reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski
Wczoraj po pracy zrobilam sobie spa w domku i wieczorkiem wybyłam na party było bardzo fajnie wróciłam o 1 do domu bo nie mialam tyle energi po obżarstwie w milano do zabawy i jesce antybiotyki ale fajnie było i przynajmniej wstałam rano bez problemu:)
Teraz byłam w miescie żeby kupic prezenty ale średnio mi to poszlo i te korki wiec wrocilam do domu i tyle..:)
Teraz ide cos do jedzenia zrobic:)
Tichonek fajny fryz:)
Misia każda z nas zapewne przechodzila problemy z męzami i nigdy nie bedzie fair:)
Anieczka w takim razie wybaczam ci hihihi

reklama
Witam!!
Widze ze maly ruch tutaj panuje....
Misia musi pogadac z A....moj m zawsze byl i jest w gotowosci jak maly plakal .... nawet teraz jak w nocy sie maly budzi to m wstaje i robi mleko....
To on go kapie i ubiera po kapieli a ja karmie odkladam do snu....

Moj Szymko dzis spal pieknie,zasnal wczoraj o 20:30 i wstal o 6:30 zjadl mleko popil woda i lulal do 7:30 a moj sie wkurzyl bo w niedziele Szymon zawsze wstaje o 6 i koniec spania:rofl2:...

JA z takim pytaniem: kiedy pieczecie placki? mam na mysli makowce i serniki?

Eurotunel zamkneli bo w sobote czy tam w piatek byla awaria i ludzie siedzieli w srodku 2h a co dalej bylo to nie wiem:no:
witajcie mamusie ja pieke w srode dopiero placki!!!dzis dopiero bigos robie hhe

Witam sie HO HO HO

A Ja juz mam garnek bigosu uffff, pełno pierników, zakupy zrobione swieteczne, ale brak mi kilku prezntów...
Mamy kupic cos znajomym , bo idizmy na Wigilnie gdzie bedzie 12 osob i bylo losowanie i teraz mamy cos kupic do 20e :eek: tylko co ?? nie mam pomyslu zadnego.

Misia skad ja to znam, moj m ma taki twardy sen ze nic go nie ruszy, chyba ze zrobie wielka panike :laugh2: wtedy ruszy cztery litery...
Kamcia super ze impreza udana ,czekamy na foto
Ania moj Filipek tez ma katra, juz od jakiegos czasu , lecze go i widac troche poprawe ale ja sie zastanawiam czy to nie przez zeby :eek: bo kiedys mi pediatra mowil ze tak jest a jemu ida dole zabki i nie moga wyjsc...
Marta rany teraz z tym lataniem to jest opoznienia sa :-( niefajnie ze tyle lot opozniony, ja pamitam ze kiedys ja z Sofik mialam 5 h opozniony i nas z Katowic do Krakowa autokarem przewozili :crazy: byly jaja jak berety...
Tichonek fryzurka super, bardzo mi sie podoba ten kolorek , sliczna z Ciebie babeczka...
Ewelcia Moj Fi jak zje o 22 to spi tze do rana ale jak nie zje , to sie o 3 w nocy obudzi... jak tam zabki ma jzu Szymon czy dalej nie ?
Agusiek jak w PL ??
Anineczko taka mloda kobieta szok :szok:
Joannn ale wycieczka , Moj M tez miala "L" ale juz od jakiego roku smiga bez niej.. Kiedy do mnie przyjedziesz ?????????????? nareszcie masz auto.... :-)
Frog zostaw troche bigosu dla mnie :-) juz nieldugo sie zobaczymy... wyslam Ci kochana malia....

wiecje niepamiatam - wiec z gory przepraszam :sorry::sorry:

U Nas mgła jak nie wiem co, nic nie widac a cały dzien bylo slonko teraz wszytko paruje ...

Czekam z niecierpliwoscia na Brzydule - ostanie dwa odcinki...
Ogladacie ???????????????

Wogole przypomnialam sobie dzis ze mam jeszcze jedno pudlo a w nim zabawke po Sofik ===> Sofijka jej nie lubila do teraz caly czas przy niej siedzi A Filip jest ta zabawka zachwycony, bo on lubi zabawki ktore graja i sie ruszaja... i przy okazji wyciagłam NOCNIK(na probe-oczywiscie jeszczze na nocnik zawczesnie- Bo Fi od razu wnim zanurkowal i zagladal co jest w srodku) ..
a Sofik od razu z tekstem" ja sikała do nocnika na siedzaco z Filip na stojaco musi " :-D

FILIP DORWAŁ SOFIKOWA CZEKOLADE dobrze ze widizlam to bo by bylo bo to czekolada z laskowymi duzymi orzechami:szok:

Ostatnia edycja:
jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytanko_Od 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?

Sofik Szymon jeszcze nie ma zabkow:confused2:czekam na nie z niecierpliwoscia;-)
Szym wczoraj jak bylismy u znajomych zlapal ciastko ze stolu z czekolada i chcialam zobaczyc reakcje a on w pare sekudn byl caly w czekoladzie,az mu kapala ta czekolada....slini sie strasznie

Gastone ja bralam centrum materne....jak bylam w Polsce i poszlam do gina to on powiedzial ze kiedys kobiety nie braly zadnych witamin i rodzily zdrowe dzieci i on nie poleca zadnych witamin ale ze mozna brac.....powiedzial mi ze najlepiej jesc duzo owocow i warzyw a takze pic soki z omega 3.......

jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytanko_Od 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?
Ja nie pomoge bo ja tutejszych nie bralam brałam z PL prenatal w zaleznosci od trymestru.

Ewelcia ja mialam 14 m-cy jak mi wyszły pierwsze zabki ;-)juz myslam ze Fi tez tak pozno bedzie miala ale naszczescie juz od miesiaca ma juz 4 zabki. wyszly jeden po drugim...
Wiec moze Szymon zrobi Wam preznet dla swieta :-)

Juz sie nie moge doczekac Sylwestra!!!!!!

Sofik a co planujesz na sylwestra?

Gastone ja brałam Pregnace Care czy jakoś tak :confused2:

Posprzątałam górę,jak chłopaki pójdą spac to zmyję podłogę na dole.

Matt ma małego krwiaka nad ustami i guza na czole.
A tyle razy mówię,nie biegac w chacie :confused2:

Witam(wpadam tylko i wypadam)
Kamcia-śliczności ten Twój cukiereczek:tak:
Tichonek-świetnie wyglądasz z tymi włoskami
Misia,Marta-współczuję ostatniej nocy i mam nadzieję,że dziś sobie pośpicie
MartaF-i jak tam ,rodzinka odebrana z lotniska?
Ewelcia-biedactwo...Nie dość,że zapłaciłaś fortunę za garść grzybków ,to jeszcze niezjadliwechybaże pazurkami wybierzesz robactwo;-))
Joannn-cieszę się,że wycieczka się udała:tak::-)
Więcej nie pamiętam....
Dziś zalatana jestem od raniutka-zaraz po odstawieniu Starszaków do szkół pojechałam komponować dalsze prezenty...Znowu miałam farta,ale nie będę się rozpisywać(ale przed Świętami też są promocje)jak wróciłam -jazda po Dadzię,zrobiłam uszka,bigos,usmażyłam kotlety,zrobiłam obiadzio,na pocztę-wysłałam resztę kartek i paczkę do szefów...Po Dawidka..Po J...A od 17-ej Danielek postanowił nie spać:eek::sorry:.
Uciekam,bo to czas kompulek...Domyślam się,że dzisiaj nie ędzie mi pisane więcej zasiąść przed komputerkiem,tak więc miłego wieczorku i kolorowych snów:tak:

reklama
Sofik a co planujesz na sylwestra?

Gastone ja brałam Pregnace Care czy jakoś tak :confused2:

Posprzątałam górę,jak chłopaki pójdą spac to zmyję podłogę na dole.

Matt ma małego krwiaka nad ustami i guza na czole.
A tyle razy mówię,nie biegac w chacie :confused2:
Właśnie jakie plany na sylwestra masz Sofik???ja jak co roku w domciu hehhehe:tak::sorry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry