reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ponawiam pytanie o firme kurierska pol-irl znacie cos taniego i sprawdzonego? Aniczka ty kiedys polecałas ale nie pamietam?
dzieki za pomoc

Margaritta jak to mówią dzieci.Fcale a fcale Cię nie śledziłam :-p:-D
Widziałam,że napisałaś życzenia dla Joannn tak więc szybko zabrałam się za pisanie do Ciebie.
Fajnie,że już jesteś przygotowana na puszczenie córuchny do szkoły.Ciekawe co piszesz,że szkoła kupuje książki.Oby tak było i w tym roku.
A Back to school starcza na pokrycie wszystkich kosztów? Chyba raczej nie?

No byliśmy w Trimie,widzieliśmy chatę.Ale to chyba nie to co chcemy....
No nie wiem.Niby duża ( 4 pokoje) ale takie jakieś gołe i śmiałam się,że w każdym pokoju wykładzina z innej parafi.Już nie wspomnę ,że brudna.
Ja nie wiem,ale jak dają zdjęcia na daft to chyba w photoshopie je obrabiają.Choc gdyby komutery mogły wydzielac zapach to pewnie nigdy nie weszłabym na dafta.W połowach chat po prostu śmierdzi :baffled:
No nic...zastanowimy się nad tym domkiem.

agusiek a ty co tak na sikundkę wpadłaś?
Opowiadaj jak Nikoś?

MartaF pomóż lubiczance założyc suwaczki to będę wiedziała,że jest przed Tobą w kolejce ;-):-D

Kamcia Pack Kurier. :))) Wpisz w google tą nazwę to Ci wyskoczy ich stronka.

Andziulina -Gratulacje Joann-spełniena marzeń:-) u nas po staremu byliśmy z Clifden u znajomych drogi zalane strasznie w pasacie sięgała nam woda prawie do połowy drzwi aż się wystraszyłam :-)Wracając pojechaliśmy do paniDr.Blach na szczepienie płacz straszny jak na razie nic jej nie jest mam nadzieje że noc będzie ok :-)ginekolog jakoś pacyjentek nie miała ale pani z rejestracji dzwoniła i informowała że USG już jest:-DNastępne przyjęcia pani gin od 10 wrzesnia;-)pozdrawaim

Andzulina- serdeczne gratulacje!!! Niech sie maluszek zdrowo chowa!:-)

Weron- a karmisz cycem? Bo jak sie karmi piersia to sie szybciej traci :) Ja waze juz nawet mniej niz przed ciaza:szok: choc wcale sie tak z tego nie ciesze bo sie troche boje, ze mi sie to odbije na ilosci mleczka.

Dzięki Anieczka to ty tej firmy używałas i było wszystko ok na czas i nie ruszone?
Dzieki w takim razie zadzwonie jutro:)
Tak,tej firmy.Czy było na czas.Pewnie by było gdyby nie pożar w kanale La Manche ;-)
No ale tam pożary nie często się zdarzają,ale jak to ja jak zwykle miałam pecha.
No i czasem pojawiają się po paczkę o 1 w nocy,co pewnie nie jest miłe dla śpiochów ;-)

reklama
Anineczka to mówisz, że do Trim zamierzacie uderzyć:confused:
No kochana ty mi się częściej pojawiaj bo brak tutaj Ciebie.
Ano Trim....chyba....
Ludzie, strasznie płytkie są te moje dylematy...Ludzie nie mają za co życ w Afryce a ja mam dylemat w jakim miasteczku życ by było mi jeszcze lepiej.
Mój mąż widząc ceny w Portaloise namawia mnie na to miasteczko....Ale czy on wie na co się zamierza...
Trim jest o 40km bliżej.Nie jest złe.Ma Lidla :-D:rofl2: SuperValue i jako taki ryneczek.Może bym tam prace znalazła,już nie musi byc w zawodzie,jakąkolwiek :baffled:
Ale ceny w Twoim miasteczku i Ty jako sąsiadka kuszą,nie powiem.Ah szlak by to trafił.
Chciałabym byc małą dziewczynką i by mama
[*] podjeła za mnie decyzję,było by znacznie łatwiej :-(
Zwłaszcza teraz....po włamaniu.
Nie wiem,ten rok jest dla mnie straszny.Niech się już skończy :-(

Co to ja chciałam jeszcze :sorry2:
aha.

Emili no mała i tak pewnie dzielna była przy szczepieniu. :tak:
Drogi do Clifden zalane.Szok.Mój M mówi,ze w radiu o tym trąbią ;-)

Gastone no opowiadaj jak Ci się mieszka? Z tego co kojarzyłam masz podłogi z kafli na wysoki połysk?
Ja uciekam od takich.Brrr ile ja się tutaj ich wyszoruję :baffled:

Do góry