reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja z dzieciakami ponaklejałam naklejki świąteczne na okna :-D
Korci mnie by choinkę wyciągnąć,widziałam na strychu,pewnie landlorda.
A później dokupić jeszcze żywą i będą dwie :-D:-D
Tylko pewnie ozdób mi nie starczy :eek:

Czesc laseczki.
Szalejecie widze z tymi ozdobami i choinkami:-D Korci i mnie:sorry: ale jakos tak wczesnie mi się widzi jeszcze:confused2: za to mojej Martysce pora jak najbardziej odpowiada. W sumie moi sąsiedzi juz domy poubierali i choinki w domach tez :tak:Jak ja utrzymam Niki z dala od tych błyskotek???:rolleyes2:
Moze chociaz okna "obskoczyc" jak Tichonek:-D tylko gdzie ja ten pęd znajde?:eek::-D

anineczka chwal sie co zakupiłas w Ikea?? wygrałabym zakład?:-D

agusiek serio serio lepiej kurierem- pisałam juz kiedys- korzystałam niedawno z MidlandExpress- polecic moge smialo. Do 10kg/ 25 euro. Takze w porównaniu z poczta to spoko nie;-) no i 3-4 dni i paczka pod drzwiami odbiorcy.

Ide rozejrze się za tym "pędem":eek: Obawiam się,ze nie znam gościa:-D

Tymczasem

Margaritta mąż pracujący na weekend był...jednak...
urzędował w Cork a ja palcem po mapie do Ikea :confused2::confused2:
Pewnie zaraz rachunki popłacę i tyle będzie z moich zakupów :-p

A ja pęd znalazłam....niewielki,ale zawsze coś :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tichonek a to tak się "to" nazywa teraz "pęd":eek: a to znam znam:-D:-Dnie wpadłabym na to,ze o taki"pęd" chodzi :-D:-D i jakze pomocny przy obskakiwaniu okien bywa:shocked2::-D:-D ale widze,ze u anineczki niewielki :sorry: ale zawsze coś jak to napisala- wie co pisze przeciez :cool2::-D:-D

ehhh sie usmialam:-D

Witam.
Słonecznie,mroźno ale jest ok.,
Mamo_ady tylko dwa dni zostały.:-D
Ucałuj ziemię Polską ode mnie :laugh2::laugh2:
:sorry:
Ucaluje, ucaluje:-)
Tylko, ze za 3 dni a nie 2. Pisalam Wam, ze mi sie daty pomylily ale jakos suwaczka nie zmienilam. Zawsze milej sie na niego patrzy:-D

A my dzisiaj bylismy odprawe online zrobic ale wrocilismy z kwitkiem, bo madra mamusia zadzwonila do ambasady, zeby sie o date waznosci paszportu Ady zapytac a nie zapytala o bardziej istotna kwestie...:eek: Nr paszportu:eek: Dobrze, ze przynajmniej stary sie nie rzucal:-)
Bylismy tez u GP. Ada ma kaszel ale nic poza tym. Wszystko z nia ok ale w tym tyg i tak jej nie wysle do creche'u.
No a co do creche'u, to zaraz ide do wlascicielki/dyrektorki:confused2: zeby sie z nia wytargowac. Wczesniej powiedziala, ze musimy zaplacic za caly ten okres, kiedy Ady nie bedzie. No w sumie to logiczne. Ale przez te 6 tyg. robi sie prawie 300€:szok: Zaproponuje jej wiec taki uklad... Albo place polowe i nie wypisuje Ady albo wcale nie place i wypisuje Ade i jesli bedzie jeszcze miejsce, to zapisze ja znowu po powrocie. Ryzyk-fizyk. Ale mysle, ze sie zgodzi na polowe, zeby obie strony byly zadowolone...
No nic... Ja uciekam troche chatke ogarnac, bo dzisiaj kumpela w celach pozegnalnych mnie odwiedzi a ja mam taki burdel, ze tylko dz... brakuje!!!!!

otóz to anineczko:cool2: własnie to napisałam, tylko w inne slowa ubrałam:-D ale powiem Ci,ze nie wiem jaki ten pęd musiałby być,zebym do tych okien się przytuliła:-D

co ja pisze:eek::-D

reklama
Cześć Wam ja tak na chwilę. Widzę , że Anineczka , Tichonek wpadły w wir dekoracji świątecznych tylko nam tu jeszcze Margaritta się wacha:-):-):-). Ale urok musi być i popieram Was dziewczyny niech dzieci czują że zbliża się mikołaj i że święta Bożego Narodzenia sa najwspanialsze. Ja od paru dni zabiegana lampki mi się spaliły na choince i byłam załamana gdzie ja teraz takie niebieskie znajde i latałam jak wściekła mucha i wiecie co znalazłam w Dunnes Stores ale zanim się tam udałam to zlatałam całe Blanchardstown. Pozatym moja mała ma się na zęby marudzi marudzi dobrze że noce takowe są; no nic zmykam moje dziecię wzywa i szkoda pogody.
tichonek wejdz na gg masz wiadomość :rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry