reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczorowa pora,
Ja dziś wyskoczyłam z Asia do centrum i wyprzedaże sie zaczęły, kupiłam jej ale to wczoraj w H&M pełno ciuszków po 3-4 euro, a dziś dostała sukienkę (dolaczam zdjecia) trochę duza ale taka na teraz juz mamy a ta bedzie na później. Jutro chce cos dla siebie upolować, chociaz może po świętach będą przeceny w TK MAX - widziałam super spodnie, ale ....czekam na obniżki:tak:.Ja jeszcze sie nie zegnam, bede zagladac i Was czytac, choc nie zawsze mam czas zeby popisac:-(

Załączniki

• Picture 181.jpg
    Picture 181.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Dziewczynki,wpadłam życzonka złożyć:-)
Jutro koło południa wyjeżdżamy,pewnie nie będzie kiedy przed świętami zaglądnąć.Tak więc moje kochane:Zdrowych,spokojnych,pogodnych świąt.Dużo prezentów,radości i gości:-D
Wszystkiego najlepszego...

glitter538ya0.gif

Wesołych Świąt!!

Ostatnia edycja:
Witam się rano
Wszystkim wyjeżdżającym Mamusiom-WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
szybkiew przypomnienie co dziś robimy-gołąbki,kończymy bigos,smażymy rybkę po grecku i pieczemy ciasta
Martuśka23-wieeeki nie robiłam chatki...Też pyszka-sam ser prawie...Może się skuzę:confused2:
Wiesienka,Pauletta-normalnie ksicie tymi promocjami....Może tak zupełnie "przypadkiem"dzis zaciągnę J do dunnes i innych takich:confused2::-).
A mój Daniel od 2 nocy cud-miód(obym nie przechwaliła:eek:)Śpi jak mały książe-,nie no budzi się ze dwa razy na jedzonko,ale jest to błyskawiczne i bez problemu po przetransportowaniu do łóżeczka się nie wierci,nie stęka i nie muszę czuwać czy aby nie dojadł i nie muszę repetować...Sukces-oby nie jedno(dwu)razowy:tak:
A ja wymyśliłam wreszcie prezent dla tego swojego pana...Pomyślałam,że on ma jobla na punkcie gier(mamy Xboxa,którego mógłby maltretować cały dzień:sorry:).Niestety(dla mnie jak najbardziej stety)nie zawsze ma możliwość pograć kiedy chce(a szczerze mówiąc skutecznie mu niepozwalam i ma okazję przy dobrych wiatrach pograć raz w tygodniu),więc chyba mu kupię PSP-będzie mógł grać nawet jak pójdzie do kibelka,nie okupując tv...Co Wy na to?
Mam nadzieję,że żadna z Was się nie przepracuje w kuchni dzisiaj.Miłego dnia Wam wszystkim życzę,a sama uciekam,muszę Dadzię do przedszkola wyszykować|(ma dziś Mikołaja).Tak więc do potem:tak::-D

dzien dobry z rana kobietki:-)czas sie brac do roboty piec ciasta hehhe mam nadzieje ze mi wyjda:-Djesli nie to trudno ,jeszcze galarete zrobic dzims musze i krokiety bedzie bizzzy dzien ale co tam!!!!!!!moj maly cos straszna biegunke ma cholera nie wiem od czego!!!ja tez bylam wczoraj w dunsie przeceny ze az sie kupowac chce tylko tyle ze ja bylam z malym a on w praawo a ja w lewo i szukaj sie wiadomo na złosc mamusi ,,,,hehhehhehe jakbym juz nie zajrzala jutro to dla was wszystkich
7lovely-christmas.gif
[video=youtube;8bWsXSrp2Xo]http://www.youtube.com/watch?v=8bWsXSrp2Xo[/video]

Witam Dziewczynki!

Wpadlam powiedziec, ze DOSTALAM PRACE!!!!!:-):-):-):-)
Wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie dyrektorka i powiedziala, ze chca mi zaproponowac etat w szkole:-)
Jestem przeszczesliwa! :-)
No i chcialam sie pochwalic:-)
A wogole na koniec powiedziala mi, ze bylam rewelacyjna na rozmowie...:zawstydzona/y:...a ja myslalam, ze bylam zbyt gadatliwa i jakas narwana....Ona mi za to powiedziala, ze jestem pozytywnie zakrecona:-D:-):zawstydzona/y:
No coz! W kazdym razie mam, jestem i zaczynam w styczniu z mpja klasa:-)

No a dzis gotuje barszcz i karpia w cebule pakuje na noc. To moj plan na dzis. Jutro pieke sernik bo zabieram do tesciow. :-)

Takze lece bo mi sie pies zesral na wycieraczke:eek:,.....nie wiem tylko ktory wiec oba wyladuja za drzwiami...:sorry:

dziewczynki widze ze dzis wszystkie zabiegane

Wiec Misia moje GRATULACJE oby ta praca przynisla ci satysfakcje.

Poniewaz duzo z nas wyjezdza badz wyjechalo (mam nadzieje ze pomimo to jestescie z nami) wiec skladam wam moje kochane for everyone i oby te Swieta byly pelne usmiechow, radosci, milosci i prezentow.

Ja mialam dzis pobudke o 6tej wiec juz po 2 kawkach jestem, i wlasnie one pomogly mi zajarzyc ze nie umowilam sie do fryzjerki Musze teraz poszukac kogos kto mi choc wloski ufarbuje...hmmm i tu problem.
No coz zmykam brac sie do roboty

Milego dnia wszystkim

Ja wpadam się przywitać i co widzę?Misia wielkie gratulacje!!!:tak:Wszystkie byłyśmy pewne,że pracę masz już w garści:happy:
Ja zaraz rybkę po grecku przełożę do ładnego naczyńka,sernik mam zrobiony,roladę mięsno-serową i wyruszamy.Na miejscu jeszcze trzasnę:makiełki i śledzia w śmietanie oraz sałatkę z tuńczykiem i git:-pTakie składkowe święta mają swój plus,człowiek nie narobi się jak głupi,ale naje wszystkiego (co już niekoniecznie jest plusem:zawstydzona/y:).U nas śnieżek na dworze i -3st.:-)Jak święta to choć z odrobinką śniegu:tak:,a co?!

Witam się i ja:-):-):-) my dopiero sniadanko wcinamy nie dawno wstaliśmy:tak::tak: co prawda Wiktorek wstał o 6:30 przyszedł do nas wtulił się we mnie i spokojnie sobie leżał jak P wstał do racy przed 8 rozwaliliśmy się po całym wyrku i młody znowu zasnął i przed 10 wstaliśmy :-) no i po śniadanku na mam nadzieję szybkie zakupy i do roboty piec ciasta:tak: z tym że nie chce mi się okrutnie :-( no ale trzeba
Misia gratuluję to dostałaś super prezent na święta :tak::-D:-D
Frog wpadnij do mnie to cię farbnę i może ty mnie :tak::-):-):-)

reklama
hejka mamuski:-)
Witam sie sniegoowo z pl aby zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia Z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia:-):-):-)

http://www.dancingsantacard.com/?santa=2220577

Niestety wybaczcie nie dam rady nadrobic i cokolwiek napisac, ale juz niedlugo wracam do Was...tesknie...;-) gratuluje tylko fasolek dziewczynom, bo gdzies tam mi sie obilo o oczy wczesniej i misi upragnionej pracki;-):-)

pozdrawiam goraco wszystkie mamusie

Do góry