reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny ja znowu z pytankiem jest tu cos na biegunke dla dzieci malych maz byl w aptece i powiedzieli mu ze dopiero od 12 lat sa leki a moje maluchy chyab cos zlapaly a zapas z Polski jeszcze nie dotarl.Poradzcie

My mielismy biegunke 4 dni. Dawałam na zlecnie lekarza Nifuroksazyd + dieta i przeszło.

Mam jeszcze nifuroksazyd. Moge poczęstowac:D

Zdrówka!

salome80 tez to przeczytalam dobre co?powiem ci ze to opowiadanie bylo o wielu polakach bo chyba wiekszosc nas tak czyje.a te zasrance w naszym rzadzie tylko potrafia sie klocic i afery krecic.i chyba tak naprawde tylko to mnie tu trzyma bo wiem ze u nas sie nic nie zmieni:no:po tym rzadzie przyjdzie nastepny i nastepny i beda tylko brac i brac:-(

a tak wogule to czesc dziewczyny dawno nic nie pisalam ale zawsze na bierzaco zagladalam na forum.u mnie tez maly troche chorowal i mial przez trzy dni goraczke ale to zeby:-(juz moglyby mu wyjsc wszystkie moze by wreszcie spal mi w nocy.dzis bylismy zapisac malego do gp i bez problemu wszystko sie odbylo a mamy zamiar starac sie o medical card ale slyszalam ze to jest troche zachodu z ta karta wiecie cos na ten temat.a tak wogule to musze isc do gp i mu powiedziec ze chcemy miec taka karte.dziewczyny jakby ktoras cos wiedziala na ten temat to b bym byla wdzieczna o odp.z gory dziekuje :-):-):-):-):-):-)

]My mielismy biegunke 4 dni. Dawałam na zlecnie lekarza Nifuroksazyd + dieta i przeszło.

Mam jeszcze nifuroksazyd. Moge poczęstowac:D

Zdrówka

Dzieki dziewczyny bardzo za dobra wole mam nadzieje ze przejdzie i juz bedzie dobrze nie chce zapeszac ale widze poprpawe dzieciaki sa na kleiku rozowym i na marchwianece i widze juz poprawe ,oby tak dalej.Maz byl u lek zapytac co podac im kazal im dac nic innego tylko przez 24 godz 7up wygazowac i podawac hmm no maja tu swoje sposoby .Daje im do picia ale nie chca pic nie smakuje im.Myle ze juz sie powolin stabilizuje i juz beda zdrowe oby.Dzis noc byla spokojna i ja sie wyspalam i one oby juz przechodzilo Mysle ze znam przyczyne zel na zabki im ostanio dawlam szczegolnie malemu i moze on byl niedobry lub kaszke ktora kupilam chyba to nie wiem zobaczymy .Teraz jedza machewke juz nie moga patrzec jak co chwile daje im pic jak mnie widza z kubkiem juz uciekaja:).pozdrawiamy

hejka

a wiesz Iwka ze z tym 7up to prawda..kuzynka miala wlasnie rowolucje :baffled: i kolezanka irlandka wlasnie kazala jej ak zrobic jak zalecil lekarz Twojemu mezusiowi i wiesz ze minelo szyko jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki

U nas wszystko w porzadeczku...

Kupiliśmy dziś autko... nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca...

Dziewczyny sie świetnie rozwijają i są zdrowe:)

W pt z Martą mam szczepienie WZW B.

Moze i jestem dziwna ale az sie poryczalam jak to przeczytalam. Spodobalo mi sie bardzo bo mowi wiele o tym co ja czuje.

Dublin24.Net - Omen

Ja zupełnie nie potrafię się wczuć w ten tekst... Zupełnie inaczej odbieram moje bytowanie na Irlandzkiej Ziemi, Zielonej Wyspie. Duużo bardziej pozytywnie, a deszcz przeszkadza mi we wszystkim najmniej. To, ze pada, to wcale nie znaczy, ze sie nudze ja czy moje dzieci...

reklama
Ja zupełnie nie potrafię się wczuć w ten tekst... Zupełnie inaczej odbieram moje bytowanie na Irlandzkiej Ziemi, Zielonej Wyspie. Duużo bardziej pozytywnie, a deszcz przeszkadza mi we wszystkim najmniej. To, ze pada, to wcale nie znaczy, ze sie nudze ja czy moje dzieci...
Popieram Cie Aniu...
Sami sobie taki los zgotowalismy....co nas trzyma wyjazd na Cypr lub do Hiszpanii?
Tam cieplo i slonecznie :cool2:

Do góry