reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanka79wielkie dzieki.od razu strzaŁ w10ke!:-).teraz musze sie tylko dowiedziec czy jest mozliwosc wyslania do Irlandii.Sliczne sa te komplety:happy2:

I znowu sloneczko...To ja juz lece...Trzeba sie do pracy szykowac.Pozdrawiam Was wszystkie i do juterka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello

Witamy nową mamusię lubiczankę :tak::-)
Mała prośba.Jeśli od Twojego postu nie mineło 60 minut to nie pisz posta pod postem tylko edytuj pierwszego i dopisz w nim co chcesz ;-):-)

Za 1,5 godziny jedziemy znowu do Trim obejrzec chatkę.Mam nadzieję,że w końcu trafię na jakąś fajną :baffled:
Polecam odwiedzic Trim.Śliczne miasteczko z zamkiem :tak:

Moja kuzynka już poleciała.Ehhh a taka pomocna była :-(
Antek nie mógł zrozumiec dlaczego wyjeżdza i po co się chodzi do szkoły :-D

U nas pogoda w kratkę.To znaczy świeci słoneczko i popaduje deszczyk ;-)

Sylcia pozdrawiamy również ;-)

Joannnn Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i imienin.

misia eee bo to na takie spacery to się chodzi od drzewa do drzewa,albo od sklepu do sklepu.Jak pada to się chowasz w sklepie :-D:-D
Tylko nie bierz za dużo kasy :rofl2:

Wolfia cichutka
Cichutka, bo tylko czyta, a jak ma coś napisać to dzieciaki wzywają, jak nie jedno to drugie:sorry2:

Ja po weekendzie z teściami:-p Dałam radę, wszyscy zadowoleni, mąż kolejny raz dumny, że żona go nie zawiodła i potrafi się zachować mimo, że teściowej nie znosi:rofl2: A ona była tak łaskawa, że wzięła maszynę do szycia i podwinęła mi spodnie:szok::-D Ogólnie ok, nie marudzę i nie narzekam, bo na przynajmniej miesiąc mam ich z głowy:sorry2:

J o a n n
z okazji urodzin i imienin życzę Ci
wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni,
pełnych miłości i szczęścia
bo129-d.jpg

A co tam u Andziulinki:confused:

Gastone to wsiąkła przez tą przeprowadzkę chyba, albo nie może się odnaleźć w tak wielkim domu:-p:-D

Anineczka to mówisz, że do Trim zamierzacie uderzyć:confused:

Pogoda do... ech już szkoda pisać:baffled:

Miłego dnia:biggrin2:

ja to sie ciesze ze juz niedługo szkoła bo moje dzieciaki sie nudzą w taką pogode a dzisiaj to mi chyba na głowe wlezą:-(
anineczka pokaze lubiczance co i jak sie robi bo pewnie jeszcze nie wie;-)
z chęcią bym pospała:-(
gastone pewnie zapomniała w którym pokoju ma kompa i teraz nie może go znaleźć:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mi też się strasznie chce spac.Okropnie.Już walnełam mocną kawkę ale nic nie pomogła.
Ehhh.
Wczoraj czekałam na M do 1 w nocy,później jeszcze na Discovery oglądałam reality show o rodzince,której napierw urodziły się bliźniaczki i po 2 czy 3 latach zapragneli miec jeszcze jedno dziecko i urodziły im się sześcioraczki :-D
A to surprise :szok::-D:-D
Nie ma to jak podbudowac się psychicznie,że ma się tylko dwójeczkę :-p

Gastone pewnie zawalona kartonami,albo szoruje podłogi w 10-siątym pokoju :-D
Oczywiście żarcik,mam nadzieję Gastone,że się nie obrazisz ;-)
Bo wyczaiłam,że jesteś na BB :rofl2:

Luneło strasznym deszczem.Mokra jestem bo zabawki na baterie trzeba było pozbierac z ogródka...

Ostatnia edycja:
Hello mamunie.
Dzis rano o godz 8.21 przyszedl na swiat synek andzuliny-Igorek.Wazy 3460 i mierzy 56 cm.Jest zdrowy,tylko musieli uzyc vacuum bo tetno spadalo.A mamusia stwierdzila,ze porod ok:-)
Tak wiec jeszcze raz Andzulina
GRATULACJE!!!

reklama
Do góry