reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Mamo_ady my mamy tylko 12 dni do wylotu, też już liczę:-):-):-). Co prawda nie pakuję się jeszcze, ale robię listę, co mamy wziąć i co potem przywieźć:-D:-D:-D
Ja w sumie tez jeszcze sie nie pakuje. Ograniczylam sie do znoszenia tego, co mi sie przypomni w jedno miejsce. Na razie zapakowalam wielki karton, ktory czeka na kuriera...
Mala lista tez jest ale dotyczy ona bardziej tego, co jeszcze musze kupic. Taka, co zabrac powstanie lada chwila:-)

reklama
Ka.M cia wczoraj nie miala cesarki bo dostala skurczy powiedzieli jej ze poczekaja jeszcze troche moze sie samo ruszy wiem ze do polnocy byla podwujna a teraz nie wiem nie moge sie z nia skataktowac bo ma wylaczony telefon

Ka.M cia wczoraj nie miala cesarki bo dostala skurczy powiedzieli jej ze poczekaja jeszcze troche moze sie samo ruszy wiem ze do polnocy byla podwujna a teraz nie wiem nie moge sie z nia skataktowac bo ma wylaczony telefon
mam nadzieje ze sie ruszy i pojdzie jak z platka, bo te skurcze to juz ja chyba mecza jais czas..3mam kciuki!

tak wlasciwie to mysle ze oprocz kosmetykow Nivea,wystepujacych tu rzadko,raczej wszystko mozna dostac. Zalezy tez chyba czy zamierzasz karmic piersia czy nie,bo wtedy te wszystkie herbatki nie sa potrzebne. Dobrze miec na wszelki wypadek:tak::-)
co do formy na CHB my tez jakos szybko dostalismy,zaraz po PPSie.Moj A.dzis pojechal kupic tax,zeby pozniej nie stac w kolejkach, bo poczta nie wiadomo,czy dotrze,jak tu wszystko zalane:no::wściekła/y:-a tam strajk:eek:Wiec i tak musze poczta i tak:eek:

Witam się!!!
dziś"nieco"pózniej...ale urwanie głowy mam z dziećmi od samego rańca:eek:
Witam nowe Foremki-każdego dnia widzę ktosik nowy przybywa-brawo!!!
Jola-ja jeszcze mogę polecić czopki paracetamolu dla niemowląt-na zbicie gorączki np.po szczepieniu:tak:,i coś dla Ciebie-Tantum rose-takie saszetki-baaaardzo przydatne po porodzie(robi się z nich takie namaczanki w misce-dosłownie mówiąc pupke moczysz).Bardzo dobrze rana się goi po nich:tak:
Kamcia-mam nadzieję,że juz po wszystkim i można zacząć gratulować:-)
MamoAdy,Asienko-nie ukrywam,że baardzo Wam zazdroszczę tego wyjazdu do Polski...Całe szczęście temperatury podobne,więc Wasze dzieciątka napewno nie odczują różnicy(przynajmniej pod tym względem).Uwielbiam pakowanie przed wyjazdem...
Miłego popołudnia,uciekam,bo mój naturalny odciągacz pokarmu daje sygnał,że czas na przyssaweczkę:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się!!!

MamoAdy,Asienko-nie ukrywam,że baardzo Wam zazdroszczę tego wyjazdu do polski...Całe szczęście temperatury podobne,więc Wasze dzieciątka napewno nie odczują różnicy(przynajmniej pod tym względem).Uwielbiam pakowanie przed wyjazdem...
Miłego popołudnia,uciekam,bo mój naturalny odciągacz pokarmu daje sygnał,że czas na przyssaweczkę:sorry:

No mam nadzieję, że pogoda dopisze, trochę się boję tej zmiany temp. i klimatu. Lotu się boję, że Anulka źle się będzie czuć. Cieszę się, że lecimy, bo to pierwsze święta Ani i dobrze, że spędzamy je z rodziną, ale potem wszystkie mamy narzekają, że dzieci nie chcą spać, że trzeba znowu je przestawiać. Wiem, trudno mi dogodzić:-D:-D:-D

Witam

Witam nowe mamusie...

Kurde Ciekawe co z Kamcia...

U na stak pada ze mam dosc:eek: ale to normalne ...
z nudów zrobilam pizze i jem ....

Przed chwila Sofia ugryzła Filipa :szok: wrrrrrrrrrrrrrr pytam dlaczego ??? a ona na zarty.... bidulek tak plakala:-(

ide poczytac co wczesnije pisze

reklama
Do góry