reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wszystkie Mamusie!!!Jeżeli jest ktoś zainteresowany,to mój synek chętnie służy za budzynkę:-D.Dlaczego dzieci nie rozumieją,że taka biedna mama(w tym przypadku ja)ciężko charowała d024-ej,w domu była pół godziny potem,a spać poszła jeszcze pózniej i należy jej się spanko do chociażby póznego ranka;-)?
anineczka-w normalnych szkołach,gdzie dziewczynki chodzą do szkoły razem z chłopcami podręczniki faktycznie są takie same,jednak synek mój i MartyF chodzą do części chłopięcej,która jest oddzielnie od dziewczynek(do której zaczyna chodzić córcia MartyF).I stąd różnice w książkach-właściwie jak w Polsce-inny nauczyciel wymaga innych książek:baffled:.
Wczoraj ,niewiedzieć czemu się zagapiłam,ale Didi-stu latek i wszystkiego naj:happy2:.
Na razie to tyle,bo moje dzieci myślą,że mama zaczęła nową pracę-która wymaga ciągłego siedzenia przy komputerze;-)...

reklama
witam

za mną druga cężka noc, dalej boli mnie w klacie przy zasypianiu, chyba odwiedze swojego GP

lubiczanka mi dzieciaki dały pospac do 8.30 normalnie cud:szok:a ty chyba jeszcze sie nie obudziłąś co:confused::-Dbo joannn pytała sie o książki:-D

agusiek ja mam jobla na punkcie alpejskiego ptasiego mleczka i zawsze musze je mieć:-Da mój schował wczoraj zebym wszystkiego nie zjadła i był zdziwiony jak wrócił a ja kończyłam pudełeczko:-D

frog tak to jest w Pl ze dzieci wcześniej wstają bo inny klimat, ja nawet jak byłam juz w ciąży to wstawałam o 6 rano a tutaj to bym z chęcią do 10 pospała:-p

kamcia śliczne dzieciaczki

pogoda narazie niezaciekawa a musze iść po książki:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam kobialki.U nas od samego rana lieje,szaro, smutno i buro..Dzis bedzie dzien nudy...
Co do urodzinek to my wlasnie w niedziele tez mamy spoznona o 21 dni imprezke mojego trzylatka.

MartaF pisze:
frog tak to jest w Pl ze dzieci wcześniej wstają bo inny klimat, ja nawet jak byłam juz w ciąży to wstawałam o 6 rano a tutaj to bym z chęcią do 10 pospała:-p

MartaF pewnie masz racje ze to przez klimat ale jest jeszcze jedna sprawa ja jestem u rodzicow a oni w pokojach nie maja zadnych zaslon, zaluzji ani rolet wiec moje dziecko jak widzi swit wiec to znaczy ze pobudka:tak:. Tak wiec dzis caly dom na nogach od 5.30:wściekła/y: bo synek z piskiem wygonil wszystkich z lozka - bo jak to dzien juz a wy jeszcze spicie???? Masakra Ja chodze z powiekami na zapalke bo tak ladnie ze szkoda isc spac. No chyba ze dzis na lezaczku w ogrodeczku;-):-)przy okazji sie opale:-p

frog to pomaluj okna na ciemno:-D:-Da drzemka na leżaczku jak najbardziej wskazana:tak: ahhh jak ja bym sie powylegiwała na słoneczku:-(

frog Ty korzystaj z tego sloneczka bo u nas tak jak pisze gastone szaro buro i pada i nie zanosi sie zeby bylo lepiej:no::wściekła/y: wiec nici ze spacerku nawet...tym bardziej ze moj maly ma fobie na punkcie raincovera, co mu chce zalozyc to zaczyna tak panicznie ryczecz ze szok:szok:

No faktycznie-popiętroliło mi się z tymi książkami...Normalnie skutki niewyspania:-D.Ale widzę,że nie ja jedyna mam"przyjemność"z posiadania dzieci,które reagują na pierwsze promienie słoneczne:tak:
Dzieci odeszły od komputerka,i tak mama się dopadła .MartaF-to mogę wlecieć tak koło3-ej(może na jakąś herbatkę się załapię;-))?
Co do promieni słonecznych-dzisiaj nic z tego:-(...
Zrobiłam porządki w szafie Dawidka-i wracając do tematu z wczoraj,czeka mnie PRASOWANIE!!!Za coo???

No faktycznie-popiętroliło mi się z tymi książkami...Normalnie skutki niewyspania:-D.Ale widzę,że nie ja jedyna mam"przyjemność"z posiadania dzieci,które reagują na pierwsze promienie słoneczne:tak:
Dzieci odeszły od komputerka,i tak mama się dopadła .MartaF-to mogę wlecieć tak koło3-ej(może na jakąś herbatkę się załapię;-))?
Co do promieni słonecznych-dzisiaj nic z tego:-(...
Zrobiłam porządki w szafie Dawidka-i wracając do tematu z wczoraj,czeka mnie PRASOWANIE!!!Za coo???
nawet kawke moge ci zrobic:-D
ide teraz po książki i naszyć naszywki na bluzy dresowe:baffled: jak zacznie padac to ratuj:baffled::-D będe gdzieś po drodze do księgarni:tak:

trzymajcie kciuki zeby mnie nie zmoczyło:baffled::happy:

reklama
Do góry