reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka poszła sie zrelaksowac pod prysznic:tak:dzisiaj idzie do domku
ja jestem juz tak wściekła ze szok:wściekła/y:nie wiem juz co mam zrobić zeby mały w końcu wylazł:crazy:uparciuch jeden
ide pobawić lubiczanki synka bo cyca sie domaga:tak:

reklama
Marcia musisz duzo chodzic,to na pewno!Wiem co przezywasz bo ja lazilam po szpitalu jakies 12h i okazalo sie ze rozwarcie jak bylo 2cm tak jest,jedynie malutka b.nisko juz byla, dzieki temu lazeniu.A jak nie masz sily chodzic,popros o pilke i poskacz sobie. Zycze cierpliwosci!
Kamciu Tobie tez szybkiego rozwiazania!
Alez sie tu dzieje:-)

Witam!
No,kurczę:shocked2:Ja też oczywiście śpieszę z gratulacjami,a tu nadal nic:no:.O,masz!Bidulko,ale Cię wymęczyło:shocked2:Jak pierworódkę!Ja na Twoim miejscu trzymałabym się rękami i nogami,żeby mnie nie odesłali do domu:no:Daliby Ci lepiej kroplówkę na wywołanie bo toż to męczarnia dla Ciebie,a i Szym pewnie czuje,że mama w nie najlepszym nastroju:-(.Mimo wszystko życzę rychłego porodu:sorry:
ja też mam nadzieję ale się nie zapowiada... miałam bóle do 4 i mi przeszły...
chociaż dzień się jeszcze nie skończył....
więc moe jednak.... uda się jeszcze dziś:-D
No,chyba się rozpakujesz niebawem:-DŻyczę Tobie również szybkiego podziału na dwa:tak::-D

:szok:No ale sie akcja tu rowineela:szok: a ja smacznie poszlam spac.

A My mamy PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!!!!!! dzis wyczułam łyżeczka !!!!!!!!! bylo widac tylko czerwone dzisełko i male pekniecie ale zeba nie a jak delikanie lyzeczka postukalam to bylo slychac zabek....
Gratuluje zabalka,mama uwazaj bo bede gryzl:cool:
witam,tu Marta

lubiczanki synek okupuje jej cyce 24 na dobe a ja okupuje jej kompa:-pnie mam nic lepszego do roboty,Szymon sie zaparł i nie chce wyleźć:no:potem zrobią ktg i jak nic nie wykaze to do domu:-(
:szok::szok::szok: Do domu??? Chyba sobie zartuja z ciebie:shocked2: Zapieraj sie nogami,poszaleli...Ja tez sie meczylam dlugo,poszlam w srode do szpitala a w sobote urodzilam niestey juz przez cesarke ale nikt mnie nie chcial odsylac do domu:szok:
lubiczanka poszła sie zrelaksowac pod prysznic:tak:dzisiaj idzie do domku
ja jestem juz tak wściekła ze szok:wściekła/y:nie wiem juz co mam zrobić zeby mały w końcu wylazł:crazy:uparciuch jeden
ide pobawić lubiczanki synka bo cyca sie domaga:tak:

Tylko mu swojego nie dawaj , bo ta wasza solidarnosc jajnikow :-D:-D:-D

Martus wszystkie trzymamy kciuki takze musi sie dzis udac:-) kurcze przykro mi bo jestes juz pewnie wymeczona strasznie a tu cala akcja przed Toba. Wez moze pobaw malego Danielka to Szymek poczuje sie zazdrosny i sie sprezy:tak:;-):cool2:
Kamila za Ciebie tez oczywiscie kciukasy trzymam ofkorsssssssssss:tak:
Sofik gratulacje dla Filipka - u nas jeszcze szczerbato:tak:
Mamo ady, Misia kurcze szkoda ze nie udalo nam sie wczoraj zobaczyc:-(
Ulala a w Galway sloneczko swieci tylko ciekawe czy nie jest zimno

reklama
Dziewczynki...
Prosba...
Czy ktoras z Was ma gdzies zapisany taki "slowniczek" z wszystkimi wazniejszymi terminami potrzebnymi ciezarnej Polce w IE?
Gdzies kiedys na forum sie na niego natknelam ale pojecia nie mam gdzie tego teraz szukac...:confused2:
Bede wdzieczna, bo moja kolezanka bardzo by czegos takiego potrzebowala.
Z jej angielskim jest bardzo kiepsko i chociaz tego by mogla sie wyuczyc na pamiec...

Do góry