reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

U nas dzisiaj mroźno, mała po raz kolejny usnęła. Teraz jedną taką do trzech godzin drzemkę ucina, a tak to po pół godzinki mniej więcej śpi. Ale za to w nocy śpi jak zwykle jak aniołek:-D My mamy tyle spraw na głowei, ale mam dzielnego męża to biega a ja tylko podpisuję:-D;-). No ale dzisiaj planujemy do księdza pójść podpisać papierki do chrztu, ubranko zakupione. Bo 26 chrzcimy Anię. Święta zapowiadają się w porządku. Jeszcze ciasta i sałatki mamy z teściową i szwagierką do obmyślenia:-)

reklama
ewelcia to widzisz a nam odrazu 47e i to jest za 11 październik, dopiero dziś dostalismy list, nie wiem czy można to jakos odkręcic, M oczywiscei zgłaszał zmianę adresu, jeszcze w listopadzie :crazy:
podobno wysłali list 13.10 na stary adres, ale musiał się zapodziac, bo M przeciez kilak razy pytal w agencji czy sa jakiws listy i w starym domu byl po rowerki i nic nie bylo

No trudno, juz nic nie poradzimy, jak bedziecie jechac do Ikei to pamietajcie aby zapłacic później

Ostatnia edycja:
Monia Ewelcia ma racje ja tez kiedys mialam taka sytuacje i oni zawsze przysyłaja list do zaplaty 3euro a potem kare ja tam dzwonilam i tlumaczylam i jedyne rozwiazanie koles powiedzial ze do sadu mozna isc lub zaplacic no wiec zaplacilam.
ALe teraz od razu place on line jak tylko jade ta trasa.
No ja juz nalesniki usmazylam teraz sie farsz robi zaraz bede konczyc krokiety:)
Pozniej musze jechac na mega zakupy bo nic nie mam:)

lubiczanka Edyta oddzwoni jak jej mąż wróci z pracy z tym tv:tak:

ewelcia papier fotograficzny jest tani ja kiedys kupiłam w lidlu za 6 euro:-)

lece do szkoły:-)

Marta a daano byl ten papier w Lidlu?
Jeszcze nigdy nie widzialam..ale co tam jak sie mieszka w dziurze a Lidl sie widzi raz na tydzien albo dwa to nic dziwnego:rofl2:

Mozna tez zaplacic przed jazda ta trasa na stacjach benzynowych albo w sklepie u nas np.w Londisie ....

reklama
HA! Zrobilam bigos! Jaka ja jestem z siebie dumna! I jeszcze zrobilam zupe ogorkowa! HA! I to wszystko podczas Alowych drzemek! Kurdecja! Alez jestem genialna!:-D;-):-)
a no jestes genialna szczesciaro!:-):eek:my w prawdzie bigos zrobilismy w niedziele wspolnymi silami,ale u nas drzemek niet:no:tylko z cycem w papusi po 20min...O ja wyrodna matka,tak dzieciaka skaleczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.A teraz wez i sie zastrzel zanim ja oducze:eek::eek:

Do góry