reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie
KaMcia wczoraj o 10:45 urodzila corcie silami natyry mala wazy 4260 padl jej telefon wiec nie mogla sie wczesniej odezwac obie dziewczynki czuja sie dobrze
ogromne gratulacje
woooow:szok: jakież duże dziewczę :-):-):-)
gratulacje gorące!!!
dobrze ze nareszcie i do tego silami natury:tak::happy:super!
szybkiego powrotu do domku życzę i dużo zdrówka dla Wikusi!:-) niech sie chowa na potege:-):-)
pozdrawiam z ranka.Ja tez nie pospalam,mala sie budzila co dwie godziny i stekala pol nocy;-)a efekt dopiero godzine temu znalazl sie w pieluszce:-D

Kamcia Ogromne gratulacje, wreszcie sie doczekalas duzej dziewczyny:tak:

No a ja sie witam z wami, kolejna wietrzna noc za nami:no: Dzis znowy sie obudzilam o 3.30 i tym razem to juz z nerwami:wściekła/y: czy ja juz nie bede normalnie sypiac?:wściekła/y:
Tak czytam o tej szczepionce i dodam ze moj znajomy sie zszczepil i na noge chodzic nie moze a do tego spuchl mu palec u reki i twarz:szok: Nie ma pewnosci ze to po szczepionce ale czyzby taki zbieg okolicznosci?:sorry: Mi tez lekarz sie kazal zastanowic ale chyba jestm na nie:no:
Dziewczyny ciagle czekam na decyzje o chorobowym z socjala, czy ktoras z was to miala i ile to moze potrwac? W moim przypadku to juz ponad tydzien i nie wspomne ze o maciezynskim tez nic nie dostalam a to juz ponad miesiac:sorry:

Milego dzionka

Jola wszystko mozliwe ze to moze byc po tej szczepione chyba na tym forum znalazlam o tym ze ktos sie zaszczepil i spuchla mu reka.......
wklejam linka poczytajcie
Zabija szczepionka czy grypa? - Forum dyskusyjne w INTERIA.PL - darmowe dyskusje ogólno tematyczne

Ja na decyzje z socjala czekala okolo 3tyg,ale zdziwiona bylam jak sprawdzalam kase na koncie...pieniadze mi wplynely a decyzja pozniej przyszla.
Sprawdz konto!!!
A co macierzynskiego ja czekalam dlugo na decyzje,ale nia pamietam dokladnie jak dlugo ale napewno okolo miesiaca.

Hejka!!
U mnie w Navan nawet slonko wychodzi ufff az milo :-) moze pojde z malutka na spacer, zobacze jeszcze, bo strasznie wieje.
Co do szczepionki na swinska grype to ja na bank rezygnuje, w ogole ostatnio duzo poczytalam o szczepionkach i ich skutkach ubocznych, ze teraz zwlekam nawet ze szczepieniem malej ta obowiazkowa szczepionka 6w1. Zglosze sie na pierwsza dawke gdzies po 3 miesiacu. No wlasnie mam pytanie do mam ktore szczepily swoje dzidiusie ta szczepionka, czy wasze dzieci mialy jakies efekty uboczne??

Ciao Dziewczynki!

Ja dzis od rana sie wku.... Alowi jakas sie wlaczyla maruda, ale na potege normalnie! Nie moge go odlozyc nawet na minute bo wyje jakby go ze skory obdzierali. Zadna zabawka go nie interesuje, nic!!! Tylko raczki raczki raczki!!! A mi juz raczki do d..wchodza!!:wściekła/y: Do tego pies mi sie znowu zlal i ja przylapalam wiec zaczela biegac po calym domu a siki za nia lecialy! Oblala Alexowe puzzle, dywany wszystko! Ja chyba sie zabije! Takie mnie nerwy ogarnely, ze wywalilam za drzwi na ogrod i niech se tam siedzi...bitch!:wściekła/y: I jeszcze malpa jedna sie ciagle dobija do drzwi i drapie w szybe!

Teraz czekam na kolezanke- chorwatke ale jestem taka nie w humorze, ze koniec.

KAMCIA- serdeczne gratuluje powicia okazalej dziewczynki!!!!:-):-)

Sofik- wszystkiego naj naj!!

W nocy starszliwie wialo, bylam w szoku, ze Al spi bo swiszczalo niemilosiernie.
Wczoraj znalazlam na necie 'Ksiezyc w Nowiu'- film. Dopiero co wyszedl w kinach i juz ktos wrzucil wersje z kina na net. Zobaczylam tylko pol bo byl limit czasowy. Drugie pol trzepne wieczorkiem. Do ksiazki sie nie umywa ale fajny!!

reklama
Do góry