reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
gastone witaj !!!!!!!!!!
anineczka
królowa mrówek :P
Margaritta jak to mówią dzieci.Fcale a fcale Cię nie śledziłam 

Widziałam,że napisałaś życzenia dla Joannn tak więc szybko zabrałam się za pisanie do Ciebie.
Fajnie,że już jesteś przygotowana na puszczenie córuchny do szkoły.Ciekawe co piszesz,że szkoła kupuje książki.Oby tak było i w tym roku.
A Back to school starcza na pokrycie wszystkich kosztów? Chyba raczej nie?
No byliśmy w Trimie,widzieliśmy chatę.Ale to chyba nie to co chcemy....
No nie wiem.Niby duża ( 4 pokoje) ale takie jakieś gołe i śmiałam się,że w każdym pokoju wykładzina z innej parafi.Już nie wspomnę ,że brudna.
Ja nie wiem,ale jak dają zdjęcia na daft to chyba w photoshopie je obrabiają.Choc gdyby komutery mogły wydzielac zapach to pewnie nigdy nie weszłabym na dafta.W połowach chat po prostu śmierdzi
No nic...zastanowimy się nad tym domkiem.
agusiek a ty co tak na sikundkę wpadłaś?
Opowiadaj jak Nikoś?
MartaF pomóż lubiczance założyc suwaczki to będę wiedziała,że jest przed Tobą w kolejce ;-)
Kamcia Pack Kurier.
)) Wpisz w google tą nazwę to Ci wyskoczy ich stronka.

Widziałam,że napisałaś życzenia dla Joannn tak więc szybko zabrałam się za pisanie do Ciebie.
Fajnie,że już jesteś przygotowana na puszczenie córuchny do szkoły.Ciekawe co piszesz,że szkoła kupuje książki.Oby tak było i w tym roku.
A Back to school starcza na pokrycie wszystkich kosztów? Chyba raczej nie?
No byliśmy w Trimie,widzieliśmy chatę.Ale to chyba nie to co chcemy....
No nie wiem.Niby duża ( 4 pokoje) ale takie jakieś gołe i śmiałam się,że w każdym pokoju wykładzina z innej parafi.Już nie wspomnę ,że brudna.
Ja nie wiem,ale jak dają zdjęcia na daft to chyba w photoshopie je obrabiają.Choc gdyby komutery mogły wydzielac zapach to pewnie nigdy nie weszłabym na dafta.W połowach chat po prostu śmierdzi

No nic...zastanowimy się nad tym domkiem.
agusiek a ty co tak na sikundkę wpadłaś?
Opowiadaj jak Nikoś?
MartaF pomóż lubiczance założyc suwaczki to będę wiedziała,że jest przed Tobą w kolejce ;-)

Kamcia Pack Kurier.
emili78
mama czerwcowa 2009
Andziulina -Gratulacje Joann-spełniena marzeń:-) u nas po staremu byliśmy z Clifden u znajomych drogi zalane strasznie w pasacie sięgała nam woda prawie do połowy drzwi aż się wystraszyłam :-)Wracając pojechaliśmy do paniDr.Blach na szczepienie płacz straszny jak na razie nic jej nie jest mam nadzieje że noc będzie ok :-)ginekolog jakoś pacyjentek nie miała ale pani z rejestracji dzwoniła i informowała że USG już jest
Następne przyjęcia pani gin od 10 wrzesnia;-)pozdrawaim

misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Andzulina- serdeczne gratulacje!!! Niech sie maluszek zdrowo chowa!:-)
Weron- a karmisz cycem? Bo jak sie karmi piersia to sie szybciej traci
Ja waze juz nawet mniej niz przed ciaza
choc wcale sie tak z tego nie ciesze bo sie troche boje, ze mi sie to odbije na ilosci mleczka.
Weron- a karmisz cycem? Bo jak sie karmi piersia to sie szybciej traci

anineczka
Tak,tej firmy.Czy było na czas.Pewnie by było gdyby nie pożar w kanale La Manche ;-)Dzięki Anieczka to ty tej firmy używałas i było wszystko ok na czas i nie ruszone?
Dzieki w takim razie zadzwonie jutro![]()
No ale tam pożary nie często się zdarzają,ale jak to ja jak zwykle miałam pecha.
No i czasem pojawiają się po paczkę o 1 w nocy,co pewnie nie jest miłe dla śpiochów ;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekuje za mile przywitanie
) A panii Andziulinie gratulacje przesylam
)
Noo a jak na ta chwilke to zmykam spac
) Dobrej nocki
Noo a jak na ta chwilke to zmykam spac
reklama
anineczka
No kochana ty mi się częściej pojawiaj bo brak tutaj Ciebie.Anineczka to mówisz, że do Trim zamierzacie uderzyć![]()
Ano Trim....chyba....
Ludzie, strasznie płytkie są te moje dylematy...Ludzie nie mają za co życ w Afryce a ja mam dylemat w jakim miasteczku życ by było mi jeszcze lepiej.
Mój mąż widząc ceny w Portaloise namawia mnie na to miasteczko....Ale czy on wie na co się zamierza...
Trim jest o 40km bliżej.Nie jest złe.Ma Lidla

Ale ceny w Twoim miasteczku i Ty jako sąsiadka kuszą,nie powiem.Ah szlak by to trafił.
Chciałabym byc małą dziewczynką i by mama
[*] podjeła za mnie decyzję,było by znacznie łatwiej :-(
Zwłaszcza teraz....po włamaniu.
Nie wiem,ten rok jest dla mnie straszny.Niech się już skończy :-(
Co to ja chciałam jeszcze

aha.
Emili no mała i tak pewnie dzielna była przy szczepieniu.

Drogi do Clifden zalane.Szok.Mój M mówi,ze w radiu o tym trąbią ;-)
Gastone no opowiadaj jak Ci się mieszka? Z tego co kojarzyłam masz podłogi z kafli na wysoki połysk?
Ja uciekam od takich.Brrr ile ja się tutaj ich wyszoruję