reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja

Marta ale masz przeboje a syncio po kim taki uparty??
mlody wylaz z mamy wiem ze tam super cieplo itd..ale mieszkanko juz ciasne jest i pora wyprowadzic sie w sumie juz termin eksmisji przesiedziales..wiec juz wyprowadzka ..i przytulanko do super cieplusich milusich pachnacych mleczkiem cycusiow czeka..

Kaqmcia jakas synchronizacja czy jak..hehe ja tez dzisiaj u lekarza bylam i dostalam antybiotyk bo ten moj mol juz zadlugo trwa i nie mija..a podejzane sa nerki albo zaapalenie jajnika bo na takie 2 przypadlosci to wygalada ale najbardziej na jajnik

reklama
Się,kurdę rozpadało:eek:
Ech weekend sie zaczyna wiec laski pewnie juz okupujaswoich malzonkow.Ja jak zwykle zostane sama na placu boju bo jutromaz ma slub,pojutre chrzest..
Ech a ja sama w czterech (no moze nie czterech hihi) scianach bede sama z moim Maniem.
Yyyy...jak Twój mąż jutro ma ślub,pojutrze chrzest to co Ty z nim jeszcze robisz?A to kawał drania,no!:angry:Jak on tak może:szok:;-):-D
a ja właśnie wróciłam do domu:eek::wściekła/y:kazali wrócic jak wody odejdą bo 0 rozwarcia a skurcze ciągle co 7-8 minut więc dalej sie męcze a w szpitalu brakuje miejsc i wyganiają kogo sie da:eek:
No,nie!Szlag by trafił...Personel i sytuację,rzecz jasna:crazy:Trzeba im było powiedzieć,ze za Tobą stoi całe forumkowe grono i ze już my im pokażemy:angry:I na pewno nic przyjemnego
9.gif
,
a wręcz przeciwnie
01.gif

Witam się dziś-osobiście:tak::-)
Jesteśmy już zDanielkiem w domku:tak:Jak wychodziliśmy Marta zaczęła mieć znowu regularne skurcze...Może wreszcie akcja się powiedzie i dojdziedo skutku-oby,bo dziewczyna naprawdę się męczy:-(
Na razie kończę,bo nie usiedzę:-(

Ello
Ja jestem z Tralee. O jakiego lekarza ci chodzi?

Witam :))
Chodzi mi o GP ja jestem z Killarney ale słyszałam że ten doktorek nie jest dobry ani miły więc się zastanawiam gdzie znajdę innego Polskiego lekarza :) Ja jestem w 29 tygodniu ciąży ale jakiś czas byłam w Pl teraz wróciłam do męża i właśnie się wybieram do lekarza :-)

ja juz nie wiem na co mam czekać:no:ledwo chodze bo każdy krok to ból i jeszcze dzieci musze wykąpać,mam nadzieje ze dam rade zasnąć bo jestem wykończona:-(

didi mój K jest strasznie uparty

a ja właśnie wróciłam do domu:eek::wściekła/y:kazali wrócic jak wody odejdą bo 0 rozwarcia a skurcze ciągle co 7-8 minut więc dalej sie męcze a w szpitalu brakuje miejsc i wyganiają kogo sie da:eek:

Kurde, ale masz akcje, pewnie dzis w nocy znowu pojedziesz:tak: Mogliby juz dac spokoj z tym odsylaniem:sorry:

Jesteśmy już zDanielkiem w domku:tak:Jak wychodziliśmy Marta zaczęła mieć znowu regularne skurcze...Może wreszcie akcja się powiedzie i dojdziedo skutku-oby,bo dziewczyna naprawdę się męczy:-(

Witamy:-) Teraz pewnie pelne rece roboty przed toba:tak: Syncio podobno glodomorek maly:-D

Witam :))
Chodzi mi o GP ja jestem z Killarney ale słyszałam że ten doktorek nie jest dobry ani miły więc się zastanawiam gdzie znajdę innego Polskiego lekarza :) Ja jestem w 29 tygodniu ciąży ale jakiś czas byłam w Pl teraz wróciłam do męża i właśnie się wybieram do lekarza :-)

A jesli o GP chodzi to nie slyszalam o zadnym:no: Ginekolog to wiem ze tu jest. Ja chodze do Irlandczyka:tak: Powodzonka zycze:-)

Wielkie dzięki :))
Ja też będę rodzić w Tralle :) nie powiem troszkę mam stracha hehe mojego synka rodziłam w Polsce i chcę się troszkę dowiedzieć jak jest tutaj :)) Może słyszałaś jakieś opinie o szpitalu w Tralle :))

Mocno spóźnione ale szczere gratulacje dla ciebie:tak:. Niech mały rośnie zdrowy a mamę niech duma rozpiera :tak: za każdym razem jak na niego spojrzy.
Pozdrawiam

Wielkie dzięki :))
Ja też będę rodzić w Tralle :) nie powiem troszkę mam stracha hehe mojego synka rodziłam w Polsce i chcę się troszkę dowiedzieć jak jest tutaj :)) Może słyszałaś jakieś opinie o szpitalu w Tralle :))

Zbyt duzo to ci nie powiem bo ja to wogole pierwszy raz bede rodzic. Ogolnie opinie pozytywne slyszalam a i sama mam dobre wrazenia ze spotkan z polozna lub szkoly rodzenia takze nie bedzie tak zle;-) Na kiedy masz termin?

Zbyt duzo to ci nie powiem bo ja to wogole pierwszy raz bede rodzic. Ogolnie opinie pozytywne slyszalam a i sama mam dobre wrazenia ze spotkan z polozna lub szkoly rodzenia takze nie bedzie tak zle;-) Na kiedy masz termin?

Ja mam termin około 10 stycznia :) Z tego co czytam na różnych stronkach to ogólnie z porodów w Ie babeczki są zadowolone :) A Ty na kiedy masz termin ?? :))

reklama
Do góry