reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki! Ja tylko na chwileczkę... nadrobiłam chyba z 20 stron... ale tu się działo! Najgorsze przeżyła Anineczka szok:szok:... a już to, że wszyscy byli wtedy w domu:no::no:, no a z miłych rzeczy to Andzulina już pewnie nie ma swojego ślicznego brzuszka;-):-) - trzymaj się mamusiu! Kamcia ja z Polski do Irlandii paczki przesyłałam GLS, byłam zadowolona. A ja już na Zielonej Wyspie... po przeprowadzce mam problemy z netem... raz jest a raz go nie ma. Jutro ma przyjść ktoś z NTL. Jeszcze rozpakowuję worki i kartony, bez końca...ale chatka super i fajnie się mieszka. Dobrej nocy!

Witam wszystke dziewczynki.
Dzisiaj dostalam wiadomosc,ze andzulinie odeszly wody i jest w szpitalu.Jak na raazie nie ma skurczy wiec niewiadomo jak dlugo to wszystko potrwa.Tak wiec trzymamy kciuki oby wszystko poszlo szybko i jak najmniej bolesnie:tak:
A pogoda to nas nie rozpieszcza.Wczoraj wybralam sie sama z malym na spacer,ale ledwo przyszlam z powrotem-jednak nie odzyskalam jeszcze w pelni sil po porodzie i zamiast cieszyc sie wyjsciem,,przyplacilam to wszystko goraczka i bardzo zlym samopoczuciem.Tak wiec jeszcze troszke musze nabrac sil na spacerki z malym.Pozdrawiam

A tak się andziulina bała, że przenosi, a tu proszę:-);-) Już pewnie ma swoje maleństwo przy sobie. Wilwia informuj nas na bieżąco:-). Może za długi sobie spacer zrobiłaś??? Oszczędzaj się.

Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie!Od dłuższego czasu pilnie śledziłam Wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?Tak więc jestem.Może coś króciutko o sobie...Mieszkam w co.Tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży:-D.I to na razie chyba tyle...Wszystkim Wam życzę milusiego dnia

Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie!Od dłuższego czasu pilnie śledziłam Wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?Tak więc jestem.Może coś króciutko o sobie...Mieszkam w co.Tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży:-D.I to na razie chyba tyle...Wszystkim Wam życzę milusiego dnia
a czy to przypadkiem nie moja sąsiadka??:confused::rolleyes::-)haha witam cie u nas

Ciao dziewczynki!

Ostatnio cos bardzo cicho sie tu zrobilo!
Gastone jak wywialo to koniec!
Wolfia cichutka
Anineczka tez
Joann sie dawno nie odzywala! Apropo- Wszystkiego naj naj z okazji urodzinek!!!

Jest taka ochydna pogoda, ze nie wiem czy ryzykowac wyjscie z domu czy nie...raz pada a potem swieci slonce...sama nie wiem. Przydaloby sie przewietrzyc Ala ale nie usmiecha mi sie przemoknac do suchej nitki:baffled:

rzeczywiście dziewczyny ucichły:-(
Joannn juz tez wysłałam życzenia ale oficjalnie jeszcze raz STO LAT!!!podwójnie bo i imieninowe też śle życzonka:-)

witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!od dłuższego czasu pilnie śledziłam wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?tak więc jestem.może coś króciutko o sobie...mieszkam w co.tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży:-d.i to na razie chyba tyle...wszystkim wam życzę milusiego dnia
witam!!!

reklama
MartaF-znakomicie!Witam,witam...Ładną pogodę dziś nam niebo zafundowało,prawda?
Jak sobie pomyślę,że do pracy dziś trzeba,to....grrrr:szok:.Tak mi się już ostatnio nic kompletnie nie chce...Dobrze,że obiadek ugotowany...Cho po pracz obiecaam mojemu J.ze mu salatke z kurczaka zrobie.czasem sie zastanawiam kto tu jest w ciazy:-D.

Do góry