o kurde ale przygoda
ale cale szczescie ze zdazyla na samolot
co do tego co przywiezc z PL to wiekszosc dziewczyny wymienily nie wiem czy juz ktos wspominal o czopkach glicerynowych na zaparcia, przydaja sie
a wiekszosc ogolnie staram sie kupowac na miejscu
ale jak juz jestem to wpadam do apteki i cos tam zawsze wytargam jakies nowosci ;D
oilantum dla niemowlat tutaj tez mozna dostac bo sama kupowalam, sa 2 rodzaje i trzeba sprawdzic na odwrocie, bo kiedys znajoma mi kupila i musialam wymienic
kurde zdjecie pizzy mmm...napewno byla pyszna jestem kolejna osoba ktora sobie narobila na nia ochotke ;D;D ale to specjalnosc meza wiec go ladnie poprosze zeby zrobil ;D
mam pytanko dziewczyn z okolic Dublina, chce wybrac sie na zakupki dzien po swietach gdzie sa najwieksze obnizki i zastanwiam sie gdzie najlepiej? cenrtum miasta, czy moze jakies inne fajne duze centrum handlowe? no i oczywiscie w koncu sie wybiore do kofanej Ikei...co za bol ze jest tylko jedna ;/ i tak daleko jeszcze ;p
a poki co normalnie sloneczko zaglada mi przez okno jak milo
ehhh wybralo by sie na spacerek...no ale coz trzeba popracowac ;D
oj...normalnie cos mi sie tu dzieje ze nie doczytalam ost 2 stron ;/
Ka.M'cia gratulejszyn kawal babeczki przynajmniej nie strach na rece wziasc
Sofik wszystkiego naj naj
Gastone piknie ciasto...zdolniacha z Ciebie
co do szczepionki na swinska grype to poki co jestem na nie...zona znajomego z pracy jest pielegniarka i powiedziala ze ani siebie ani dzieci na to nie zaszczepi, wirus sie ciagle mutuje a szczepionka jest skuteczna tylko na jeden konkretny wirus wiec moze sie okazac ze za chwile juz nie bedzi dzialac to raz a po drugie to wyszlo na rynek w takim tempie ze watpliwe by konkretne testy byly rozbione wie nie wiadomo czego sei spodziewac w skutkach ubocznych natychmiast badz za jakis czas...
milego dzionka wszystkim