julia28
Mama lutowa 2007
didi miłego lotu i wzajemnie wseołych świat oraz szczesliwgo nowego roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie ogladacie ???z jakiej strony????anineczka ja na tvn tez ogladam ale chodzilo mi na necie!!dzieki Wolfia za infoFrog dzięki za mile spędzony dzień :-):-):-)
A ja nadal bez prezentu dla P i bez karpia:-( jutro ostatni dzień poszukiwań cyba się przejdę do seks shopu
oglądnęłam ost. odc Brzyduli poryczałam się jak głupia zza łez ekranu nie widziałam ehhh i tak jak myślałam mam teraz niedosyt bo bym chciała wiedzieć jak to się dalej potoczy no i obok nosa robi mi się strasznie bolący SYF
http://static.sevenload.net/swf/pla...mute=0&itemId=CcYkpfW&locale=pl_PL&autoplay=0gdzie ogladacie ???z jakiej strony????
Mnie tu przepisał lekarz Gewitol.jeje ale tu pustki.Mamunie mam pytankd 4 miesiecy przyjmuje witaminy Pregnaplan i one sa odrazu z odppowiednia dawka kwasu foliowego.Po trzech miesiacach chce zmienic witaminy na te bez kwasu,powiedzcie mi na jakie?