reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

joannn juz pisałam wcześniej ze będzie Szymonek bo mój myślał że jego brat tak dał swojemu synkowi ale sie okazało że na drugie i my możemy dać naszemu synkowi na pierwsze po jego ukochanym wujku:-)
a ksiązki nie mogą być te same bo pytałam i sie wściekłam:wściekła/y:

mój schował mi moje ptasie mleczko i zwiał ale ja po węchu znalazłam:-D

reklama
kurcze misia ja dopiero teraz zajarzylam, ze Alex wazy tyle co moj nikos:szok::-Dniezla kluska:-D
anineczka ja tez wczesniej mieszkalam na Rahoon:-) a ja zawsze sie melduje w kuchni jak m wraca np z meczu i jeszcze go opiepsze ze go tak dlugo nie bylo a ja sama z dzieckiem i w garach;-):-D
joann a teraz chodzisz z malym na basen? bo ja sie przymierzam, ale nie wiem jak zaczac ta przygode:crazy::rofl2:
Frog hop hop!!! gdzie jestes? obiecalas sie odzywac! jak tam wakacje w pl???

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :)
Ja z innej beczki. Bylam wczoraj u tej nowej babeczki ginekolog na Terrylandzie. I jestem zadowolona :) Wypytala mnie o wiele rzeczy, a ja ja. Zupelnie inne podejscie niz tamten "doktorek". Po badaniu powiedziala, ze nie mam zadnej infekcji. Tamten z Polmedu przepisal mi jakas masc, ktorej na szczescie nie wykupilam. Zreszta powiedziala, ze jakbym cos miala, to w tak wczesnej ciazy nie powinno sie leczyc, bo mozna zaszkodzic maluszkowi... Za dwa tyg. ide robic USG. Jak na razie jest dobrze :-) Tylko mdlic znowu zaczelo :baffled:
Andziulina - GRATULACJE ;-) Opisz jak bylo i wracaj szybko do domku :)
Pozdrawiam cieplutko.

Witam
Czytałam forum ale nie miałam siły i czasu pisac, bylam na mega zakupach żeby wszystko miec gotowe na weekend:)
Tu kilka zdjęc jak Oli i Łukasz sie kąpali hihi

Załączniki

• aaaIMG_3489 oli kąpiel NK 2.jpg
    aaaIMG_3489 oli kąpiel NK 2.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 27
  • aaaIMG_3494 oli irokez NK.jpg
    aaaIMG_3494 oli irokez NK.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 29
joannn juz pisałam wcześniej ze będzie Szymonek bo mój myślał że jego brat tak dał swojemu synkowi ale sie okazało że na drugie i my możemy dać naszemu synkowi na pierwsze po jego ukochanym wujku:-)
a ksiązki nie mogą być te same bo pytałam i sie wściekłam:wściekła/y:

mój schował mi moje ptasie mleczko i zwiał ale ja po węchu znalazłam:-D
To musiałam przegapić ten post..:sorry2:

(...)
joann a teraz chodzisz z malym na basen? bo ja sie przymierzam, ale nie wiem jak zaczac ta przygode:crazy::rofl2:
(...)
Agusiek - niestety nie mam teraz możliwości chodzenia na basen..:-(może w listopadzie się uda... Już się nie mogę doczekać :rofl2:
Ja się tylko boję, że go przewieje - bo takiemu maluchowi suszarką nie wysuszę włosów..a ręcznikiem tylko prawie do sucha się wytrze włoski..hmm.. no i kiepsko, że nie mam samochodu - to już w ogóle kiepsko.. :baffled:
A jak masz samochód i możliwości to śmigaj z maleństwem :-):-)

Kamcia - ale fajne chłopaki :happy::happy:

Ostatnia edycja:
kamcia a gdzie Łukasz ???:-D:-D:-D dawaj fotke;-) a Ty chodzisz jeszcze na ta silownie?:-) widze ze sie duza impra na weekend szykuje :-) pozdr

martaF dobra jestes:-Dtez bym zjadla, a mam tylko ciacha:-)moj tez przede mna chowa:-D

hey laseczki

ucichlam na pare dni,ale mam powod-moj szwagier do nas przyjechal, niestety juz w czwartek leci spowrotem do us.Amanda szaleje na jego punkcie i wogole fajnie fajnie :-) Moja corcia juz w przyszlym tygodniu konczy 2 latka, wiec kamcia rozumiem szal twoich zakupow,bo ja tez powoli zaczynam juz obmyslac Amandy imprezke :-)

Hej kobitki:-)
Agusiek masz racje obiecalam sie czesciej udzielac ale jakos nie ma czasu.Jestem juz prawie tydz. w PL i wszystkich trzeba odwiedzic lub zaprosic, posiedziec, pogadac....itp. Ale wieczorkami podczytuje Was tyle ze juz mi sil brakuje na wlaczenie sie w dyskusje.
A co z NRG zapisalas sie czy czekasz na mnie;-):tak:, chyba ze wolisz sam basenik ale u mnie z plywaniem to tyle by sie nie utopic:zawstydzona/y:
Didi skladam Ci moc serdecznych zyczen. A ty kiedy kochana wracasz z Pl,
Misia rzeczywiscie maly pulpecik z tego Alexa, majwazniejsze ze zdrowy:-);-)
Oki juz pozno uciekam bo oczka sie kleja. Moj synek jak na zlosc jak jestem na wakacjach pobudke robi o 6.00 rano gdzie normalnie spi do 8.30-9.00. Nie moge sie doczekac juz powrotu do IRL w koncu sie wyspie;-):tak::-D

reklama
Dzien doberek za oknem slonko :-) mila odmiana od IRL choc mi sie teskni :tak:Mlody od godzinki drazni psa a ja popijam zielona herbatke ale chyba skusze sie na kawke:happy2:
Agusiek ja wracam 24 wrzesnia wiec jesli na mnie poczekasz super a jesli masz potrzebe isc wczesniej zrozumiem:-(;-)
A ze ze mnie gapa wiec chcialam powitac wszystkie nowe forumki:-)Witajcie dziewczyny.
Misia napisz jak tam przeprowadzilas sie juz, jak ci sie mieszka?
Jak wroce koniecznie musimy zrobic jakiegos grilla, co wy na to, ewentualnie pozostaniemy przy kawce:tak::happy:,jesli pogoda nam nie dopisze. W koncu dawno sie nie widzialysmy a tyle sie pozmienialo od naszego ostatniego spotkania.
Andzulina jak tam u ciebie? Czy juz wrocilas do domciu z Igorkiem? Jak idzie ci karmienie piersia, juz wszystko sie unormowalo? No i jakie wrazenia po porodzie bo z przed to chyba niezbyt jestes zadowolona. Napisz nam co i jak? A ze ja niecierpliwa wiec pewnie do ciebie za jakos godz wystukam sms-ka:zawstydzona/y:
Wilwia a jak Tobiasz? Widzialam zdjecia caly K. :-) nawet moj R sie ze mna zgodzil szczegolnie ten grymasik usmiechu. Sliczny chlopak. Jak wroce mam nadzieje ze bede mogla wpasc na szybciutka kawke:-)-to sie tez tyczy Andzuliny. Musze poznac malych czlonkow waszych rodzin.Jestem tylko ciekawa reakcji mojego szkraba na takie malenstwo:-p
Musze konczyc bo mlody probuje mi skasowac posta
Zycze wszystkim milego dnia

Do góry