reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z FRANCJI!

Witajcie dziewczynki!
Na wstepie przepraszam za dosc dluga nieobecnosc;(
Bylam raz,kiedy to Yasemin nawet napisala post ze sie pojawilam i nieladnie ze nic nie napisalam;otoz naklikalam ale oczywiste mam takie szczescie ze jak napisze i wysla to mnie wylogowuje i tyle bylo mojego wysilku!
Wkurzylam sie na idiotyczne funkcje forum!
Poza tym ponad dwa miesiace mielismy na glowie brata i widze ze jestem w telacie osob nieproszonych etc.
Moj byl co prawda proszony,bo chcial mnie odwiedzic o ile mu zalatwie prace oczywiste.Wiec zalatwilam i szybciorem przyjechal do pracy,tyle ze tej pracy uszanowac nie umial i po pierwszm tygodniu moje kochanie mialo juz dosc pracy ze szfagrem;(((((
Cala robota spadala na ramiona mojego T.,brat wracal malo zmeczony i ochoczy do plarzowania a moj polamany i wykonczony.
Przez te dwa miesiace poznalismy sie jak nigdy dotad!
To jest moj przyrodni brat od strony taty,tak poza nawiasem i nie mielismy nigdy okazji pobyc ze soba tak dlugo.
Odwiedzil nas raz w Anglii i juz wowczas myslelismy ze juz wiecej go nie zaprosimy bo dosc uciazliwy byl jako nastolatek.
Mamy 25m studio,wiec wyobrazicie sobie nas troje w nim?
Jestem szczerze rozczarowana,jego postawa,jego charakterem i innymi sytuacjami.
Wspomne moze tylko tyle ze podczas ponad 2 miesiecznego pobytu nie kupil do jedzenia nic a nic!Nie dolozyl sie do zycia,a jak kupil bagietki w ostatnim tygodniu po wyplacie plus sok-to widialam ostatni lyk tego soku i polowe bagietki!!!!!!!!!!!!!!!!ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nastepna dreczaca stuacja;ostatni dzien jego pracy jechali w ostatnie miejsce,przydusil zbyt mocno pedal gazu przy wymijaniu na drodze gdzie jest dozwolona predkosc do 90 k/H i zandarmeria go zatrzymala za przekroczenie predkosci o 50k/H wzgledem dozwolonej!!!
Odebrali mu prawo jazdy i przez okres 30 dni nie moze prowadzic na terytorium FR,obiecali wyslac do PL,ale mija 3 tydz i prawka jak dotad niema!
Plus mandat ktory ja zaplacilam 135E oraz problem ze sprowadzeniem auta na nasz parking....
Koniec koncow sciagnal kolege ktoremu kupil bilet do Marsylii i ktory byl jego szoferem do granicy niemieckiej,bo po tamtej stronie juz mogl prowadzic.

O prywatnosci i bliskosci z mezem zapomnialam przez dlugi czes co bylo okropnym dyskomfortem podczas uciazliwych upalow wiecznie chodzic ubrana!!!!

Brat wyjechal w niedziele,a ja wczoraj spedzilam 2 bite godziny na odchlewianiu mieszkania,bo jak on byl to nic nie robil plus bajzel do okola siebie zostawial co zniechecalo mnie do generalnych porzadkow:(

Powoli dochodze do siebie-serio i szukam jakiegos spa,masarzu etc zeby cialo odstresowac;)))))

Ja nie rozumiem takiego podejscia;jak na krzywy ryj mozna do kogos pojechac i udawac ze sie nie rozumie jak zycie kosztuje?Trzeba miec na twarzy maske?!
My tak zyc nie umiemy;ide do kogos to zawsze mam cos ze soba,nawet na kawe!
Mam serdeczna kolezanke ktora chce mnie odwiedzic od dluzszego czasu,mieszka w Londynie,ale wie jaka jest sytuacja i szuka hotelu w mojej okolicy zeby sie zatrzymac z 2 dorastajacych chlopakow.
Sa ludzie ktorzy rozumieja i takich szanuje,a jesli ktos chce na sile udajac ze sie niby zmiesci nawet na balkonie-to sorki ale z gory odmawiam!
Teraz juz wiem ze kolejny raz brata nie zaprosze!
Nauczka na cale zycie.

Poza tym zdrowko calkiem calkiem.
Urlop chcialabym wziac ale nie jestesmy zdecydowani gdzie chcielibysmy go spedzic?
Jesli chodzi o in-vitro to na dniach musze dryndnac do gin i zabukowac spotkanie;mysle o tym zeby sie udalo do konca roku?

Czytam ostatnio sporo na temat Coaching'u,doskonalenia samej siebie,uczenia sie praktycznego oszczedzania i takie tam psychologiczne przemyslenia-ciekawe!;)

Na dniach postaram sie nadrobic zaleglosci i poczytac co tam u was sie dzialo w wakacje?
Wybaczcie mi ze tak bezosobowa jak narazie;
POZDRAWIAM SERDECZNIE;)
Monia

reklama
Mistralka! Witaj po przerwie ale dzis sie akurat trafilo o tych gosciach nie proszonych. :rolleyes:
Odpocznij sobie i korzystaj z meza :D i oczywiscie trzymam kciuki za dzieciaczka ze w koncu sie uda!

Mistralka! Witaj po przerwie ale dzis sie akurat trafilo o tych gosciach nie proszonych. :rolleyes:
Odpocznij sobie i korzystaj z meza :D i oczywiscie trzymam kciuki za dzieciaczka ze w koncu sie uda!
hehe kto wie kto wie???Moze akurat po tak dlugim 'poscie'?;)

A co to za 'ukryte'forum zmajstrowalyscie????Coooo????
I mnie tam nie ma???;(

Mistralka ???? !!!! :szok::szok::szok: Najpierw ochłonę póżniej przeczytam !

Ja to jakimś medium powinnam być tak intensywnie o Tobie myślałam dzisiaj, że myślami cię chyba sciągnęłam i jak tu nie wierzyć w telepatię .... :-D

...nawet się zastanawiałam czy na priv Cię nie pogonić abyś dała znak życia ... ale doszłam do wniosku, że to bez sensu bo i tak musisz się zaogować a jak to zrobisz to na pewno sama napiszesz do nas heheh

Jej faktycznie w temat Mistralka się wbiłaś jak ta lala -
JAk słusznie zauważyłaś, mamy nowa tajną bazę - pisz na priv do Dziulka - my o Tobie i reszcie dziewczyn, które były stale ale nagle wcieło nie zapomniałyśmy i Dziulka jest w temacie :)

Doświadczenie z bratem bezcenne !

...a za dwójkę wyczekiwanych forumowych dzieciaczków to kciuki sie trzymają stale i nie przestają, tak więc spokojnie :)

Dorób jak najszybciej klucze i wpadaj do kryjówki ;)

Witaj Marys! Jak dobrze ze jestescie juz wszyscy razem w Fr ;-)
Biedna Laurunia, napewno wymeczyli ja w szpitalu. A z tym wrzatkiem faktycznie zwykle chamstwo!

A jak Marcel w przedszkolu? Chetnie poszedl?

Milego dnia!

Dziulka a ty do tego lasu w ktora strone jezdzisz? Bo ja tu nigdzie lasu porzadnego znalezc nie moge...
jak juz sie uda to do Beaujolais kolo Villefranche tam co moja tesciufka mieszka:)

A ja mam caly czas problem: moj synek kladac sie wieczorem wie juz , ze bedzie rano plakal przed wyjsciem do szkoly. A rano jest jak przewidzial trudno go uspokoic juz nie wiem co robic i jak mu wytlumaczyc, ze nie trzeba plakac.....

moja glizde szykowala dwa tygodnie praniem mozgu i widze ze dalo to rezultaty:)
przdstawialam jej szkole w samych pozytywnych barwach i takie tez punkty z tego czerpie:)

zaraz szlak mnie trafi!!! jest 22.30 a kiblonurki wyprozniaja studnie kolo bloku - czyzby pierdyknelo gdzies w bloku i gownami ludzi zalalo???

MISTRALKA zaraz zaproszenie walne:) to jest grupa tajniakow :ninja2:

reklama
zaraz szlak mnie trafi!!! jest 22.30 a kiblonurki wyprozniaja studnie kolo bloku - czyzby pierdyknelo gdzies w bloku i gownami ludzi zalalo???

MISTRALKA zaraz zaproszenie walne:) to jest grupa tajniakow :ninja2:

'Kiblonurki' ahahahahaha czy można umrzeć od nadmiaru śmiechu ? bo zaczynam się bać

a ten ninja bezcenny :-D patrzę skąd go wytzrasnełaś i nagle dojrzałam napis WIĘCEJ pod wszystkimi innymi emitokinkami ikonkami czy jak to się tam prawidłowo pisze /nigdy nie mogę zapamiętać tej nazwy ... /

Do góry