reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

hej

ale naprodukowaly!!! nie ogarne o 8 rano i po wczorajszym wyjsciu ;)))))))))
szok
ja tylko na wstep napisze ze jestesm ZLAAA bo mnie dziecko mniejsze zrobilo w jajo... zaczelo nawolywac zerwalam sie jak glupia, bieg do gory, robie butelke i juz mam dalej biec a tu cisza, cisza... zasnal skubany... i ciagle spi, 15min siedze i patrze jak butla stygnie i co i nic... teraz ze spania to juz jajo...

zoe : ( chyba to ty ty pisalas, nie pamietam) nianie jak znalazlam...okazalo sie ze najprotsze sposoby najskuteczniejsze...zadne agencje i inne, papierkowe ogloszenie w boulangerie ! ale poki co to jets tylko na wieczorne baby sittingi.Pani ok;40 lat, praccuje na codzien w zlobku dlatego nie moze za dnia, zadzwonilam do jej bylych patronow, wypytalam co i jak npo i sie zdecydowalismy. a we wotrek ma przyjsc dziewczyna 20 lat co moglaby robic wiecej godzin, sortie d'ecole i soboty, plus wieczory gdyby tamta pani nie mogla

a wczoraj bylismy w 1 z naszych ulubionych resto, chyba nawet najulubienszej... w 15 dzielnicy, l'armandie to sie nazywa. maja tam swietnego szefa i atrakcyjne ceny. uwielbiam decor, mimo ze ze wzgledu na rapport qualité/prix jets tam ciagle duzo ludzi, to jakos nie ma tam halasu, przepychu... taka spokojna, tres discret restauracja, lubie !:)

kolejne wyjscie w czwartek, maz o nim nie wie. potajemnie juz sie z niania dogadalam, pojade do paryza nim on prace skoncyz i tam na niego poczekam. i te zpojdziemy jesc i wino zlopac, tylko do innej restauracji, niedalko biura, ktora bardzi tez lubimy, tyle ze stolowac sie tam raz w tyg niestety nie bardzo...ale na taka okazje..niech chlop ma :)

dziewczyny ja znow prezepraszam do wroce do tego trollowania. nie chc episac za duzo info o sobie, ja juz spokojnie nawet nie pisze podajac nawet wyzej glupia nazwe resto ... bo wiem ze troll wie zee wlasnie te lubie ...
kurde, czy ktos wie jak zalozyc watrek zmakniety? gdzie mozna by bylo gadac spokojnie, pokazac dzieci najnormalniej ?
interesowalby was ten pomysl ?
jesli nie to zawsze pozostaje bardziej zalockowany Facebook :)

krapyka : z tymi butelkami to ja sie wcale dziecia nie dziwie. wez zrob szalona akcje robienia balaganu wszedzie, doslownie wszedzie , zobaczysz jakie catharsis dzieci przezyja :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wiem ze cos jeszcz emialam i dziura ...
mlody definitywnie leci sobie w kulki spi dalej... a ja jak pômysle z emoglam spac do 8h30 lub 9 w niedziele ... no przeciez mu penseta wlosy powyrywam, sztuka po sztuce...

reklama
magda : ale ,a nasyzm wtaku czy jakims innym ? wydaje mi sie ze kazdy watek musi miec swoje forum zmakniete bo inaczej to co to za zamkniety krag...

Magda pytalas o poznanie meza..mysmy sie poznali na jakims kongresie naukowym i potem sobie pisalismy chetnie maile bo to byly poczatki internetu na swiecie i nie mielismy ZADNYCH INNYCH MAILI ZNAJOMYCH hehe bo to jeszcze nie bylo rozpowszechnione i dla nas to byla atrakcja wysylac maile zagranice wiec wysylalismy hurtowe ilosci do siebie:)

Ostatnia edycja:
anucha : to nie byl troll visible. mialam ja prywatna akcje, mam podejrzenie z ejedna znajomka od nastu lat wlamala mi sie na konto mailowe i fb. Moje nowe wiadomosci byly zawsze odhaczone i przeczytane. wszystko szybko pozmienialam ale na maila oczywiscie przychodza wiadomosci z BB i widnieje tam moje logo z forum, wiadomosci przecyztac te zmozna... a pozniej juz nie trudno znalesc...a to jets jak najbardziej profilek osobki sledzacej poczynania od lat, jak za dlugo nie ma newsikow to sie odzywajacej co slychac itp... ehhh dluga historia

anucha : :-D:-D:-D trollek jets troksyczny i ma wiele problemow do rozwiazania ze samym soba :) w ostatecznosci jak ma naparwcde taka gleboka potrzeba sledzenia mojego zycia, to niech czyta, zawsze to jakas lektura, slowo pisane... podejrzewam z ejednyne z jakim troll ma przyjemnosc :)

reklama
hejka:) dospalismy do 9h:))) a cooo:)))

co do watku zamknietego to tez jestem za- tu sobie mozemy gadac o dupencji szmatencji a na zamknietym powazniejsza sprawa:)))
ja juz jednym zamknietym watkiem zarzadzam ale to gdzie indziej i wiem ze to fajnie dziala bo lepiej sie poznajemy i wiecej o"twieramy".

Do góry