reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z FRANCJI!

MISTRALKA jakby to na mnie padlo z tym braciszkiem to nie przebieralabym w slowach- albo dzieli sie kosztami zarcia - a wiadomo ze za darmo w markecie nie ma zakupow, albo nie dalambym mu zlamanego kawalka suchej bagietki. uuuuuhhhhhhh ja chyba za ostra jestem albo za duzo przezylam....

reklama
Hej Mistralko!!! Nareszcie jestes :) oj to mi przykro ze tak wyszlo z tym gosciem bo pamietam jak sie na przyjazd brata cieszylas...

MISTRALAKA często narzekasz, że zanim skończysz pisać to już cię wywala z forum i cały tekst poszedł do kosza - ja też tak miałam (minusy nadmiernego pisania).

Jak będziesz pisać post to staraj się na bieżąco zaznaczać to co już napisałaś i kopiować prawym klawiszem myszki, nawet jak cię wyloguje to po ponownym zalogowaniu tylko wkleisz zachowany tekst i mozesz kontynuować.

ooo a ja dostane wejscie do vipow???
mam numer do polki mieszkajacej 10km odemnie. nasi sasiedzi maja restauracje, i ona tam byla z mezem. sasiat poznal ze ona nie francuska i zaczol gadke jak sie dowiedzil ze polka to od razu o nas jej powiedzil. podala swoj numer bym zadzwonila. a ja pipa czekam juz tydzien an odwage swoja.....

pieke chleb i tak pachnie juz :) kupilismy naszyne w Lidlu i jak na moje chlopaki to super rozwiazanie. bo to kanapkowe dzieci sa. pieke co drugi dzien bochenek i wszystko zjadaja.

Czześć Maryś :)

Ale apetytu na noc narobiłaś tym chlebem :)
A jaki pieczesz ? Taki pszenny czy może orkiszowy, albo jakiś fantazyjny z ziarnami słonecznika etc.

Maryś jak się krepujesz rozmowy telefonicznej - to zacznij od sms'a - może mniej kulturalnie, ale najważniejsze aby jakoś zacząć :)

chleb pieke przerozny :) kupuje rozne maki pszenne zytnie mieszane takie gotowe juz do pieczeniz i pieke :) zadnych ziarene dodac nie moge. ja chleb pieke dla dzieci wiec musi byc czysty chlebek bez przeszkadzaczy :))))
ale ja mam tylko stacionarny numer :) zbieram sie w sobie na telefon.

No tak nie pomyślałam, dla dzieci to faktycznie lepiej bez żadnych 'zębowchodów' ;)

A tym stacjonarnym to mnie zbiłaś Maryś z tropu - Yasemin dobra rada już nic nie pomoże w takim razie :(
Nie pozostaje Ci nic innego jak sobie napisać na karteczce jak byś chciała zacząć rozmowę tak dla dodania sobie pewności i wykręcić numer.
No chyba, że nie czujesz potrzeby zaprzyjaźniania się na siłę z kimś tylko, dlatego że jest tak jak Ty Polką.

reklama
:) no co ty :)
ale ja nie dzwonie bo nawet nie mam jak sie spotkac. ja jeszcze na kartonach zyje dom nie dokonca wyremontowany wiec do siebie nie koniecznie mam jak zaprosic, a do niej chyba odwagi pojechac bym nie miala, w sensie nieznanej drogi. bo ja jerzdze tam gdzie jezdzilam z mezem.
ale zadzwonie jak bede miala chwile bardziej poukladanego czasu.

Do góry