reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniay..jak poszlo w ambasadzie ..jak foteczki wyszly..:)..napewno wszystko udalos ie super

dziewczynki jutro zdaje egzamin na prawko ..:eek: trzymajcie kciuki za mnie abym zdala w koncu ..bo to moje 3 podejscie ale po 7 latach przerwy :-D:-D..i ludze sie ze zdam..ale jestem dobrej mysli

Witam moje kochane:):-)Jestem tu nowa 2 miesiace temu urodzilam mojego malego szkraba!Nie wiedzialam ze jest nas az ta duzo na zielonej wyspie:p Chcialam sie z wami goraco przywitac!Pozdrawiam i goraco caluje:-p

Anineczka ja zdaje full..i mam nadzieje ze zdam..doszkolilam juz sie i dzisiaj skonczylam ostatnia godzine..moj instruktor a zarazem stary dobry znajomy mowi ze jest dobrej mysli i jak postaram sie i nie bede zabardzo stresowac ..pojdzie mi lekko i przyjemnie z egzaminem..:)..wiec oby udalo sie:)..

witam nowa kolezanke.

O to didi wyrazy szacuneczku,ja sie strasznie boje.Moze dlatego ze w Pl jazde zawalilam.
Dziel sie wrazeniami i podpowiedz jak zdac,bo wierze,ze zdasz:tak:
Powiedz ile Cie to calosciowo kosztowalo? Razem z jazdami.I Ile mialas jazd wykupionych?

Witajcie!

chciałam zaprosić wszystkie kobiety, matki, dziewczyny i żony z Waterford i okolic
do wspólnej inicjatywy.
Może zorganizujemy coś dla nas, dla naszych dzieciaków, dla rodzin i kto wie, dla kogo jeszcze?
jest miejsce - Maranatha Hall, przy Railway Square /to przy Manor Street/
czas - każda środa, między 11.00 a 14.00
Pierwsze spotkanie już jutro.
plan jest taki:

chciałabym, żeby było to miejsce do spotykania się, zawierania nowych znajomości, pogadania. ale może z czasem ujawnią się nasze rozmaite talenty i umiejętności i uda sie zorganizować jakieś tematyczne zajęcia? marzą mi się plastyczne zajęcia dla dzieci,
może jakiś klub czytelnika, może wspólny aerobik, szkółka języka, itp...
możemy sobie wzajemnie pomagac - zaopiekować się jedna drugiej czasem dzieckiem na parę godzin, wymienić się ciuszkami dla niemowląt, wymienić różnymi cennymi informacjami.

telefony kontaktowe:
Edyta - 085 13 12 759
Kaśka - 085 77 522 77

pozdrawiam serdecznie

Anineczka..kurs robilam 7 lat temu :-) wiec nie pamietam ile kosztowal ale chyba ok 800 zl..plus 70 lekarz + 130 egzamin panstwowy + 85 poprawka teori egzam. panstwowego no i teraz to co wydalam czyli 140 egzamin panstwowy + 400 wykupione 10 godzin jazdy aby doszkolic sie 2 godz dostalam gratis :)..i oby na tym zakonczylo sie

reklama
Anineczka..kurs robilam 7 lat temu :-) wiec nie pamietam ile kosztowal ale chyba ok 800 zl..plus 70 lekarz + 130 egzamin panstwowy + 85 poprawka teori egzam. panstwowego no i teraz to co wydalam czyli 140 egzamin panstwowy + 400 wykupione 10 godzin jazdy aby doszkolic sie 2 godz dostalam gratis :)..i oby na tym zakonczylo sie
AAaaaa didi ja myslalam,ze robisz tutaj w Irlandii.
A ty w Pl?

Do góry