprawiony i ocebulowany czeka na jutrzejsze smazenie...
A ten zabobon z chrzcinami smieszny... Stas byl ochrzczony jak mial miesiac... i porzadnie sie wyspalam jak mial rok i kilka miesiecy, a Olka, juz przed chrzcinami spala cale noce, a teraz sie popsula i sie budzi kilka razy...

Ostatnia edycja:
Do góry