reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tu jak nie cisza jak makiem zasiał to zaś natrzaskane postów,że głowa mała:shocked2:
Ale nasze przyszłe-obecne mamki mają fajnie:sorry:Też chciałabym się tak nowym suwaczkiem pochwalić:-(
Gastone Justynko GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-)
Niech dzidzie zdrowo rosną :tak::tak:

A ja zdałam testy :cool2::cool2::rofl2:
Gratulacje wielkie,zdolna bestia jesteś,ale tak prawdę mówiąc to kujon i tyle:-D

Najlepszy 2 trymestr ciazy,wiec jesli nie masz zadnych problemow i przeciwskazan milego lotu!

Zaczynam wykorzystywac swoja pozycje hi wyslalam pedem meza po lody:-D:-D:-D
Łosz Ty niezła franca jesteś!:-D:-D:-D

No i wrocilam a tu same niespodzianki:-) Na styczniowkach trzy juz rozpakowane a tutaj.... no coz

gastonei justysia moje najszczersze gratulacje!!!

anineczka Dobra robota!!!!:-)

A i lekarz powiedzial ze glowka jest juz bardzo nisko i zdziwil sie ze nie czuje nacisku:zawstydzona/y: a ja nie czuje bo jeszcze sprzatniete nie mam i nie moge:-D:-D nie no a tak na serio to sie troche wystraszylam i w drodze do domu reszte rzeczy do szpitala kupilam:-)

Dobrej nocki kobitki:-)
No,Jola,w którą stronę by nie liczyć-teraz kolej na Ciebie,czekamy na Twojego szkrabika:tak:

reklama
Dzieki za zainteresowanie dziewczyny!Znalazlam juz clinike w Galway, jutro bede dzwonic i sie dowiadywac, co i jak. A temat trudny, musze zrobic wkoncu badania i sie zobaczy, ale mi wesolo nie jest jak narazie:-(

Powiedzcie mi,didi ostatnio zdałaś testy.

czy musiałaś miec Marriage Certificate (if appropriate) ?

a do czego niby ten certyfikat ma byc... ja jak poszlam skladac papiery o wydanie L prawka to tylko mialam badanie wzroku ..2 zdjecia i 15 e ..i wsio a no i paszpport bo oni kseruja dokument sobie i jak skladalam papiery w poniedzialek to juz w srode przyslali mi prawko

no i GRatuluje...:)
bo my ten sam problem mialysmy z zdaniem w Pl :-D ja to juz tam weteranka
Zastanawiam sie wlasnie ktory wkoncu okres jest dobry, bo moja gin z polski powiedzila ze moge lecie w 10 tc a teraz jak zadzwonilam to powiedzila ze, nie powinnam.
Natomiast w irlandii lekarz w spitalu, dzisaj mi powiedzial, ze moge lecec.

ja lecialam w 10 tc i chyba nawet w 20- tym ktorym i wszystko bylo ok... przed startem wzielam sobie nospe i przy londowaniu tez ..nawet tak polecila mi ginka...
wszystko tez zalezy od tego jak sie czujesz

GRATULUJE zafasolkowanym dziewczyna...:)

a tym na koncowce rade sie oszczedzac bo moga zrobic sobie niespodzianke pod choinke..wiec sprzatanie..mycie podlog i okiem zostawic meza no chyba ze Jolu chcesz juz tulic malenstwo

ja rodzilam Alberta na poczatku grudnia i bedac w szpitalu napatrzylam sie na zjezdzajace rodzace przed terminem po porzadowk i przygotowan swiatecznych im sie zachcialo

Ostatnia edycja:
a do czego niby ten certyfikat ma byc... ja jak poszlam skladac papiery o wydanie L prawka to tylko mialam badanie wzroku ..2 zdjecia i 15 e ..i wsio a no i paszpport bo oni kseruja dokument sobie i jak skladalam papiery w poniedzialek to juz w srode przyslali mi prawko

no i GRatuluje...:)
bo my ten sam problem mialysmy z zdaniem w Pl :-D ja to juz tam weteranka
dzięki did ;-)
He he no i widzisz jaka nasza Polsza niegościnna,takie tęgie głowy,a na pierdołach uwalali :cool2::-D
Swoją drogą jak Ci się jeździ?
Bo pewnie tak jak i ja się najeździłaś z instruktorami? ;-):-D
Dzięki za odpowiedź.Jutro jadę sobię trzasnąc foto :confused2::laugh2:

Tichonku no męż-węża w obroty i będziemy skakac z radości nad suwaczkiem :sorry:

Larcia ty nas nie strasz,jedź się zbadaj i odetchnij z ulgą bo napewno,na bank nic się nie dzieję :tak:

goodmorningsunrise.gif
witam sie kochane z wami dzis juz lepszy dzien nastał głowa przestała boleć i chyba wiem jaka przyczyna ale nie jestem pewna do konca a otoż jak nie biore tabletek antywłamaniowych przez 7 dniowa przerwe to zazwyczaj boli mnie głowa koło 5,6 dni nie wiem chyba mam zle dobrane tabsy!!!!! Anienieczka czy juz wyruszyłaś na droge????:-)a moj Justin zobaczył w argosie domek dla lalek i chce zebym mu kupiła hehheh !!!!drugi łobuz w pl u babci wiec mam troche spokoju!!!!a jak dziewuszki spedzacie sylwka czy w galway cos nam organizuja bo ja chyba sto lat za murzynami jestem heehheh!!!dzis zakupki musze jechac jak ja nie lubie tego tłoku hehhe a musze do papu wpasc .....oki spadam dziewuszki bo znowu napiety grafik ;-):-):-D:tak:

witam laseczki

mam chwilke bo dzieciaki spia jeszcze a zwlaszcza panna bo to ona nie daje mi pisac

Anineczka..taktak..ja e pl tyle jezdzilam ze moje miasto moge pokonac z zamknietymi oczami bezblednie hehe..nawet jezdzilam bez L w Pl bo instruktor zapomnial postawic na dachu hehe i pozniej stwierdzil ze ja to juz zawodowiec i wszystko cacy bo nikt nie trabil

no a tu siedzialam tylko raz za kolkiem i jechalam... ale moj malz obiecal mi micre wiec moze w lutym juz ja bede miala i bede jedzila codziennie...a dopiero w lutym bo teraz lecimy na swieta ..pozniej przylatujemy i na nowo lecimy do Pl na tydzien na zimowiska w gory no i po powrocie juz obiecal ze kupi heheh

No witam się!!!
Faktycznie -wczoraj istne szaleństwo na forum.
Justysia-Tobie już gratulowałam,ale teraz życzę jeszcze pomyślnego ciężarowania i zdrówka
Gastone-GRATULUJĘ...Nie ma to jak spełniać swoje marzenia.Tobie również życzę wspaniałych (już)8-miu miesięcy i szczęśliwego rozwiązania:tak:
Anineczko-zuch z Ciebie dziewczynka.Również gratuluję,zasłużyłaś sobie-a najważniejsze,że Święta będą bezstresowe:-)
Tichonek-do dzieła kochana...Nie ma na co czekać-zobacz ilu rówieśników foremkowych by miał Twój szkrabik;-):laugh2:
Uciekam teraz i milusiego dnia Wam wszystkim życzę
aaaa-Joannn-od wczoraj ciągle po głowie mi chodzi-nawet w taką pogodę polecam jeszcze zamek bunratty za Limerick.To taki skansen(zależy co kto lubi),gdzie spędzić można cały dzień.Fantastyczna sprawa-coś a'la nasz Biskupin-z tym,że opowiada o Irlandii19-go wieku(a u nas początki państwa).Fantastycznym finałem całego łazikowania jest zamek(właśnie my nie zaczynaliśmy od niego,tylko na deser sobie zostawiliśmy).Super i z całą odpowiedzialnością polecam

Antek odprowadzony do przedszkola,ale na 11 muszę iśc do przedszkola na jakiś Świąteczny teatrzyk.
I kurcze nachodzę się w tą i wewte ,a w domu godzinkę spędzę :sorry:
I tutaj przydało by się auto :confused2:

Julia
głowa Cię boli w czasie przerwy? Myślę,że gdyby to były źle dobrane tabletki to bolała by Cię w czasie brania ich.
O właśnie przypomniałaś mi,że muszę wziąśc swoją :-D
Nie nie wyruszyłam w drogę bo po pierwsze muszę wymienic ten certyfikat.
A po drugie nie mam czym jeździc :szok::rofl2:
Mój M nie może mi dac swojego służbowego auta :sorry:
Ale coś myśli nad kupnem w styczniu :tak:

Didi no to napewno pewnie się czujesz za kierownicą :tak: Dobrze.
Długo Ci śpią dzieciaczki.
Jak Albert się czuje? Jak nocka?

Lubiczanko dokładnie,nie będzie stresa na Święta :sorry:

Ale mam lenia :confused2:

reklama
Hej witam się dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:Ale czasem was podczytywałam.
Anineczka gratuluje zdania egzamniu ja tez niedawno zdałam.
gastone gratuluje fasolki:-)
U nas dobrze julcia rośnie chodzi do polskiej szkoły ,a od stycznia do irlackiego przeczkola idzie na 3godz.Po za tym jakoś jakoś leci.Pozdrawiam i obiecuje ,ze wiecej sie bede odzywac.Buziaki dla was.:-)

Do góry