lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim Mamusiom!!!
madbabe-pościel wybrałam,wysłałam pytanie sprzedającemu,ale odp.jeszcze nie uzyskałam,ale pewnie to dlatego,że pózno pisałam i może nikt już nie obsługiwał poczty elektronicznej
kamcia*-jeśli chodzi o firmy kurierskie,to miałam okazję wypróbować 1-nąGLS-nie polecam-przesyłka niemalże w strzępach
,ale właśnie wczoraj moja kochana mamcia nadała kolejną-tedex(em),wydaje mi się profesjonalna.Wysłała mi wózek i antenę(wyobrazcie sobie,że od roku nie mam żadnej tv-nawet irlandzkiej).Współpracuje z UPS-polega to na tym,że firma tedex ma siedzibę w rzeszowie,ale paczkę odbiera od Ciebie UPS(nic C|ię to nie kosztuje).Jeśli zaś chodzi o cenę-o ile dobrze pamiętam-moja paczka niestety przekracza gabaryty,ale do 30kg.to jakieś40e...ale dla pewności podam Ci poprostu link do ich strony-tam sama możesz obliczyć co i jak http://www.tdx.com.pl/...I po co było tyle pisać?
.Ale i tak opinię będę mogła wydać dopiero w ptk-bo wyjazd z Polski dopiero jutro.
Co do mojego suwaczka,obsługi w ogóle-to wszystkie Was przepraszam,ale mam nadzieję,że MartaF pokaże mi co i jak i jakoś się wkręcę
.Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość.
A tak poza tym-sałatki z kurczaka nie ma!!!Leciałam jak na złamanie karku,żeby zdążyć kupić 2wędzone udka w sklepie "u ruskiej"przed pracą,a tu nici-mogłam sobie kupić wędzony świński ryjek,albo uszka(autentycznie)
.A na razie muszę wymyślić jakiś obiadzio...
madbabe-pościel wybrałam,wysłałam pytanie sprzedającemu,ale odp.jeszcze nie uzyskałam,ale pewnie to dlatego,że pózno pisałam i może nikt już nie obsługiwał poczty elektronicznej

kamcia*-jeśli chodzi o firmy kurierskie,to miałam okazję wypróbować 1-nąGLS-nie polecam-przesyłka niemalże w strzępach

Co do mojego suwaczka,obsługi w ogóle-to wszystkie Was przepraszam,ale mam nadzieję,że MartaF pokaże mi co i jak i jakoś się wkręcę

A tak poza tym-sałatki z kurczaka nie ma!!!Leciałam jak na złamanie karku,żeby zdążyć kupić 2wędzone udka w sklepie "u ruskiej"przed pracą,a tu nici-mogłam sobie kupić wędzony świński ryjek,albo uszka(autentycznie)