reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
YASEMIN ale tekst:))) poplulam sie ze smiechu:))) domek letniskowy:pp ja tam bym to nazwala "pokoj zwierzen":D tudziez "chambre secrète":)

Jaki pokój zwierzeń, toż to za mała przestrzeń - otyłe nie jesteśmy co prawda, ale jak się rozgadamy to tlenu braknąć może.
Ja tam wolę żyć w przekonaniu, że to domek letniskowy z widokiem na ocean , ewentualnie morze... stawem też nie pogardzę. Z dużą ilością pokoi, co by każda miała swój - i z jednym przytulnym salonem z miękkim dywanem na środku i poduchami, a w tle z rozpalonym kominkiem w zimowe wieczory - i to może być ten pokój zwierzeń jak już tak nalegasz ;D :) ;)

ooooooooooooook:) j'ai rien dit:)

:-D:-):-D i tak ma być ! :-D:-):-D

No cóż, dziewczyny już chrapią i dopiero rankiem możemy się ich spodziewać, albo prędzej po południu jak wrócą ze szkół z maluchami - bo poniedziałek już nastał i obowiązki szkolne wróciły do łask ;)

Piszę Dobranoc w takim razie i czekam z niecierpliwością na wizytę pozostałych w naszym nowym zakątku :)

no i poszly zaproszenia:) wlasnie pije juz druga kawe , Léane w szkole, smutno cos jej dzisiaj bylo ale widze ze stara sie zachowac twardosc (po mnie to ma hihih) jej kolezanka sie rozplakala przed wejsciem do klasy i chyba to ja zdolowalo... ale moja nie plakala tylko dudusia chciala.

w ramach dbania o linie -ZEBY BYLA GRUBA I WYRAZNA - pozeram wlasnie briochette au chocolat:))))

jak mi dziwnie w domu bez leane rano.... ja na popoludnie do pracy.pierwszy dzien po urlopie.... coby mnie nikt nie wkurzyl tylko....

reklama
hej

kasia : musze napisac ze wlosy mi sie troche zjezylmy jak przeczytalam o glodowce! zadne dodatkowe pociazowe kilogramy nie powinny byc argumentem do glodzenia sie !!! chyba kazdy niekoniecznie nawet specjalista jelsi ma powierdziec szczerze to pwoie ci ze to zly, BARDZO NIEZDROWY pomysl ! ja nie znam sie na dietach, bo nigdy nie stsoowalam i jetsem raczej fanka postulatu ze jedzenie to przyjemnosc i rzecz normalna i nie jest naturalnym odmawianie go sobie ( jelsi nie ma koniecznosci zdrowotnych, ex. CUKRZYK!) ale na pewno istnieje wiele diet, bezpiecznych, progresywnych... ale glodowka !!!!!! nie zal ci zdrowia dla wygrania kilky anwte nie kilogramow, bo do tych kg tez dojdziesz wczasie, ale dla wygerania kilku tygodni czy miesiecy !!!!! przeciez masz w domu noworodka, daj sobie czas! masz tez a nie oslabiona glodowka!starsza corke, i potrzebuejsz byc w formie dla 2ki dzieci

Do góry