lubiczanka
Fanka BB :)
Witam wszystkie Mamusie!!!Jeżeli jest ktoś zainteresowany,to mój synek chętnie służy za budzynkę
.Dlaczego dzieci nie rozumieją,że taka biedna mama(w tym przypadku ja)ciężko charowała d024-ej,w domu była pół godziny potem,a spać poszła jeszcze pózniej i należy jej się spanko do chociażby póznego ranka;-)?
anineczka-w normalnych szkołach,gdzie dziewczynki chodzą do szkoły razem z chłopcami podręczniki faktycznie są takie same,jednak synek mój i MartyF chodzą do części chłopięcej,która jest oddzielnie od dziewczynek(do której zaczyna chodzić córcia MartyF).I stąd różnice w książkach-właściwie jak w Polsce-inny nauczyciel wymaga innych książek
.
Wczoraj ,niewiedzieć czemu się zagapiłam,ale Didi-stu latek i wszystkiego naj
.
Na razie to tyle,bo moje dzieci myślą,że mama zaczęła nową pracę-która wymaga ciągłego siedzenia przy komputerze;-)...

anineczka-w normalnych szkołach,gdzie dziewczynki chodzą do szkoły razem z chłopcami podręczniki faktycznie są takie same,jednak synek mój i MartyF chodzą do części chłopięcej,która jest oddzielnie od dziewczynek(do której zaczyna chodzić córcia MartyF).I stąd różnice w książkach-właściwie jak w Polsce-inny nauczyciel wymaga innych książek

Wczoraj ,niewiedzieć czemu się zagapiłam,ale Didi-stu latek i wszystkiego naj

Na razie to tyle,bo moje dzieci myślą,że mama zaczęła nową pracę-która wymaga ciągłego siedzenia przy komputerze;-)...