reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Sofik Gratulacje dla Filipka ;-)
Mojemu mężowskiemu też najpierw wyszły górne ząbki,zresztą chrześniakowi też.

No widzę,że tutaj wszystkie dziewczyny zostały wciągnięte na porodówkę :-D
Kibicujemy,a jakże :-D

reklama
Gratuluję ząbka dla Fifi
...a dla Emmy wszystkiego naj z okazji półroczku :-)

A jak postępy u Marty? Mam nadzieje, że też pójdzie jej szybciorem..:tak: Lubiczanka pewnie zmęczona..i widzę już nieaktywna..

hej dziewczynki tu Marta pisze od lubiczanki bo ona karmi tereaz:-)leżymy na jednej sali,u mnie :-)narazie bez zmian,co 3 minuty

hehe..normalnie nie mogę..leżycie razem na sali :szok: ale czad.. gdyby nie Patryk to odwiedziłabym Was teraz..heh..jakby mnie wpuścili..
To sprężaj się Marta - i trzymam kciuki. A Tobie Lubiczanko gratuluję raz jeszcze Danielka :-)

Marta - jakie rozwarcie, co ile skurcze? Poród on-line..;-)
buhahaha :-D:-D:-D nie no ale z Was Meksyk :))

A My mamy PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!!!!!! dzis wyczułam łyżeczka !!!!!!!!! bylo widac tylko czerwone dzisełko i male pekniecie ale zeba nie a jak delikanie lyzeczka postukalam to bylo slychac zabek....
gratulacje dla Filipka:tak:
Moj nadal szczerbaty:cool2:

duzo zdrowka dla Emmy;-)

Marta jak tam? rozkreca sie cos??

:rofl2::rofl2::rofl2: omg :-D:-D:-D

czekam na wiesci :cool2:
Będziesz czekała do samego końca?
n%27.gif

Marta,jak długo mamy czekac?
16b246b8d1d44390cec4847ym1.gif

Jak dla mnie to jakaś magia.
oczy.gif

Mieszkają w jednym mieście ,jeszcze niedawno na jednym osiedlu,w prawie w tym samym czasie zaciążyły
ruch.gif
femme-enceinte.gif
i razem rodzą.
connie_rockingbaby.gif

Mają po trójkę dzieci.Najstarsi synowie,średnie córeczki i najmniejszych synów...
Jeszcze jakieś podobieństwa? :cool2:

cyckixd6.gif
----wymiękam.

Idę do
Elffy_31.gif

hej dziewczynki tu Marta pisze od lubiczanki bo ona karmi tereaz:-)leżymy na jednej sali,u mnie :-)narazie bez zmian,co 3 minuty
Nie,no Wy to niezłe jesteście!Miałyście razem rodzić-nie udało się,ale w szpitalu i tak się spotkałyście:-D:-DJa mam propozycję:Najlepiej Skypa włączcie,zrobimy telekonferencję,przyłączą się dziewczyny te,które chcą i urodzimy Szymka razem:tak:I jeszcze Danielka zobaczymy przy okazji:tak::-D
Sofik,gratulacje dla Filipka
tongue.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry