didi
Fanka BB :)
aaaa-Joannn-od wczoraj ciągle po głowie mi chodzi-nawet w taką pogodę polecam jeszcze zamek bunratty za Limerick.To taki skansen(zależy co kto lubi),gdzie spędzić można cały dzień.Fantastyczna sprawa-coś a'la nasz Biskupin-z tym,że opowiada o Irlandii19-go wieku(a u nas początki państwa).Fantastycznym finałem całego łazikowania jest zamek(właśnie my nie zaczynaliśmy od niego,tylko na deser sobie zostawiliśmy).Super i z całą odpowiedzialnością polecam
dokladnie Bunratty jest fajne ...bylismy tam rok temu z Moniadan..pogoda coprawda deszczowa alei tak bylo fajnie ..
ale nasz Biskupin tez jest piekny lubie tam te coroczne festyny...moze w przyszlym roku zaliczymy jakis z dzieciaczkami..ostatnio bylam tam chyba z 4 lata temu
Didi no to napewno pewnie się czujesz za kierownicą Dobrze.
Długo Ci śpią dzieciaczki.
Jak Albert się czuje? Jak nocka?
pewnie to ja czuje sie w malych samochodach dlatego chce micre no moze punciaka
moj mnie dopisal do ubezpiecvzenia i venciakiem mam lekkiego stresa jezdzic ale to kwestia przyzwyczajenia
Albert juz ciut lepiej . ..nocka nawet dobrze tylko temp...raz zbijana ...ale katar go meczy i strasznie chrapie..haha..ale mam nadzieje ze do poniedzialku mu przejdzie bo wlasnie w pon wieczorem jedziemy juz do Dublina na lotnisko
cod o spania to roznie ostatnio Ewunia zaczela spac do 8:30 - 9 :00 wiec coraz lepiej
wlasnie smierdzi mi cos z podlogi..i piszczy wiec musze przebrac mala smierdzielice hahah
Hej witam się dawno mnie tu nie byłoAle czasem was podczytywałam.
Anineczka gratuluje zdania egzamniu ja tez niedawno zdałam.
gastone gratuluje fasolki:-)
U nas dobrze julcia rośnie chodzi do polskiej szkoły ,a od stycznia do irlackiego przeczkola idzie na 3godz.Po za tym jakoś jakoś leci.Pozdrawiam i obiecuje ,ze wiecej sie bede odzywac.Buziaki dla was.:-)
Marta witaj z powrotem.,....odzywaj sie czesniej ...