reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

w sumie to oczka mi się juz kleją :sorry: aleeeee jeszcze moment - moze jednak :-D
Proponuję
kawaporannaoa9.gif
jakby
viannen_82.gif

ale mam głupawkę
pekl_ze_smiechu.gif

A tam biedna Martunia się męczy.
Wiem cos o chodzeniu po Galway-owskim szpitalu.Zwiedziłam każdy centymetr przez 10 godzin
d010.gif

reklama
no no widzę że w dobrym momencie wpadłam do was:-D
Marta i lubicznaka robią show:cool2: hehe

mój termin na ,.. już dziś...ale nicsię nie dzieje..
nawet nie wiem czy może jechać do szpitala czy czekać..

a tak chciałabym już urodzić ..... mam nadzeję że ię doczekam....:-p

Marta chodzi po korytarzu i pisze, że aż ją nogi bolą..;-) A syn widać się nie spieszy... :rofl2:

hehe mowilam jej zbey pozdrowila ode mnie szpitalne korytarze ile ja sie nachodzilam boze od 23 do 1 w nocy :rofl2: az mi wkoncu wody odeszly... a o 2:51 urodzilam...

wogole nie moge spac... wykapalam sie zrobilam zabieg na moje migadly wrrrrrrrrrrr do tego zatoki mnie wykoncza i siedze ...

jutro czekaj mnie pieczenie sernika bo mam odwiedzimy z galwey i ur,Sofii...
juz sie nie moge doczekac jutra heheheh:-)

no no widzę że w dobrym momencie wpadłam do was:-D
Marta i lubicznaka robią show:cool2: hehe

mój termin na ,.. już dziś...ale nicsię nie dzieje..
nawet nie wiem czy może jechać do szpitala czy czekać..

a tak chciałabym już urodzić ..... mam nadzeję że ię doczekam....:-p
Proponuję dołączyc do Cashelanek.Raz dwa Cię rozpracują,a i może zajmą wyrko dla Ciebie
thumbsup.gif

A tak serio.Czekaj ;-)

Proponuję dołączyc do Cashelanek.Raz dwa Cię rozpracują,a i może zajmą wyrko dla Ciebie
thumbsup.gif

A tak serio.Czekaj ;-)
to samo chcialam napisac hehehe;-)

Marta mi pisze ze chodzic nie moze, bidulka, ale mowi ze teraz usiadla i czyta gazete hehehe kurde najgorzej tak czekac az sie rozkreci. wrrrrrrrrrrrrrrr

anineczko ja tez spac nie moge hehehe ale kawy nie pije

Ostatnia edycja:
Hmm..czyli nadal nic
bezradny.gif
,biedna się nałazi,no ale ruch na to najlepszy.
4_1_112.gif
Czyli jednak mały się urodzi 13-tego w piątek.A ja tam mówię,ze tak miało być,żeby od mamusi tego wiecznego pecha odgonić
its_just_a_kind_of_magic_by_IoIo_Man.gif
.
Ja chyba już spadam
7_11_5.gif

Albo może jeszcze chwilkę poczekam..

Ostatnia edycja:
Dla mnie 13 piatek nie jest pechowy i dla Marty bedzie dniem szczesliwym... juz jje to dzis pislam bo ona niechciala tego trzynastego...
Ja to wrozylam Marcie 15 listopada ale teraz wroze jej ten 13 , bo za dlugo by sie kochana meczyla...

milej nocki zycze wszytkim , chyba spadam bo jak moj syenk wstanie o 6 rano to bedzie ciekawie a jutro napewno o tej godzinie nie bede spac:-p

Ja też daję pass...
Nikt za mnie do przedszkola nie wstanie...a szkoda
e30bc7.gif

A jeszcze koniecznie muszę Miłośc nad rozlewiskiem,choc jedną stronicę przeczytac
icon_mrgreen.gif

Rano wpadnę tutaj pogratulować
skaczefz2.gif

reklama
Szymon - uparciuszek jeszcze się nie urodził..a jego mamusia poszła się położyć. No i dobrze, niech odpocznie przed porodem :rolleyes: :rofl2:
Ja też zmykam - Patryk niedawno pojadł to mam kilka godzin snu :happy:

Do góry