reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tu jak nie cisza jak makiem zasiał to zaś natrzaskane postów,że głowa mała:shocked2:
Ale nasze przyszłe-obecne mamki mają fajnie:sorry:Też chciałabym się tak nowym suwaczkiem pochwalić:-(
Gastone Justynko GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-)
Niech dzidzie zdrowo rosną :tak::tak:

A ja zdałam testy :cool2::cool2::rofl2:
Gratulacje wielkie,zdolna bestia jesteś,ale tak prawdę mówiąc to kujon i tyle:-D

Najlepszy 2 trymestr ciazy,wiec jesli nie masz zadnych problemow i przeciwskazan milego lotu!

Zaczynam wykorzystywac swoja pozycje hi wyslalam pedem meza po lody:-D:-D:-D
Łosz Ty niezła franca jesteś!:-D:-D:-D

No i wrocilam a tu same niespodzianki:-) Na styczniowkach trzy juz rozpakowane a tutaj.... no coz

gastonei justysia moje najszczersze gratulacje!!!

anineczka Dobra robota!!!!:-)

A i lekarz powiedzial ze glowka jest juz bardzo nisko i zdziwil sie ze nie czuje nacisku:zawstydzona/y: a ja nie czuje bo jeszcze sprzatniete nie mam i nie moge:-D:-D nie no a tak na serio to sie troche wystraszylam i w drodze do domu reszte rzeczy do szpitala kupilam:-)

Dobrej nocki kobitki:-)
No,Jola,w którą stronę by nie liczyć-teraz kolej na Ciebie,czekamy na Twojego szkrabika:tak:

reklama
Dzieki za zainteresowanie dziewczyny!Znalazlam juz clinike w Galway, jutro bede dzwonic i sie dowiadywac, co i jak. A temat trudny, musze zrobic wkoncu badania i sie zobaczy, ale mi wesolo nie jest jak narazie:-(

Powiedzcie mi,didi ostatnio zdałaś testy.

czy musiałaś miec Marriage Certificate (if appropriate) ?

a do czego niby ten certyfikat ma byc... ja jak poszlam skladac papiery o wydanie L prawka to tylko mialam badanie wzroku ..2 zdjecia i 15 e ..i wsio a no i paszpport bo oni kseruja dokument sobie i jak skladalam papiery w poniedzialek to juz w srode przyslali mi prawko

no i GRatuluje...:)
bo my ten sam problem mialysmy z zdaniem w Pl :-D ja to juz tam weteranka
Zastanawiam sie wlasnie ktory wkoncu okres jest dobry, bo moja gin z polski powiedzila ze moge lecie w 10 tc a teraz jak zadzwonilam to powiedzila ze, nie powinnam.
Natomiast w irlandii lekarz w spitalu, dzisaj mi powiedzial, ze moge lecec.

ja lecialam w 10 tc i chyba nawet w 20- tym ktorym i wszystko bylo ok... przed startem wzielam sobie nospe i przy londowaniu tez ..nawet tak polecila mi ginka...
wszystko tez zalezy od tego jak sie czujesz

GRATULUJE zafasolkowanym dziewczyna...:)

a tym na koncowce rade sie oszczedzac bo moga zrobic sobie niespodzianke pod choinke..wiec sprzatanie..mycie podlog i okiem zostawic meza no chyba ze Jolu chcesz juz tulic malenstwo

ja rodzilam Alberta na poczatku grudnia i bedac w szpitalu napatrzylam sie na zjezdzajace rodzace przed terminem po porzadowk i przygotowan swiatecznych im sie zachcialo

Ostatnia edycja:
a do czego niby ten certyfikat ma byc... ja jak poszlam skladac papiery o wydanie L prawka to tylko mialam badanie wzroku ..2 zdjecia i 15 e ..i wsio a no i paszpport bo oni kseruja dokument sobie i jak skladalam papiery w poniedzialek to juz w srode przyslali mi prawko

no i GRatuluje...:)
bo my ten sam problem mialysmy z zdaniem w Pl :-D ja to juz tam weteranka
dzięki did ;-)
He he no i widzisz jaka nasza Polsza niegościnna,takie tęgie głowy,a na pierdołach uwalali :cool2::-D
Swoją drogą jak Ci się jeździ?
Bo pewnie tak jak i ja się najeździłaś z instruktorami? ;-):-D
Dzięki za odpowiedź.Jutro jadę sobię trzasnąc foto :confused2::laugh2:

Tichonku no męż-węża w obroty i będziemy skakac z radości nad suwaczkiem :sorry:

Larcia ty nas nie strasz,jedź się zbadaj i odetchnij z ulgą bo napewno,na bank nic się nie dzieję :tak:

goodmorningsunrise.gif
witam sie kochane z wami dzis juz lepszy dzien nastał głowa przestała boleć i chyba wiem jaka przyczyna ale nie jestem pewna do konca a otoż jak nie biore tabletek antywłamaniowych przez 7 dniowa przerwe to zazwyczaj boli mnie głowa koło 5,6 dni nie wiem chyba mam zle dobrane tabsy!!!!! Anienieczka czy juz wyruszyłaś na droge????:-)a moj Justin zobaczył w argosie domek dla lalek i chce zebym mu kupiła hehheh !!!!drugi łobuz w pl u babci wiec mam troche spokoju!!!!a jak dziewuszki spedzacie sylwka czy w galway cos nam organizuja bo ja chyba sto lat za murzynami jestem heehheh!!!dzis zakupki musze jechac jak ja nie lubie tego tłoku hehhe a musze do papu wpasc .....oki spadam dziewuszki bo znowu napiety grafik ;-):-):-D:tak:

witam laseczki

mam chwilke bo dzieciaki spia jeszcze a zwlaszcza panna bo to ona nie daje mi pisac

Anineczka..taktak..ja e pl tyle jezdzilam ze moje miasto moge pokonac z zamknietymi oczami bezblednie hehe..nawet jezdzilam bez L w Pl bo instruktor zapomnial postawic na dachu hehe i pozniej stwierdzil ze ja to juz zawodowiec i wszystko cacy bo nikt nie trabil

no a tu siedzialam tylko raz za kolkiem i jechalam... ale moj malz obiecal mi micre wiec moze w lutym juz ja bede miala i bede jedzila codziennie...a dopiero w lutym bo teraz lecimy na swieta ..pozniej przylatujemy i na nowo lecimy do Pl na tydzien na zimowiska w gory no i po powrocie juz obiecal ze kupi heheh

No witam się!!!
Faktycznie -wczoraj istne szaleństwo na forum.
Justysia-Tobie już gratulowałam,ale teraz życzę jeszcze pomyślnego ciężarowania i zdrówka
Gastone-GRATULUJĘ...Nie ma to jak spełniać swoje marzenia.Tobie również życzę wspaniałych (już)8-miu miesięcy i szczęśliwego rozwiązania:tak:
Anineczko-zuch z Ciebie dziewczynka.Również gratuluję,zasłużyłaś sobie-a najważniejsze,że Święta będą bezstresowe:-)
Tichonek-do dzieła kochana...Nie ma na co czekać-zobacz ilu rówieśników foremkowych by miał Twój szkrabik;-):laugh2:
Uciekam teraz i milusiego dnia Wam wszystkim życzę
aaaa-Joannn-od wczoraj ciągle po głowie mi chodzi-nawet w taką pogodę polecam jeszcze zamek bunratty za Limerick.To taki skansen(zależy co kto lubi),gdzie spędzić można cały dzień.Fantastyczna sprawa-coś a'la nasz Biskupin-z tym,że opowiada o Irlandii19-go wieku(a u nas początki państwa).Fantastycznym finałem całego łazikowania jest zamek(właśnie my nie zaczynaliśmy od niego,tylko na deser sobie zostawiliśmy).Super i z całą odpowiedzialnością polecam

Antek odprowadzony do przedszkola,ale na 11 muszę iśc do przedszkola na jakiś Świąteczny teatrzyk.
I kurcze nachodzę się w tą i wewte ,a w domu godzinkę spędzę :sorry:
I tutaj przydało by się auto :confused2:

Julia
głowa Cię boli w czasie przerwy? Myślę,że gdyby to były źle dobrane tabletki to bolała by Cię w czasie brania ich.
O właśnie przypomniałaś mi,że muszę wziąśc swoją :-D
Nie nie wyruszyłam w drogę bo po pierwsze muszę wymienic ten certyfikat.
A po drugie nie mam czym jeździc :szok::rofl2:
Mój M nie może mi dac swojego służbowego auta :sorry:
Ale coś myśli nad kupnem w styczniu :tak:

Didi no to napewno pewnie się czujesz za kierownicą :tak: Dobrze.
Długo Ci śpią dzieciaczki.
Jak Albert się czuje? Jak nocka?

Lubiczanko dokładnie,nie będzie stresa na Święta :sorry:

Ale mam lenia :confused2:

reklama
Hej witam się dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:Ale czasem was podczytywałam.
Anineczka gratuluje zdania egzamniu ja tez niedawno zdałam.
gastone gratuluje fasolki:-)
U nas dobrze julcia rośnie chodzi do polskiej szkoły ,a od stycznia do irlackiego przeczkola idzie na 3godz.Po za tym jakoś jakoś leci.Pozdrawiam i obiecuje ,ze wiecej sie bede odzywac.Buziaki dla was.:-)

Do góry