reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo mamuski
a ja spędziłam bardzo miłe przed południe, południe i po południe w miłym towarzystwie :tak:

MamoAdy a czemu odprawę w buirze musiałas robic?? Jak by co to ja służe moja drukarka, jesli o to chodzi :-)
a co do mleka, to ja juz to wiedziałam i dlatego nie pijemy :eek:
Misia my z Agusiek sie piszemy na Twój panienski :tak: no nie Aga??

My też płaciliśmy depozyt w przedszkolu.

reklama
Dziendoberek

Ja dzis na chwilke, dopiero z socjala wrocilam,juz czwarty tydzien zwolnienia a oni mi jeszcze nic nie zaplacili, malo tego nie dostalam zednej odpowiedzi na temat maternity tez:wściekła/y: No i co? Kazali mi czekac, pan powiedzial zebym dala im jeszcze tydzien:wściekła/y:
Ide obiad robic bo T z pracy wroci i w domu za robote sie bierze:sorry:
Milego wieczoru:tak:

niewiarygodne,ale jestem!!!:tak::-D
Szybko muszę pisać,bo choć Duszkieterowie moi grzeczni-wszyscy jak się patrzy,to J zaraz z pracy wraca i nie chcę słuchać marudzenia,że znowu wróciłam do BB-gdyby on tylko wiedział na ile więcej mogłam sobie pozwolić przed porodem-teraz to tylko znikomy procencik:-(
MamoAdy-no ja płaciłam depozyt,ale tylko w wysokości jednej tygodniówki:tak:Czyli niezle:tak:
Jolu24-nie zazdroszczę...No ja chyba rozszarpałabym towarzystwo w socjalu za taką opierzchałość:crazy:
MartaF-a gdzie w końcu znalezliście salon(komis?)gdzie sprzedają na raty?Może i ja bym skorzystała?
Anineczko-czekam i tak na pomysł,liczę na Ciebie,z resztą na Was wszystkie Panie!!!Ważne,że jest pęd;-):tak::-D
Uciekam...Ale i tak się cieszę,że miałam chwilkę:sorry:

lubiczanka ja byłam u nas w banku złożyć formularz o kredyt i jutro ma być odpowiedz:tak:a samochód znalazłam w Clonmel:-)

jejku mojemu dziecku coś jest,wogóle nie spi,ciągle na rękach:-(kupiłam mu rumianek może coś pomoże:-(nic nowego nie jadłam:no:

ja na prezent mojemu kupie samochód jak dadzą nam kredyt:-)

:-):-):-)to będzie prezent dla nas obojga:-)
moze dzieciatko ma taki niespiacy dzien po prostu:tak:jesli nie placze to raczej nic mu nie jest.Ja to juz sie przyzwyczailam ze moje dziewcze za dnia spi sporadycznie..Widac taka natura;-)
A jaki samochodzik sobie kupujecie?Sprytnie to sobie wymyslilas...tylko jak wy sie nim podzielicie?:-)
Co do kredytow to jak dla mnie najlepsze jest credit union-maly interest i wygodna forma splaty-bierzesz na tyle,na ile chcesz tzn.po ile tyg./miesiecznie bedziesz w stanie splacac.Jedyny szkopul w tym ze na 1sza pozyczke potrzeba żyranta.My splacamy juz 3cia:eek:

Martysia jeszcze w szkole...Niki spi...mąż wrócił- znalazłam pęd :cool2::-D:-D poczekam jednak, moze wieczorem mnie sam dopadnie :rolleyes2::-D:-D
Ale wieczorem chcesz okna myć?:eek::-D:-D:-D
Mojego męża jeszcze nie ma,a ja pęd miałam niesamowity:sorry:A nie powiem skąd!:-D:-DOkna umyte,pranie zrobione,obiad też,ozdoby ponawieszane:tak:Tylko,że cały dzień mi to zajęło:zawstydzona/y:Widzicie,ja to lubię pęda poużywać nawet cały dzień:-p:laugh2::laugh2::laugh2:Teraz czekam na P bo mieliśmy na zakupki jechać(w weekend nie dało rady jakoś:sorry:)ale cuś go jeszcze nie ma:no:.A w lodówce światło i zimne powietrze:confused2:

Nie powiem... Fajnie byloby byc Twoim mezem/facetem:-D:-D:-D

MamoAdy a czemu odprawę w buirze musiałas robic?? Jak by co to ja służe moja drukarka, jesli o to chodzi :-)
a co do mleka, to ja juz to wiedziałam i dlatego nie pijemy :eek:
Misia my z Agusiek sie piszemy na Twój panienski :tak: no nie Aga??

My też płaciliśmy depozyt w przedszkolu.
W sumie nie wiem czemu w biurze robilismy odprawe. Chyba dla tego, ze tam kupowalismy bilety i pani nam kazala przyjsc 2 tyg. przed odlotem, zeby ta odprawe zrobic. Dzisiaj nas jednak poinformowala, ze mozna to tez zrobic samemu i A. juz sie sam odprawi i wyprawi:-)
A i dziekuje za propozycje skorzystania z drukarki ale my tez mamy jedna na stanie:-)

Widze, ze wszystkie placilyscie depozyty:eek: Tym bardziej sie ciesze, ze nas to ominelo:-)

Co do creche'u... Zalatwilam pozytywnie:-) Nawet nie zdazylam zaproponowac tej polowy oplaty a wlascicielka powiedziala, ze spoko, nie musimy placic:-) Spytala tylko czy na pewno Ada po powrocie wroci do nich i kazala nikomu nie mowic... wiec, jakby co, to ja nic Wam nie mowilam:-):sorry:

Hejka
Nie było mnie w weekend bo spędziłam je bardzo miło z rodzinką :happy::happy::happy: pogoda w miarę dopisała, więc były spacerki itp.. A najlepsze było pranie z Patrykową pieluchą..:eek: wszystko oblazło żelem z pampersa...:-p

:eek:
:tak:
mojemu malemu tez ostatnio wysypal sie ten zel z pampa i mial cale czerwone kolo klejnotow,widac bylo ze go to szczypie....smarowalam bepanthenem ale nic dopiero m siora przyslala mi Clortimazol(chyba tak to sie pisze) i alantan + i przeszlo,ale dosc dlugo to mial:-(
A no i czesto zmienialam pieluche i wietrzylam

Może jak mąż z pracy wróci to Ci pęd pokaże?:-D:-D:-D

Ha ha ha!
Nie liczy się ilośc a jakośc kochane :cool2::cool2::-D:-D
JA dzis zero pedu......na nic nie mam ochoty:-(
moze jak m zaraz z pracy wroci to jakis ped nadejdzie:-p
Jak najbardziej liczy sie jakosc:-D:-D

jejku mojemu dziecku coś jest,wogóle nie spi,ciągle na rękach:-(kupiłam mu rumianek może coś pomoże:-(nic nowego nie jadłam:no:

Heh jak ja bym mojemu m taka propozycje rzucila to by chyba z radosci popuscil;-).

Mamo Ady super ze tak pozytywnie sprawe zalatwilas.

JA mam chinke taka mala 1metrowa.
Juz 3 lata ma,kupilam w tesco,a pierdulki na choinke chyba w Diunsie wiec nic nie kupuje,jakis stroik musze kupic i moze cos na kominek....mam pare mikolaji i jakies pierdulki ale cos chcialam dokupic:tak:.
Bede szukac anpewno cos nie drogiego bo nie wiem czy na przyszle swieta tu jeszcze bedziemy,chociaz z moim to nic nie wiadomo.
:cool2:raz gada tak a za tydzien co innego!!!!

Czytalam Was i konca nie widzialam ale czytalam na raty......a w sumie tak duzo zescie nie napisaly tylko ze mij syncio dzis szaleje,mial tylko jedna drzemke....

Lece obiadek dla m nakladac bo zaraz wraca z pracy:-)

reklama
Co do creche'u... Zalatwilam pozytywnie:-) Nawet nie zdazylam zaproponowac tej polowy oplaty a wlascicielka powiedziala, ze spoko, nie musimy placic:-) Spytala tylko czy na pewno Ada po powrocie wroci do nich i kazala nikomu nie mowic... wiec, jakby co, to ja nic Wam nie mowilam:-):sorry:

No dobra, to my nic nie wiemy:-D:-D:-D:cool2::rofl2:

A swoją drogą, dobrze, że załatwiłaś pozytywnie:-)

Do góry