Hejka
Moniak - wszystkiego najlepszego
Mary_mary - witaj na naszym wątku
Lubiczanko - tak czułam, że coś namieszałam..
Dziękuję za opis miejsc..brzmi przecudnie..jak tylko coś więcej Ci się przypomni to proszę pisz
Ewelcia - hmm..rozmarzyłam się..delfinki, ocean..uwielbiam wodę, więc takie klimaty mnie kręcą..
Kina220v - fotel do karmienia fajna sprawa..jak masz możliwość to kup - wygodny mebel zawsze się przyda..szczególnie dla kręgosłupa, który będzie niestety dokuczał..oj będzie...
a ja początkowo karmiłam na leżąco bo kręgosłup wysiadał mi na maksa (dodatkowo skolioza pewnie dodała coś od siebie ;-)) a siedzieć było ciężko (szwy się źle goiły, że nawet na kole siedziałam tylko gdy musiałam) ponadto Patryk spał ze mną - było mi dużo łatwiej niż wstawać co chwilę.. Obyłam się bez fotela do karmienia ale taki bujany to z pewnością rewelacja - nawet jeśli się nie karmi...
Anineczko - lustro na sznurówce..dobre
ale fajnie że masz podwójną funkcję..mi aż tak bardzo nie jest potrzebne ale będę czatować na podobną promocję...
Julia28 - ja jestem anty telewizorom..więc tym bardziej w dziecięcym pokoju jestem na NIE. Ostatnio nawet landlordowi powiedzieliśmy by sobie wziął tv bo nie chcemy płacić za telewizor skoro go nie oglądamy..heh..przyjechał jeszcze tego samego dnia
chociaż opłatę za tv mieliśmy do końca miesiąca..no ale kit z nim..
Co do wit.D...do jakiego wieku się ją podaje?
Moniak - wszystkiego najlepszego

Mary_mary - witaj na naszym wątku

Lubiczanko - tak czułam, że coś namieszałam..

Dziękuję za opis miejsc..brzmi przecudnie..jak tylko coś więcej Ci się przypomni to proszę pisz

Ewelcia - hmm..rozmarzyłam się..delfinki, ocean..uwielbiam wodę, więc takie klimaty mnie kręcą..

Kina220v - fotel do karmienia fajna sprawa..jak masz możliwość to kup - wygodny mebel zawsze się przyda..szczególnie dla kręgosłupa, który będzie niestety dokuczał..oj będzie...

Anineczko - lustro na sznurówce..dobre

Julia28 - ja jestem anty telewizorom..więc tym bardziej w dziecięcym pokoju jestem na NIE. Ostatnio nawet landlordowi powiedzieliśmy by sobie wziął tv bo nie chcemy płacić za telewizor skoro go nie oglądamy..heh..przyjechał jeszcze tego samego dnia

Co do wit.D...do jakiego wieku się ją podaje?