reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
BY bylo jasne ja mojego mobecenego ( i mam nadzieje jedynego , choc nigdy nie wiadomo) meza poznalam we Francji na studiach ...typowe.... bylo tak: oprocz tego commerce inter robilam FLE czyli francuski Langue étrangère z mysla, ze moze sie przydac jak wroce do Polski to moge nauczac .... ale zjawil sie jakis nowy student kurcze bardzo mie sie spodobal....ja mu podobno tez od razu.Na przerwie zaprosil mnie na kawe na poczatku gadalismy po francusku ze spba :) potem skad jestesmy itp odpowiedzialam, ze mojej miescowosci napewno nie bedziesz znal bo ja z nowych skalmietzyc jestem a on na to jakto nie znam ja co dzien przed twoim domem do szkoly fortepianow dojezdzjalem prze 4 lata:) i tak sie zaczelo czyli slynny piorun:) problem tylko, ze ja od 2 lat bylam z kims innym a on od dluzej z inna.... ucieklismy razem 13 lat temu do afryki i po powrocie juz nigdy sie nie rostalismy :) moj byly jedynie powiedzal , ze "tu as bien bronée en Pologne cette fois ci...
a my wciaz razem 2 dieciaszkow i jestesmy szczesliwi:)

Josephine czy troll baba/ czy facetem .... mysle , ze kazdy z nas cie zna i mysli kazdy po swojemu ale nikt nie bedzie cie sadzil po tym co "uslyszal od kogos" :) wydaje mi sie, ze sie przejmujesz za bardzo :) ale zawsze pomoge w przepedzeniu trolla:)

krapyka : ale na fb nie mozemy pisac tez otwarcie na miurze o prywatnych sprawach, tylko te zmiedyz soba PW jedynie ..;wie cmoze i watek zmakniety i FB na fotki ? no nie wiem
a troll do dawna "przyjacioleczak".... pisze w " " bo jak latwo sie domyslic nia sie nie okazala... tym co mowi sie nie przejmuje wiem stety niestety co nia kieruja... i la petitesse nie moz emnie za bardzo affecter ;)

reklama
josephine ja nie mialam zadnych szans robic fotek, bo biegalam jak glupia za moim dzieckiem, wyciagalam go w panice z lozka napoleona nawet w palacu bo mi uciekl pedem i chcial tam wlezc..do

Do góry