reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie Mamuśki! Trochę mnie tu nie było, ale już powoli nadrabiam zaległości! i mam nadzieje że już będe na bierząco:tak::zawstydzona/y:
Lubiczanko gratulacje!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę to wrzucaj fotki małego. Czekamy z niecierpliwością:tak:
Marta trzymaj się! To już końcuweczka! A może już po wszystkim??

Zmykam do łózia. Moje dzidzio padło dziś o 21 więc pewnie za długo nie pośpi:no: . Ostatnio mamy dosyć ciekawe nocki. Wczoraj wieczoriem byłyśmy pierwszy raz na basenie, miałam nadzieje że z nadmiaru wrażeń padnie wcześniej i będzie spała. No i faktycznie zasneła jeszcze w samochodzie, pospała ze2h i o 22 wstała pełna energii i tak do 1 w nocy!!! ALe przynajmniej rano śpi ładnie i ja razem z nią a póżniej się wkurzam że dzień taki krótki
Dobrejnocki

reklama
100lat dla Sofii
3128.gif
k12.gif

dziewczyny juz chyba ostatni dzień sie będe męczyć bo wcześniej w nocy skurcze były lżejsze i ustępowały a teraz od 3 sie strasznie męcze,z bólu aż łzy mi lecą,więc jak dzisiaj nic nie będzie to padne z wycieńczenia,już dłużej chyba nie dam rady:no:

MartaF - bądź dzielna;-) trzymamy kciuki i czekamy na niusy:-)
a w PL od wczoraj piękna pogoda (bynajmniej w moim rejonie) słoneczko grzeje - jakby wiosna była:tak: trzeba korzystac, więc jadę z małym na cały dzień do teściowej, bo mieszka nad jeziorkiem wśród lasów hehhheee...
miłego dnia Dziewczynki;-)

Witam w niedzielny poranek:-)

MartaF ty to rekordy chyba bijesz z tym oczekiwaniem, wspolczuje ze sie tak meczysz bidulko:no:

U mnie to jakies lewe te polskie sklepy sa bo nie ma kosmetykow:wściekła/y: Juz sie coraz bardziej zastanawiam czy nie kupic tego oliatum co Misia polecala i reszty johnson natura:sorry: Dzis jedziemy na zakupki to sie bede jeszcze rozgladac:tak:

Milej niedzieli:-)

Witam się!
Przede wszystkim,oczywiście:Marta trzymaj się,jesteś bardzo dzielna,choć wiem,że wycieńczona:-(Uwierz mi,że ja się już nie mogę doczekać Twojego synka i tego żebyś wreszcie odetchnęła z ulgą i bez bólu.Wiem,że to żadna pociecha,ale jestem z Tobą myślami(na pewno wszystkie foremki) i głaskam Cię po brzuszku:tak:
Dziś tak pięknie,chyba gdzieś z chłopakami wyskoczymy:tak:Idę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał:happy:

dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularny:no::wściekła/y:wyglądam jak zombie:-(nie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć:no:

Marta strasznie wspolczuje!!! Trzymaj sie! Jeszcze troszke :)

A ja mam pytanie, czy ktoras z Was miala lozysko przodujace? Niestety wyszlo mi wczoraj na usg i troche sie zmartwilam, bo to nic dobrego :-( Ktores badania z kolei a ono nie idzie do gory. Wiem, ze jest jeszcze czas, ale wole wiedziec na co szczegolnie mam uwazac, bo gin mi zbyt wiele nie powiedzial :eek: Na necie same podstawowe info... Echhh... Nie wiem czy moge chodzic na basen, czy moge leciec na swieta do Polski... Pisza, zeby sie oszczedzac, nie wiem co zrobic z praca. Nic nie wiem :baffled: Nie panikuje, po prostu sie boje...
A z dobrych newsow, Dzidz zdrowy, wazy 422 gramy i jest Alexem na 100% :-)

Pozdrawiam i milej niedzielki zycze, ale pieknie dzis :happy:

reklama
witajcie
dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularny:no::wściekła/y:wyglądam jak zombie:-(nie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć:no:
Marta
wspolczuje ja pojechalabym na Twoim miejscu do szpitala i powiedziala ze baardzo ale to bardzo boli Cie blizna po CC ... i napewno juz zaczna dzialac
bo beda bali sie ze peknie ..powodzenia...

Do góry