reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Maryś :eek: słuchaj Kasi i mnie też ! :) :)

.. już sobie wyobrażam jak w wieku 70-u lat wyciagasz spraną kartkę z lupą w ręku odczytujesz cyferkę po cyferce i prosisz wnusia o wykręcenie numeru na 'iPhonie 28S' i mówisz "Witam, pamiętasz jak byłaś w 2013 roku w restauracji ? i jej właściciel a mój sąsiad zabrał numer od Ciebie abyśmy mogły się poznać?? ... przepraszam ale w kartonach mi trochę zeszło" :-D

Oj Maryś Maryś ... a tak serio to też bym nie chciała w kartony nikogo zapraszać ani komuś tym bardziej się wpraszać - ale myślę, że normalny człowiek jest wyrozumiały i zawsze mozesz tylko zadzwonić i się predstawić, a umówić się możecie w przyszłym miesiąc albo na mieście - a może ona też ma dzieci i miałabyś towarzyszkę spacerów ???

Nie namawiamy - tylko pomysły i rozwiązania podpowiadamy :) :-);-)

Yasemin. ..ten twoj iphone 28s....:D:D:D:D:D
Marys rob jak dziewczyny pisza. :p pogadasz i chociaz numer swoj zostawisz na przyszlosc....
Co tam u was? Ja mialam kontrol u gina z dzieckiem wszystko dobrze juz ponad kg wazy. Tyke ze moja szyjka robi sie coraz krotsza. W lipcu byla 60mm a wczoraj 34 i gin mowi ze zaczynamy sie martwic od 26 chyba. To dlatego w poniedzialek np mialam takie straszne skorcze.

Zoe - śmiej się śmiej !:cool2: ja poczekam jak za kilka /naście/ dziesiąt lat kupisz sobie iPhonika 28s ;)

A termin masz na początek czy koniec grudnia ?
Skoro w lipcu 60, teraz 34 a od lipca mineły praktycznie 2 miesiące, to na moją chłopską logikę zanim miałoby dojść do 26 to już termin porodu będzie na wyciągniecie ręki, więc na zapas się nie stresuj.

A można jakoś powstrzymać to skracanie ? Np. unikając nadmiernego wysiłku ?

Yasemin ja nawet iphone 3 nie mam. Choc wiadomo jak to bedzie? Jutro jada goscie do siebie :p:p:p
Ja sie martwie nie martwie. ..dobrze ze dziecie ok.

reklama
1379691026656.jpg

Załączniki

• 1379691026656.jpg
    1379691026656.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 49
Do góry