reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no Jola dzieci coś chyba czują zimę i chca się pogrzać w brzuszkach jesacze trochę :-D
co do kosmetyków powiem szczerze że ja kupuję bambino w pl sklepie więc nie pomogę....

reklama
juz wróciłam z zakupów,chyba troche pomogło bo skurcze wróciły co 5 minut ale jeszcze sie nie nakręcam bo znowu mogą przejść:confused2:boli jak cholera:baffled:a jeszcze musieliśmy samochód odebrac i kierowałam:-pjak mnie skurcz złapał to stanełam na środku drogi:sorry:jak sie dzisiaj nie rozkręci to juz chyba z bólu nie wytrzymam:no:jak coś to sie odezwe:tak:
Marta- jeżeli dobrze pamiętam, to pisałaś, ze miałaś poprzednio cesarke, czemu nie decydują się teraz na kolejną, tylko czekaja. Być moze ten szef powoduje, ze główka nie moze zejsc do kanału i nic się nie rozkręca, czy rodzisz duże dzieci?/. to tez ma znaczenie. Szkoda mi Ciebie, no i dzidzi . Wpadam tu gścinnie, ale tak nas nakręciłyście tymi porodami, ze zerkam co chwilka, zeby gratulować, a tu klops, nadal chodzisz w bólach....:-(

gastone- podaj przepis na ten sernik , nie bądż taka :-p;-):-)

Oponek narobiłam,teraz idę kąpać dziecię i się bo oboje śmierdzimy jak pracownicy smażalni frytek:baffled:A poza tym musimy uciekać z salonu bo wietrzenie robię i zimno,brr...Niedługo wrócę,nigdzie nie odchodźcie:happy:
Martuś,jesteś?

Hej dziewczyny. Ja też byłam dziś na plaży dotleniłam siebie i małą widzę że nam Marta się męczy, trzymam kciuki i wierze że już lada momen dzidziuś się pojawi. Widziałam linka o serniku mniam mniam tyle tylko że ja wciąż się odchudzam ale taką pyszność bym wchszamała.:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny mam takie pyt z innej półki widziałam że piszecie o kremach a ja chciałam się dowiedzieć ile Wasze maluszki śpią w ciągu dnia. Moja królewna mnie martwi bo wcale mi nie śpi może ma jedną drzemke 20 min w ciągu dnia a takto nic a nic wczoraj skończyła mi 7 miesięcy czy to normalne??? W nocy jest ok usypia o 21 z trudem kręcąc się z brzucha na plecy o wstaje na butle 6 rano raz 4 no różnie a od 9 pełna energii. Czyż to nie wulkan :szok::szok::szok:

Ciao Dziewczynki!

No i dalej niccccc....jesli chodzi o nowe bejbusy;-)

Jola- a cos sie tak uparla na to nivea..hihihi...nie no zartuje. luzzz...Bambino w polskich sklepach jest super. Czasem stosuje olivke jak mi sie oilatum konczy i myje malego mydlem. Lubie zapach tej oliwki z bambino. Chusteczek tez bambino teraz uzywam.

U nas najazd tesciow. Jest spoko. Tesciowka wysprzatala mi tak kuchnie, ze az blyszczy! :-)
Spijamy teraz wino, a oni ogladaja jakis mecz w tv...podobno wazny. Ja tam nie wiem...mam mecze w powazaniu szczerze mowiac;-)

No to nic. Zmywam sie wiec i dobrej nocy lasencje, a dla Marty rozhulania sie nareszcie:-)

reklama
Już jestem,czyściutka i pachnąca!:happy:Co z tego jak męża nie ma:eek::-DAle mam też pachnącego,czyściutkiego synka,możemy się razem poprzytulać:tak:Tym bardziej,że młody ostatnio ma okres dobroci dla matki i chętnie buziaki daje
b1181404864466acec0d2585.gif

Dziewczyny mam takie pyt z innej półki widziałam że piszecie o kremach a ja chciałam się dowiedzieć ile Wasze maluszki śpią w ciągu dnia. Moja królewna mnie martwi bo wcale mi nie śpi może ma jedną drzemke 20 min w ciągu dnia a takto nic a nic wczoraj skończyła mi 7 miesięcy czy to normalne??? W nocy jest ok usypia o 21 z trudem kręcąc się z brzucha na plecy o wstaje na butle 6 rano raz 4 no różnie a od 9 pełna energii. Czyż to nie wulkan :szok::szok::szok:
Mój Radek do 1,5 roku(od samych urodzin) sypiał mi tylko po 20-40 minut w ciągu dnia:sorry:.Dłużej go usypiałam niż on potem drzemał,nawet się z nim położyć nie mogłam,bo zanim usnęłam to on już wstawał.Miałam Meksyk,że hej!Chodziłam jak zoombie,tym bardziej,że byłam z nim sama:wściekła/y:Dopiero po 18-tym miesiącu życia,gdy spał już tylko raz dziennie,wydłużyło mu się spanko do 1,5-2 godzin:tak:
Pociesz się,że Agatka w nocy Ci tak ładnie śpi:-DMój w jej wieku jadł 2 razy w nocy i wstawał 5:20:szok:A do prawie 2 lat jadł jeszcze raz w nocy:tak:Za to teraz wysypiam się z nim za wszystkie czasy,czasem do 11:zawstydzona/y:
A tak z innej beczki: z czego Ty się chcesz odchudzać?:eek::sorry:Masz świetną figurę:tak:

Do góry