justysia21
Elfikowa mama :D
dobrej nocki :-)
slodkich snow :-)
slodkich snow :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystke dziewczynki.
Dzisiaj dostalam wiadomosc,ze andzulinie odeszly wody i jest w szpitalu.Jak na raazie nie ma skurczy wiec niewiadomo jak dlugo to wszystko potrwa.Tak wiec trzymamy kciuki oby wszystko poszlo szybko i jak najmniej bolesnie
A pogoda to nas nie rozpieszcza.Wczoraj wybralam sie sama z malym na spacer,ale ledwo przyszlam z powrotem-jednak nie odzyskalam jeszcze w pelni sil po porodzie i zamiast cieszyc sie wyjsciem,,przyplacilam to wszystko goraczka i bardzo zlym samopoczuciem.Tak wiec jeszcze troszke musze nabrac sil na spacerki z malym.Pozdrawiam
a czy to przypadkiem nie moja sąsiadka??Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie!Od dłuższego czasu pilnie śledziłam Wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?Tak więc jestem.Może coś króciutko o sobie...Mieszkam w co.Tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży.I to na razie chyba tyle...Wszystkim Wam życzę milusiego dnia
witam!!!witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!od dłuższego czasu pilnie śledziłam wasze forum i postanowiłam-może się dołączę:-)?tak więc jestem.może coś króciutko o sobie...mieszkam w co.tipperary,jestem mamusią 6-letnego synka i3-letniej córci,i jestem w 29tygodniu ciąży:-d.i to na razie chyba tyle...wszystkim wam życzę milusiego dnia