reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
ja mojego obecnego mezusia poznalam jak bylam tlumaczka dla polskiej firmy. przyszedl z chlopakami bo kroila sie robota na czarno za potezny szmal i potrzeba bylo ludzi tu co moj mezus pracowal. na poczatku jakos nie przywiazywalam uwagi ale tak pozniej to mnie trafil piorun i juz:))))

powiem wam ze moje dziecko na dobre pozegnalo chyba pieluchy... 4 nocka ze nie sika do lozka.... szacuneczek dla malutkiej sikawki:ppp prawie 2 tygodnie lala w lozko po nocy az huczalo.... pieluchy nie chciala a ja mialam pranie...

hej Dziewczyny

Zoe o matko ! Gryzonia macie ??? :szok: Jak chodziłam do podstawówki to był szał na chomik.

Dziulka - pobalowałaś wczoraj chyba co ? :) No piszemy piszemy jak to kobietki jedna powie A to druga musi B i o cały alfabet nie trudno ;D :) Własnie sobie wyobraziłam jak z dzieckiem przy cycu latałaś po mieszkaniu i kartonami przerzucałaś z kąta w kąt :-D:-):-D:-D

Krapyka - no proszę jesteś eko-mamą jak nic ;) i chyba faktycznie musisz zacząć pić winko - czego to się nie robi dla dzieci .. ;D ;)

Ostatnia edycja:
YASEMIN czego my kobiety nie potrafimy zrobic.... to bylo tak: cyc-mloda na bujaczek, grzechotka (w wieku niecalych 2 mcy potrafila w raczce trzymac grzechotke... pamietam jak dzis) , jak na bujaczku byla i nie spala to wtedy rozladowywalam te "halasliwe" towary, jak byla w lozeczku to po cichutku np ciuchy ukladalam u siebie albo mylam lazienke albo gotowalam. i tak w kolko do konca samego... a kartony jak nam na salon przywlekli pls meble w czesciach to przejscia bylo tyle co tiptopkiem mala sciezka..... koszmar.... sam dzien jak przeprowadzka byla ( 11 grudnia) to u mamy bylam sama z leane a moj chlop i rodzina pomagali nosic kartony meble itp.

Krapyka z tym winem to sie usmialam :-D .... co do spiewania to nie wiem czy mnie przebijesz :-D
chomik lata chyba zaraz mu to kolko zabiore :'( Yasemin u nas tez byl szal za mlodu! i pamietam do stolarza sie chodzilo po trociny.
Jak mojego poznalam!? pamietam raz go zobaczylam gdzies w barze bylismy i okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych; ale bez szalu. pozniej chyba z miesiac minal i sie przypadkiem spotkalismy to nawet nie pamietalam skad ja go znam. i tak od spotkania do spotkania jakos wyszlo. i juz 7 lat minelo..... z jedna przerwa kilku miesieczna :-D on znalazl prace gdzie indziej ja mialam fajna prace i mieszkanie wiec nie pojechalam z nim i klotnie ze hoho i wtedy sie rozstalismy , ale widocznie los tak chcial ze do siebie wrocilismy . w sumie to nic strasznego sie nie stalo.

co do przeprowadzek z dziecmi to ja juz jak mala byla wieksza ale za to przeprowadzalam sie dwa tyg przed porodem , to dopiero byl wyczyn dla mnie!

reklama
O matko jak naprodukowalyscie!! Jeden dzien mnie nie bylo:p

wczoraj odwiedzinki u rodzinki, czyli caly dzien w okolicach paryza... Ehh meczace, ale zaliczylam brocante w vanves hihi tyle, ze nic nie kupilam ale fajnie bylo pospacerowac:) dzisiaj u mnie sa !!!!! :D

zoe- ja mialam papugi, zolwia wodnego i chomiki. Nigdy nie zapomne jak przynioslam chomika ze sklepu zoologicznego i mowie do mamy! Ten jest oswojony bo pan go bral i go nie ugryzl... Wlozylam reke a on haps o matko odruchowo potelepalam reka a on sie odczepil i upadl:( bylam dzieckiem, nie zrobilam tego specjalnie..... Kilka dni polatal i zaczal zastygac w bezruchu, siostry sie smialy, ze jak aktor.... Po kolejnych bezruchu zdechl:( ohh bylo placzu.....

kapryka- ja swojego m poznalam z 9 lat temu jak chodzilam z jego kolega (szczenieca milosc hihi). Do tej pory pamietam jak sie zachwycalam m., ze on taki mily fajny dlaczego on dziewczyny nie ma! pozniej rozstalam sie z tym jego kolega... Minal moze rok, a on zaprosil mnie na 18 kolegi ( odmowilam). Minelo znowu kilka miesiecy, a jego kolega zaczal spotykac sie z moja kolezanka i zwinwli nas na podwojna randke...:) my jestesmy malzenstwem a oni sie rozstali:p

yasemin- masakraz ta policja!!

areksa, kasia- wspolczuje przeprowadzki, ale dacie rade:)

josphine- jak tam? Udal sie wypad?

anucha- opowiadaj jak poznalas m?:p

marzenka-???

marys-czekam na jakies info od ciebie:)

dziulka- super, ze ze szkola wszystko oki:) ja juz sie tez stresuje, ze kiedys trzeba bedzie mala komis obcemu zostawic ;)

milego dnia:) ja jeszcze w lozku z KAWKA:)))))))))

Do góry