reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

didi miłego lotu i wzajemnie wseołych świat oraz szczesliwgo nowego roku
4a.gif

reklama
Frog dzięki za mile spędzony dzień :tak::-):-):-)
A ja nadal bez prezentu dla P i bez karpia:-( jutro ostatni dzień poszukiwań cyba się przejdę do seks shopu :-p:-D
oglądnęłam ost. odc Brzyduli poryczałam się jak głupia zza łez ekranu nie widziałam ehhh :sorry: i tak jak myślałam mam teraz niedosyt bo bym chciała wiedzieć jak to się dalej potoczy :tak: no i obok nosa robi mi się strasznie bolący SYF :eek::eek::eek:

Frog dzięki za mile spędzony dzień :tak::-):-):-)
A ja nadal bez prezentu dla P i bez karpia:-( jutro ostatni dzień poszukiwań cyba się przejdę do seks shopu :-p:-D
oglądnęłam ost. odc Brzyduli poryczałam się jak głupia zza łez ekranu nie widziałam ehhh :sorry: i tak jak myślałam mam teraz niedosyt bo bym chciała wiedzieć jak to się dalej potoczy :tak: no i obok nosa robi mi się strasznie bolący SYF :eek::eek::eek:
gdzie ogladacie ???z jakiej strony????anineczka ja na tvn tez ogladam ale chodzilo mi na necie!!dzieki Wolfia za info

Ostatnia edycja:
Julia na Tvn ;-)
Ja nie oglądałam.Kiedyś zaczęłam,ale ostatnie odcinki ominęłam.
Ale jaka końcówka? Brzydula jest z szefem? :sorry:

Moniadan
oj tak.Syneczki są prze kochane :-D:-D
Mój Antonio to taki lovelas do mamy :sorry::-):-D
Też mamy swój rytuał przytulania,buziania itp.
Cudne co nie?
A zwłaszcza jak taki czterolatek już wyraźnie powie jak bardzo Cię kocha i za co.
Mój ostatnio mnie kocha za placki bananowe :-D:-D
A pomysł z wróżką dobre.W sumie nasz zasypia sam,ale od czasu do czasu jak np.dziś zdarza się tak,że jak przeczytamy bajkę,wychodzimy z pokoju,schodzimy na dół a on cyk-myk i do naszego wyra wskakuje.
Dzis chyba "Czytał" Vivę bo kątem oka zauważyłam (jak weszłam na górę ) ,że gazeta leży na łóżku a nie na stoliku.
Wchodzę a tam Antonio leży:cool2:
Dostał eksmisję,ale jak on ma ciągoty na wieczór na nasze wyrko to na 95% w nocy do nas przyjdzie:sorry:
I gdyby nie to,że jest po prostu strasznie niewygodnie spałabym z tym małym ciałkiem przytulonym do mamuśki całą noc

Co do fridy to u nas to samo było z Mattem.
Czasem już siłą go musieliśmy przytrzymac by opróżnic nochala :zawstydzona/y:
Chyba jedyne ustrojstwo,którego nienawidził :sorry:
Ale jednak dobre.I dziecko spało po tym dośc długi czas.

0766_086bf8af656e56f5.jpg

Gdy Nadejdą Święta
W Srebrnej Bieli,
Gdy Stary Rok
W Nowy Się Zmieni.
Przyjmicie Od Nas
Gorące Życzenia...
Niech Się Spełnią
Wasze Marzenia...

Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku
życzą: Jacek; Karolina i Agatka

Pragne złożyć Wam Kochane życzenia świąteczno-noworoczne ciut wcześniej bo jak wiadomo im bliżej Wigilii tym każda z nas zabiegana.

Dzisiejszy dzień spędziłam u Tichonka SUPER!!!!!, wypiłam kawusie zjadłam przepyszne ciasteczka Agniesiu dziękuje były smakowite mniam mniam robisz najlepsze ciasteczka jakie jadłam te sklepowe się chowają i tak na ploteczkach poprzestałam a wypieki i reszte roboty zostawiłam na jutro:-p:-pbędzie wrzeć w kuchni.
Tyle nowości teraz idę spać bo jutro do pracy rodacy hehe :-):-)
Dobranoc. Sweet dreams

Ale mi się dziś nic nie chce:no:
Moi panowie już komara tną.Też niedługo spadam,Dziś zrobiłam tylko kapustę z grzybami,ale jutro mam trochę pichcenia,sprzątania,pakowanie:shocked2:
Po południu wpadła karolinanicola z Agatką i druga koleżanka z dzieciakami.Nieskromnie powiem,ze moje ciasteczka maślane zrobiły furorę:zawstydzona/y:Dziewczyny przepis wzięły i też będą piec:tak:,właśnie zobaczyłam,że karolinanicola o tym samym:-D:-D
jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytanko_Od 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?
Mnie tu przepisał lekarz Gewitol.
Ka.m'cia ślicznusią masz córcię:tak:

[video=youtube;9lE6dKnlhe]http://www.youtube.com/watch?v=9lE6dKnlheQ]YouTube%20-%20David%20Bedingfield%20-%20If%20You%5C%27re%20Not%20The%20One%20[Official%20MV"]http://www.youtube.com/watch?v=9lE6dKnlhe[/video]
Ha ha a Fun Factory było w Lubinie ;-) kiedyś tam :eek:
Pamiętacie jeszcze?
Albo to:
[video=youtube;PPQFthhrmWI]http://www.youtube.com/watch?v=PPQFthhrmWI[/video]
Ale mnie wzięło na wspomnienia :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się chyba najbardziej te piosenki z Fun Factory kojarzą:-p Kiedy to było:szok:
[video=youtube;xqp0gqvvYdM]http://www.youtube.com/watch?v=xqp0gqvvYdM&feature=PlayList&p=D5C89116943C2C19&index=1&playnext=2&playnext_from=PL[/video]
[video=youtube;TnGezeuxwos]http://www.youtube.com/watch?v=TnGezeuxwos&feature=PlayList&p=D5C89116943C2C19&index=0&playnext=1[/video]
[video=youtube;TYxhhTcZum4]http://www.youtube.com/watch?v=TYxhhTcZum4&feature=PlayList&p=D5C89116943C2C19&index=2[/video]
Ale oni hitów mieli: I Love You, Take your chance, I Wanna Be With U ...

Ostatnia edycja:
Do góry