reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Leciec mozesz po 3 miesiacu ciazy, przez kolejne 3 (srodkowe).
W kazdym innym przypadku lot samolotem wedlug mnie jest zachowaniem nieodpowiedzialnym. Ale Ciebie to nie dotyczy bo zdaje sie jestes wklasnie w tym dobrym okresie:-)

Gastone - wiedzialam! :-p Strasznie sie ciesze :-) I zycze Ci spokojnych 9 miesiecy :-) Ale fajnie!
Anineczko - gratuluje, zdolna bestia jestes :happy:

ewelcia to widzisz a nam odrazu 47e i to jest za 11 październik, dopiero dziś dostalismy list, nie wiem czy można to jakos odkręcic, M oczywiscei zgłaszał zmianę adresu, jeszcze w listopadzie :crazy:
podobno wysłali list 13.10 na stary adres, ale musiał się zapodziac, bo M przeciez kilak razy pytal w agencji czy sa jakiws listy i w starym domu byl po rowerki i nic nie bylo

No trudno, juz nic nie poradzimy, jak bedziecie jechac do Ikei to pamietajcie aby zapłacic później
A my mielismy tak, ze przyszedl list 3 dni po czasie ustalonym do zaplaty, a dzien pozniej juz list z ta kara wlasnie. Dzwonilismy do nich i odkrecilismy wszystko. No bo jak zaplacic w terminie, jak przyslali po?!?!?!
Ale ciezko bylo sie z nimi dogadac, bo sami nie wiedzieli co z tym zrobic :eek:
A zmieniliscie go tez w dowodzie rejestracyjnym?

Ostatnia edycja:
Jejlku dziewczyny!! GASTONE, JUSTYSIA!!- jak ja sie strasznie ciesze to az sie poplakalam!!! Jakos tak mam do was sentyment i tu teraz takie fantastyczne wiesci!! A Justysia to juz wogole, w sensie, ze nasze dzieci prawie w tym samym wieku i jak ja sobie pomysle, ze moglabym byc teraz w ciazy!!:szok: Justysiu i wy sie staraliscie tak specjalnie o dzidziusia juz teraz? (przepraszam jesli to zbyt osobiste pytanie ale taka jestem ciekawa!!). Tak bardzo sie ciesze, ze chyba nie zasne!! No fantastyczne wiesci poprostu!

No a my jednak jedziemy do tesciow w pierwszy dzien swiat. Mielismy juz nie jechac bo nie mielismy z kim zostawic naszego zoo, ale A znalazl miejsce dla Zoe w hotelu a mlodego zabieramy ze soba. Byl dzisiaj na szczepieniu i uzarl weta!:-D Wet orzekl, ze ma 4 miechy i jest mieszanka Yorka z innym terierem, i ze taki maly juz zostanie:-) A charakterek to on ma! Rzucal sie bojowo na wszytskie psy w lecznicy, nawet takie wielkie! Taki odwazny a jak przyjdzie co do czego to sie za nogami naszymi chowa, gagatek. :-D

No nic ide zjesc gofra:-)

Leciec mozesz po 3 miesiacu ciazy, przez kolejne 3 (srodkowe).
W kazdym innym przypadku lot samolotem wedlug mnie jest zachowaniem nieodpowiedzialnym. Ale Ciebie to nie dotyczy bo zdaje sie jestes wklasnie w tym dobrym okresie:-)
Zastanawiam sie wlasnie ktory wkoncu okres jest dobry, bo moja gin z polski powiedzila ze moge lecie w 10 tc a teraz jak zadzwonilam to powiedzila ze, nie powinnam.
Natomiast w irlandii lekarz w spitalu, dzisaj mi powiedzial, ze moge lecec.

Justysia Ty tez? :szok:
Gratulacje!!! :-):-):-)

Ja jestem w 27tc i lekarz mi w niedziele powiedzial, ze jak najbardziej moge leciec. Ale do Londynu blizej niz do PL ;-)
Mielismy jechac samochodem, ale stwierdzil, ze to bedzie dla mnie wieksze obciazenie.

reklama
Zastanawiam sie wlasnie ktory wkoncu okres jest dobry, bo moja gin z polski powiedzila ze moge lecie w 10 tc a teraz jak zadzwonilam to powiedzila ze, nie powinnam.
Natomiast w irlandii lekarz w spitalu, dzisaj mi powiedzial, ze moge lecec.

Najlepszy 2 trymestr ciazy,wiec jesli nie masz zadnych problemow i przeciwskazan milego lotu!

Zaczynam wykorzystywac swoja pozycje hi wyslalam pedem meza po lody:-D:-D:-D

Do góry