misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Jestem:-)
Didi- sto lat sto lat!!!
Witam nowe Mamusie, fajnie, ze sie nam grono powieksza!
Anineczka- to jak ty taka maszyna do prasowania to moze u mnie tez poprasujesz?
bo ja nie pamietam kiedy ostatnio mialam zelazko w rekach;-). Czasem jak A jest grzeczny to mu koszule do roboty nocnej wyprasuje ale krew mnie wtedy zalewa..
My po szczepieniu! Boze, co za stres!! A. trzymal malego, ja odwrocona do sciany, uszy zatkane...
Alex tak zawyl, ze az chcialam leciec i bic lekarke
Moje biedactwo. Na szczescie to byl taki jeden krzyk i szybko przestal..a potem zasnal snem kamiennym...Dostal na chwilke cycucha a potem juz bylo git. Teraz tez spi w hustawce. Ale takie ma te plasterki na biednych nozkach...
No i szok!! Moje dziecko wazy juz 7 kg!!!
Podwoil wage urodzeniowa! Lekarka nie mogla uwiezyc, ze on tylko na cycu...moj maly smok! Po jej urlopie idziemy sie szczepic na rotawirusy. I zno te igly..bryyyyy...
Acha! i jeszcze jedno. Czy to prawda ze w dzien szczepienia lepiej nie kapac malego? Bo cos mi sie uszy obilo i nie wiem czy to prawda?
Didi- sto lat sto lat!!!
Witam nowe Mamusie, fajnie, ze sie nam grono powieksza!
Anineczka- to jak ty taka maszyna do prasowania to moze u mnie tez poprasujesz?

My po szczepieniu! Boze, co za stres!! A. trzymal malego, ja odwrocona do sciany, uszy zatkane...
Alex tak zawyl, ze az chcialam leciec i bic lekarke

No i szok!! Moje dziecko wazy juz 7 kg!!!

Acha! i jeszcze jedno. Czy to prawda ze w dzien szczepienia lepiej nie kapac malego? Bo cos mi sie uszy obilo i nie wiem czy to prawda?