reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja nie śpię!
...Tichonek jak tam,masaz byl???? u mnie jeszcze nie:sorry: i chyba sie nie zapowiada......
No,właśnie był:tak:i dlatego nie śpię:-DZa to mój P padł jak kawka:-DBo to był taki masaż bardzo dogłębny:zawstydzona/y:Zaczęło się niewinnie i tak się jakoś rozkręciło
redface.gif
gwizdze.gif

pauletta hehe co wchodze i czytam, to cos jesz, a jestes taka szczuplutka, naprawde podziwiam!Ja tez uwielbiam dobre jedzonko, ale mi odrazu idzie w tylek :confused2:
Maz mi najbardziej szkodzi, bo wprost uwielbia wieczorem cos podjadac do filmu, a ja razem z nim :-p
Boszsz..to tak jak ja!Mój P to jest taki turkuć podjadek,a ja przez niego i przy nim tak się nawtykam zawsze,że wstyd!:zawstydzona/y:
Ale mam mocne postanowienie poprawy:tak:Po Nowym Roku,oczywiście bo przecież teraz nadchodzi okres samych pyszności:sorry:Oby tylko na postanowieniu się nie skończyło:zawstydzona/y:

reklama
Ja nie śpię!

No,właśnie był:tak:i dlatego nie śpię:-DZa to mój P padł jak kawka:-DBo to był taki masaż bardzo dogłębny:zawstydzona/y:Zaczęło się niewinnie i tak się jakoś rozkręciło
redface.gif
gwizdze.gif

Boszsz..to tak jak ja!Mój P to jest taki turkuć podjadek,a ja przez niego i przy nim tak się nawtykam zawsze,że wstyd!:zawstydzona/y:
Ale mam mocne postanowienie poprawy:tak:Po Nowym Roku,oczywiście bo przecież teraz nadchodzi okres samych pyszności:sorry:Oby tylko na postanowieniu się nie skończyło:zawstydzona/y:
:-D:-D:-D
Mam nadzieję,że P się nie opamiętał by coś wcześniej zakończyc :cool2::-D

To ja też od nowego roku! Waga wskazuje sporo więcej niż przed ciążą i czas się za to wziąśc.

Agusiek czy to ty masz Nintendo WiiFit?
He he wiem idę na łatwiznę :zawstydzona/y::-D

Ja nie śpię!

redface.gif
gwizdze.gif

U mnie kiszka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: m mowi ze dzis nic z tego ani z tamtego:-D:-D:-p........

Ja dzis zaczelam znow diete do 13 bylo super a pozniej,zaczelo sie probowanie pierogow,a pod wieczor jedzenie pierogow i jeszcze probowanie farszu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.....
Chyba nici z diety przed swietami:sorry:

Lece lulu bo m juz poszedl......dodranoc :)

Mam nadzieję,że P się nie opamiętał by coś wcześniej zakończyc :cool2::-D

To ja też od nowego roku! Waga wskazuje sporo więcej niż przed ciążą i czas się za to wziąśc.

Agusiek czy to ty masz Nintendo WiiFit?
He he wiem idę na łatwiznę :zawstydzona/y::-D
Nosz,właśnie niestety P tak uważa,że mnie normalnie denerwuje
zly1.gif
.Wolałabym,żeby tak nie uważał jak teraz uważa
crazy.gif

Nintendo WiiFit!Też o nim myślałam,ale trochę drogawa zabawka
zhm.gif
,oglądałam na You Tube filmiki,zarąbista sprawa:tak:

Nosz,właśnie niestety P tak uważa,że mnie normalnie denerwuje
zly1.gif
.Wolałabym,żeby tak nie uważał jak teraz uważa
crazy.gif

Nintendo WiiFit!Też o nim myślałam,ale trochę drogawa zabawka
zhm.gif
,oglądałam na You Tube filmiki,zarąbista sprawa:tak:
A to zbój! No na co on czeka? Na oklaski?
Może wprost zapytaj o co chodzi?

No a widziałaś na You Tube ile telewizorów poszło jak ludzie rzucali pilotami od Wii? :laugh2::laugh2:
Zaraz jeden wkleję.
Ponoc było 850 zepsutych Tv.Trochę mnie to przeraża :eek::szok:

O np.ten
[video=youtube;U6hhvvWltW]http://www.youtube.com/watch?v=U6hhvvWltWc]YouTube%20-%20Wii%20Bowling%20Accidents%20[Wypadek%20z%20Nintendo%20Wii"]http://www.youtube.com/watch?v=U6hhvvWltW[/video]

Mój chce mi kupic w lutym na urodziny....chyba zamiast psa drugiego :-D:-D
Bo coś nie widzi mu się drugie shih tzu a chce samojeda,za to ja nie chcę samojeda bo to już nie mały pies i ma tyle sierści :szok::-D:-D

Ahhh Margaritta :cool2:
Kojarzy mi się z piosenką "Monika,córka ratownika" :-D:-D Gdzie się podziewasz ?:cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
No,właśnie już kiedyś wspominałaś o następnym piesku...To może zamiast Wii się bawić,będziesz na dłuuugie spacerki z psiakami chodzić?:happy:
A jakbym ja taką dziurę w telewizorze zrobiła to mój P by mi chyba w głowie podobną zrobił:eek:Niedawno kupiliśmy nowy telewizor:sorry:
A z jego oporami to jest tak,że-cytuję:"nie wiadomo co to będzie z pracą tutaj"

No z pracą to może byc różnie.Czy tutaj czy w Pl? Nigdy człowiek nie jest pewny.
Musisz mu wysmarowac twarde argumenty przed którymi nie będzie miał się jak bronic.

No z tymi psami to jest tak,że samojedy są piękne,ale nie dla mnie.
Często gęsto nie wyrabiam się na spacer z Milą x4 dziennie ,tylko szybkie sik pod domem ,a Samojed musi się wybiegac,wymęczyc.
Mój M to jest niezły,bo pies będzie niby jego,ale na moich barkach :-D
O nie,nie.
Poza tym on jest śnieżno biały,a ja nie będę miała czasu na pielęgnacje takiego wielkoluda,który mi z wanny ucieka.
Lepiej jeden psiak ,a zadbany niż dwa brudasy.:confused2:
A tak na serio przy takiej pogodzie Mila nie jest złoto-biała.Tylko szaro-bura bo musiałabym ją kąpac codziennie.:sorry::sorry:

Ale o moim M się nie będę tutaj wypowiadac,bo jak niektóre koleżanki wiedzą ma czynny dostęp do forum :cool2::-D:-D

O,to Ty musisz M też wyłożyć twarde argumenty,przed którymi się bronić nie będzie mógł,że za drugiego psiaka to Ty dziękujesz:-D
A Wii możesz sobie kupić typowo do ćwiczeń z ta podkładką pod nogi,bezpieczniejsze chyba-przynajmniej dla tv,bo z moim nie ćwiczonym zadem i zastałymi mięśniami to mogę za to,zamiast telewizorowi to sobie krzywdę zrobić:eek:
Mam nadzieję,że P się zdecyduje bo mi za parę dni 31 stuknie
boisie.gif

boje_sie.gif
jeju,kiedy to minęło?
Albo może mu się noga powinie(tudzież coś innego
naughty.gif
) i mu się to uważanie nie uda
zastanawia.gif

Ło matko!Już po 1:00!
oh.gif
Spadam do wyrka,
runaway.gif
dobrej nocy:tak:

witam:-)

Marta moj tez nie zabardzo chcial pic Aptamil i ulewal po nim bardzo , ale pozniej zmienilam na Aptamil Comfort i bylo ok przez chewile, pozniej Nan Ha,pozniej Nan zwykly1 pozniej 2,nastepnie Enfamil ar a teraz od tygodnia jestesmy na Cow& Gate i wszystko gra......maly juz nie puszcza pawi....chyba mu ten refluks przeszedl na dobre:-)

Pauletta a Ty znow o jedzeniu:-D:-D:-D jedz jedz niech Ci idzie na zdrowie.....

Tichonek jak tam,masaz byl???? u mnie jeszcze nie:sorry: i chyba sie nie zapowiada......

Ja dzis jakiegos powera dostalam bo chcialam jeszcze nalesniki piec na krokiety ale m mnie powstrzymal i zrobilam tylko farsz;-)
no więc nasze Szymonki nie tolerują aptamilu:tak:mój tez zwracał często,podobno te mleko jest tłuste i widocznie naszym nie pasowało:no:

pauletta naprawde jesteś chuda ale brzuszek to masz jak ja w 9 miesiącu:eek::confused2:

tichonek powiedz mężowi ze my mamy 3dzieci a poza tym nic:no:i jakoś sobie radzimy to i wy z 2 dacie rade:tak:

anineczka całe szczęście ja sie psem nie zajmuje,daje mu tylko miche jak mój zapije i zapomni o swojej córci:confused2:

jade dzisiaj do Clonmek bo podobno w jednej aptece robią preparat na kolki który sie dodaje do mleka i kolki od ręki przechodzą:tak:tylko buteleczka na tydzień 10 kosztuje:confused2:

wybieram sie do ikei na zakupy do nowego domku,ciekawe ile by policzyli za dowóz:eek::cool2:

zapomniałam: Joannn ma sie dobrze,jeździ sobie autkiem po Irlandii:-)

miłego dnia:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!
Tichonek,Anineczko-poszalałyście wieczorkiem
Ewelcia-a ja wysępiłam masaż od J:tak::-D
Pauletta-no jakiś złoty środek musisz mieć na to podjadanie,bo chociaż o bioderkach mowa była,to ja nie wiem o których,bo w Twoje to chyba nic nie idzie:-)
Mój J też lubi wieczorami przed tv coś przekąsić(a ja jakbym odmówić nie mogła:zawstydzona/y::sorry:),ale od jakiegoś czasu widzę,że nic-żadnych lodów,chipsów czy innego żarełka nie ma...I wstyd się przyznać,ale czasem sama mam ochotę go namówić,zapytać-a może tak coś schrupiemy,ale się powstrzymuję...Żeby nie było na mnie:happy:
Idę i miłego dnia życzę...Maluszek(najmniejszy)produkcję w pampera zaczął,bo słyszę przez nianię jak próbując coś z siebie wydusić stęka i stęka...To do potem:tak:

Do góry