reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko masz Pw :cool2:

Joannn pytałaś co z lustrem w razie przeprowadzki.
Zobaczymy,ja myślę by zabrac,ale mój M może znowu zrobic niespodziankę nowym lokatorom i zostawic :-D
Teraz już nie widzę tego lustra po 11 a 22 euro,ale i tak mi się wydaje dośc tanio.
A tego lustra zawsze mi tam brakowało,zresztą ma podwójną funkcję,bo jak strzygę klientelę to je ściągam i wieszam na drzwiach by klient mógł się widziec.
Dziś też mam pracę po 18:00 :happy:
Mąż poświęcił sznurówkę by zawieszac te lustro,no i ma wiertarki to raz dwa zrobił z tego wiszące lustro :-D

A ja lecę bo mnie naszło na placki po węgiersku :szok::-D

reklama
Dopiero co pisałam o swoim wazeliniarstwie,a tu dzwonek do drzwi-i kogo moje oczy widzą-moją szefową!!!:szok:Oczywiście z prezentem świątecznym...|Niedobra ja nie zaczekałam i otworzyłam-dostałam nowego hugo bossa:-D.Oczywiście całej rodzince coś przywiozła...Pamiętają więc o mnie;-):-)Normalnie się wzruszyłam(i jak tu do pracy nie wracać po macierzyńskim?)
Lecę,bo Dadzia bawi się zupką zamiast pochłaniać i doprowadza moją kuchnię do ruiny(choć i tak jej wiele nie brakuje i bez udziału dzieciątek moich)
MartaF-niezły pomysł,prawda?

Lubiczanka- to rzeczywiscie ladnie z jej strony! To chyba jednak nieczesto sie zdarza. Super! Nasz szefo nie jest taki laskawy. Mimo, ze oboje pracujemy w Smythcie, to nawet po urodzeniu sie Ala, nie dostalismy nic od firmy...Nie to zebym czekala na to jakos specjalnie ale zazwyczaj jednak szef wychodzi z jakas inicjatywa z takiej okazji! Tymbardziej, ze to sklep z zabawkami!!!;-) Niestety jako firma to jest czysto wyzyskowa...

Lubicznko to bardzo miłe ze strony szefów.
My mieliśmy taką kochaną landlordkę w Tuam.
Kurcze pamiętała nawet o urodzinach Antka :szok:
Na święta zawsze coś nam podrzucała,nawet gdy się dowiedziała,że jest u nas moja Mama na Boże Narodzenie to krem przeciwzmarszczkowy dostała :-D:-D
Bardzo fajna kobita.

Misia no szef mógł się postarac,nie zbiedniałby od jednej zabawki :confused2:

Misia,Anineczko-naprawdę na swoich szefów złego słowa nie powiem...Nie chodzi tylko o podarunki(choć na święta czy urodziny,czy chociażby pamiątkę z wakacji zawsze była)ale z nimi czuję się jak z irlandzką rodzinką.Ale macie rację,że to zależy od ich dobrej woli:-).Mimo wszystko nadal w szoku jestem:sorry:

to mnie dziewczynki pocieszyły hhehehhe do 7 roku życia zwariuje:tak::-Da tak ogolnie to juz sama nie nie wiem o co chodzi bo w sumie cieszy sie ze ma swoj pokoj w wogole a dalej chodzi po nocach!!!!!!a drugi temat co sadzicie o telewizorach w pokojach dzieci tzn takich starsszych koło 10 lat???mam problem czy zabrac z pokoju czy zostawic wiadomo ze wzgledow zdrowotnych to powinnam zabrać!!!a u was jak jest???moze pisze troche bez fabuły ale wszytsko mnie cos ostatnio gna na dobre hehhhee nie mam chwili czasu wczoraj nawet nie mialam czasu obejrzec moich seriali na wspolnej i m jak miłosc dzis powtorka wiec lece papaapp

witam drogie Panie!
ja wczoraj buszowałam po internecie szukając fotelika i wyczaiłam a dziś kupiliśmy za polowe ceny Britax - zarezerwowałam w argosie byl ostatni i dziś odebraliśmy :-D,ale jestem chwalipięta:laugh2: a od piatku zaczynam gotowanie pierwszy bedzie bigos, ryba po grecku, barszczyk i ciasta:-)

reklama
Witam laski
Wczoraj byłam troche busy,a tu dzisiaj wchodze i tyle czytania!!
Dzis wstałam poszlismy na spotkanie dzieciaczków i pojechalismy busem do Busy Bees było fajnie:)
Wróciłam pojezdzilismy Z olivierem jego BMW bo tak pieknie na dworze.
No i póżniej zaczęłam robic pierogi ruskie i skonczyłam po 2 godzinach.
Teraz odpoczywam Brzydula ciekawy odcinek:))
Witam nowe mamuski!
Jutro tez cosik sie porobi:)
Może krokiety na Święta.. macie jakies sprawdzone przepisy??:)
Miłego popołudnia

Do góry