reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
u nas wieje niemiłosiernie, teraz już lżej ale w nocy:no::szok:. Ania ślicznie przespała noc, teraz też niedawno się obudziła i się patrzy na karuzelkę.

Sofiku wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

KaMciu ogromne gratulacje duuużej córy i gratulacje dla dzielnej mamy:-)

Wy tak o tej szczepionce na świńską. Nie zazdroszczę dylematów szczepić, czy nie szczepić. Nas na razie to nie dotyczy, ale ostatnio się z mężem zastanawialiśmy, co byśmy zrobili jakby nam przyszedł list o szczepieniu Ani. Na razie jesteśmy zdecydowanie na nie, bo wiadomo co to??

reklama
Hejka!!
U mnie w Navan nawet slonko wychodzi ufff az milo :-) moze pojde z malutka na spacer, zobacze jeszcze, bo strasznie wieje.
Co do szczepionki na swinska grype to ja na bank rezygnuje, w ogole ostatnio duzo poczytalam o szczepionkach i ich skutkach ubocznych, ze teraz zwlekam nawet ze szczepieniem malej ta obowiazkowa szczepionka 6w1. Zglosze sie na pierwsza dawke gdzies po 3 miesiacu. No wlasnie mam pytanie do mam ktore szczepily swoje dzidiusie ta szczepionka, czy wasze dzieci mialy jakies efekty uboczne??

Hej. Nasza malutka miała tą szczepionkę ponad miesiąc temu i miała lekko podwyższoną temperaturę: 37.6. Poza tym nic szczególnego się nie działo, nie była nawet marudna. Ale co dziecko - to inna reakcja. Za to teraz dopiero zaczęło jej się coś dziać po szczepieniu na BCG - miejsce szpepienia zrobiło się czerwone i spory, gruby strupek, ale nie ślimaczy się, jak na razie. Podobno tak ma być. Pozdrawiam!!!

Witam

Kamcia Gratulacje

kotecek to normalne z tym szczepieniem na gruźlicę.
U mojego młodszego babrało się i w dodatku obok szczepienia powstała taka kulka podskórna.Zeszła dopiero po pół roku :eek:

Sofik czekalam z zyczeniami bo0 polewe musialam zrobic hehe Ciasto dla ciebie imieninowe upieklam
000203FB.gif

Maz sie smieje ze wyglada jak ciasto wielkanocne
000201DD.gif

Załączniki

• P1020725.jpg
    P1020725.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 42
Witam sie
KaMcia wczoraj o 10:45 urodzila corcie silami natyry mala wazy 4260 padl jej telefon wiec nie mogla sie wczesniej odezwac obie dziewczynki czuja sie dobrze
ogromne gratulacje
No nie taka mała..;-)
Ka.Mcia -
Gratuluję!!!
flower1.gif

Szybkiego powrotu do siebie i dużo zdrówka dla córy :happy::happy:
Zapraszam serdecznie na Torcika Imininowego!!!!!!!!!!!(...)
Sofik - Wszystkiego naj naj :happy:
Hmm..smakowity ten torcik..
th_0girlcupcake.gif

WItam laski
Ładna pogoda za oknem wiec wybywam z domu:)
Jade kupic te płyny co pisalyscie do kapieli, mówicie ze lepiej zrezygnowac z plynu do plukania podczas prania ciuchow ze sam proszek wystarczy?

Sofik najjjjjjjjjjjjjj:)

KaMcia gratulacje trzymajcie sie cieplo i wracajcie do nas ze sprawozdaniem:)
Milego dnia

reklama
Witam!
Ale dziś porąbana pogoda!Słońce świeci,za moment leje,ciemno,jasno:eek:Popieprzona jakaś:sorry:A wiatr taki,że kontenery na śmieci sąsiadom latają:shocked2:Nie wspominając,że przed momentem pokrywa od naszego grilla przeleciała przed oknem:szok:,ale na szczęście na trawniku pozostała.
Sofik:zdróweczka i wszystkiego innego dobrego na imieninki.Torta chciałam kawałek,ale dziewczyny rano cały wciągnęły!:zawstydzona/y::-D
Ka.M'cia:SERDECZNE GRATULACJE!4260!:szok:No,toś kobieto dziewuchę uhodowała!Szacuneczek!:tak:
new-baby3.gif

Ja niedługo lecę do karolinynicoli na popołudniową kawkę:tak:A co!
anineczko:znów mam romans do Ciebie:sorry:.Chciałam zapytać czy możesz mi polecić jakiś polski salon fryzjerski w Dublinie?Mam takie masakryczne kudły już,że fryzjer mi się kłania,aż mało nosem w chodnik nie zaryje!:eek:Byłam kiedyś w polskim salonie,nie powiem,ładnie mnie dziewczyna obcięła,baleyage zrobiła taki jak chciałam.Szkoda tylko,że za 80 Euro trzymał się jakieś 3 tyg.!:szok:I tak się wkurzylam wtedy,że szok!I teraz dobrze by było wywalić tę kasę na troszkę dłużej:sorry:

Do góry