reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

a u mnie ciągle nic:no::confused2:co 5,6 czasami 10 minut:-(chyba będą musieli go siłą wyciągac

mikimauro też tak myśle ze to przez tą rane,tyle ze właśnie moje dzieciaki miały tylko po 2,5kg:sorry:no i wcześniej jak juz mnie złapało to rodziłam a teraz wszystko sie cofa i na nowo zaczyna:eek::confused2:

agusik moją córcie też coś naszło bo całuje wszystkich,najczęściej po rękach:confused2::eek::-D

ide do wanny poleżeć zeby sobie troche ulżyć:sorry:

reklama
Mój mąż mawia że już anoreksja wemnie się wdała, powiem Ci że w ciąży sobie pofolgowałam i rostyłam się z 62 do 100kg. Na szczęście udało mi się to zrzucić dzięki oporowi swemu i zero słodyczy zero chleba makaronów oj wyliczać by było co i tak jest do dziś mam zakodowane w głowie że już nigdy taka niebęde. Co prawda przyznam się że raz na cały miesiąc siadam sobie przed tv z paczką batoników:-) ale to tylko że kocham słodycze; a to one mnie zgubiły w ciąży.:-p

Co z tymi dziecmi jakas plaga czy co haha Moj tez sie calusny zrobil i tulasny.
Agusik a ja ide sie teraz kapac i malego i tez bedziemy sie tulac bo tatus sie meczy jeszcze w pracy hehe

A moj Max tez jadl do 2 lat w nocy jescze raz hiihi

Co z tymi dziecmi jakas plaga czy co haha Moj tez sie calusny zrobil i tulasny.
Agusik a ja ide sie teraz kapac i malego i tez bedziemy sie tulac bo tatus sie meczy jeszcze w pracy hehe

A moj Max tez jadl do 2 lat w nocy jescze raz hiihi
Weź Ty się przeprowadź bliżej mnie bo to wszystko przecież chyba coś znaczy?:-D

Mój mąż mawia że już anoreksja wemnie się wdała, powiem Ci że w ciąży sobie pofolgowałam i rostyłam się z 62 do 100kg. Na szczęście udało mi się to zrzucić dzięki oporowi swemu i zero słodyczy zero chleba makaronów oj wyliczać by było co i tak jest do dziś mam zakodowane w głowie że już nigdy taka niebęde. Co prawda przyznam się że raz na cały miesiąc siadam sobie przed tv z paczką batoników:-) ale to tylko że kocham słodycze; a to one mnie zgubiły w ciąży.:-p
Niedługo się do Ciebie zgłoszę na odchudzanie
538.gif

Ciao Dziewczynki!

No i dalej niccccc....jesli chodzi o nowe bejbusy;-)

Jola- a cos sie tak uparla na to nivea..hihihi...nie no zartuje. luzzz...Bambino w polskich sklepach jest super. Czasem stosuje olivke jak mi sie oilatum konczy i myje malego mydlem. Lubie zapach tej oliwki z bambino. Chusteczek tez bambino teraz uzywam.

U nas najazd tesciow. Jest spoko. Tesciowka wysprzatala mi tak kuchnie, ze az blyszczy! :-)
Spijamy teraz wino, a oni ogladaja jakis mecz w tv...podobno wazny. Ja tam nie wiem...mam mecze w powazaniu szczerze mowiac;-)

No to nic. Zmywam sie wiec i dobrej nocy lasencje, a dla Marty rozhulania sie nareszcie:-)

Ale ja sie nie uparlam na nivea, bambino tez bardzo chetnie tylko ze tu nie ma:wściekła/y: w polskich tez nie maja kosmetykow:no: Poprostu nie chcialam johnsona ale czuje ze bede musiala:sorry:

Dobranoc wszystkim.... Marta trzym sie kobitko:-)

hejka lejdis:-)
Martus u Ciebie dalej cisza????.....hm...wiesz moze sprobuj male co nieco ze swoim m...mowia ze to dziala ale wlasnie wtedy kiedy pojawia sie juz skurcze..tzn przyspiesza cala akcje :szok::cool2: (ponoc jesli nie ma skurczy to nici z tej metody - tak tylko slyszalam:-D) ale ty pewnie wykonczona juz jestes.......;-)

Jola nivea do kapieli jest w dunsie i chusteczki rowniez a inne rzeczy w pl sklepie mozna dostac:-)

karolinanicola moj synek ma ponad 7 miesiecy a w nocy wstaje na jedzono dwa razy a pobudka jest 5/6 rano:szok::-)takze chyba jeszcze lepiej jak u Ciebie:laugh2::rofl2:
Misia to bedziesz umiala teraz cukier znalesc????:-D:rofl2::laugh2:
Lubiczanka jak tam Danielek...dawaj foty:tak:
Agusik przez zoladek do serca mowisz.........:laugh2:czysciutka, pachnaca...ciekawe jak to sie skonczy:-D:-D:-D
Ewelcia ale zdolny ten Twoj Szymcio - moj nawet nie raczkuje:-(;-)

A my popijamy winko i jest fajnie.......tulaski dla was mamuski:-)

hej Dziewczynki :-) ja tylko na chwilkę wpadłam, żeby sprawdzić czy są jakieś niusy od MartyF i Lubiczanki:tak: no i widzę jakiś postęp ;-) Lubiczanka - GRATULACJE!!! (spóźnione ale szczere:) Marta - trzymaj się ;-) a ja będę trzymać kciuki:-) szkoda, że nie wyszedł wam plan urodzenia w tym samym dniu;) byłoby wam raźniej:) uciekam, bo książka mnie "wzywa":-D spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry