reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anieczka kolo mnie na ballybrit jest sklep jak kiedys bedziesz chciala jechac to daj znac to ci wytlumacze.
a ja katarek kichanie ale sie trzymam mam rodzinke w domu pelna chata jest wesolo mimo ze pogoda nie odpowiada.

buziaki

reklama
zapomnialam sie zapytac bo moj lukasz jedzie autem do polski 27 marcca i ma wolne miejsce moze znacie kogos kto by chcial jechac na wielkanoc bo jest wolne miejsce

dzieki

Czesc dziewczyny z irlandii, ja mieszkam w Dublinie i we wrześniu bedę rodzić w tutejszym szpitalu. Chciałam zapytać czy jest wsród Was ktoś kto też tutaj urodził??? i moze mnie jakoś oświecić w kwestii jak to tu wygląda
pozdrawiam wszystkich gorąco:-):-)

Iwona dzis jestem wypruta na maxa :sick::sick:
Bylam w pracy,a bylo strasznie duzo do roboty.
Stopy mnie pieka od spodu i nog nie czuje:baffled:
Ale jutro wolne.

Jak bedzie ladna pogoda to pojedziemy na parade.

Dziewczyny slyszalyscie komunikat?
W Galway,Tuam i wiekoszc county jest ZATRUTA WODA.
Nie pijcie jej i nawet myjac zeby pluczcie przegotowana woda.
Bo bedziecie sraly dalej niz widzialy :sick::laugh2:
A i uwazajcie na dzieci :tak:

Aniu, wiesz cos wiecej na ten temat? Ja sie zestrachalam i malej koperek rozrabiam w mineralce przegotowanej, tylko stresa mam zeby mi sie wody przy kompaniu nie nalykala.
Wogole to ciekawe jak dlugo bedzie problem z ta woda:/

reklama
Aniay mam przed soba pismo z Calway County Council z 15 marca2007.
Pisze tam zeby nie uzywac wody:
-do picia
-robic sokow z wody nieprzegotowanej
-nie myc warzyw ani innych rzeczy
-myc zebow
-robic lodu
Woda moze byc uzywana w sprawach higieny,kapieli,prysznica i splukiwania toalety.

Nalezy zagotowac wode,ostudzic i wlozyc do lodowki.
Filtyr nie przeczyszcza zanieczyszczenia.

Dla dzieci zagotowac wode,ostudzic i wlozyc do lodowki.Zagotowac tylo raz.
Nie uzywac wody mineralnej,ze wzgledu za duzo zawartosc mineralow.
Mozna zagotowac wode mineralna.

Z objawami zatrucia, udac sie do Gp.

zastosowac sie az do odwolania.

Do góry