reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Yasemin tych z lancuchem nie ruszyli :-D
Josephine ale wam fajnie! Milego wieczoru wiec zycze! jak bedziesz miala chwile to napisz cos o tej niani jak ja znalazlas itp....

reklama
Yasemin tych z lancuchem nie ruszyli :-D
.

Widocznie ci byli leniwi. W kazdym razie chyba nie musisz robic swojemu prania mozgu bo sam zapewne bije sie w piers, ze nie pomyslal o ubezp. I lancuchu... niestety z tymi ubezp. To jest tak,ze wíemy co sie moze stac, ale myslimy ze nam to raczej nie. Do pierwszego wlamania, zalania czy kradziezx niestety:-(

jemu nic nie mowie bo i po co? jak dzien minal ;my dzis bylismy na ogladac jakie oferty sportowe maja dla dzieci , moja chodzila na gimnastyke ale nie podobalo sie. w srode idziemy zobaczyc capoeira czy jak to sie pisze :'( mam nadzieje ze jej sie spodoba, mysle ze fajnie jest cos robic, ale oczywiscie nic na sile jak nie to nie :-D

Nowy mieszkaniec :-D

Załączniki

• 20130907_204155.jpg
    20130907_204155.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 32
rano biblioteka, kolo 11stej zakupy potem obiadek karen siesta po poludniu w ogrodku a wieczorem pojechalismy wyrzucic butelki do kontenera. moje dzieci stwierdzily , ze jest "najsuper" i, ze jeszecze nigdy sie tak dobrze nie bawily bo na legalu mogly bic szklo :)

heja z wiecozra lasencje:))) ile wy piszecie!!!!!!!!!!!!! o matko:p wczoraj moje kochane laseczki szefowa zawiozly do knajpy i przywiozly pod sam domek:))) hihi czuja ze wracam do pracy w poniedzialek:)))

AREAKSA z przeprowadzka to powiem ci tyle ze Leane miala 2,5 mca jak caly dom spakowalamSAMA w kartony. pakowalam wszystko miedzyc karmieniem z cycka a zmiana pieluchy i dziwic sie ze mleko szlak mi trafil.... no i potem sama kartoy rozpakowywalam i sprzatalam tez miedzy cyckaniem a innymi cudami. maz non stop w pracy, mama tez, tesciowa 60km mieszka od nas wiec z doskoku. ciezko mi bylo jak cholera bylam wymeczona jak jasny gwint.

dzis zas swietowalam urodziny w domu i az 3 razy swieczki dmuchalysmy z Leane.... zaspiewala mi joyeux anniversaires na cala pare i bylo fajnie:)))
ZOE co to jest?? chomik czy swinka??

a co do wygrywania spraw po urzedach to wielka morda czesto sie przydaje:))))

Krapyka to tatus obiecal, mala w siodmym niebie, tylko biedaczka caly dzien czekala az bedzie w kolku biegal a on spal i spal teraz jak ona juz spi to biega jak wariat. :-D jak dla mnie szalu nie ma wole psy. a hakie to te kontenery na szklo ze takie fajne?

Dziulka chomik. a co do kontenerow to chyba w holandii sa takie ze butelki nie wiem czy plastik czy szklo mozesz wymienic na kase albo na znizki w sklepach a jeszcze gdzies slyszalam ze i na bilety metro, bus. Fajna sprawa.

reklama
tak w Holandii w Polce tez w kiektorych sklepach (Kaufland np ) tez daje ci ticket co potem w kasie dajesz .
Kontenery najzwyklejsze zwykla buda z dziurka pod carrefourem a moje dzieciaki z tego afere zrobily:) musze sie wziasc za picie wina chyba , zeby mialy co tydziec co wyrzucaac:)

Zoé , jakby Ci kazali spiewac to smialo mozesz mnie do churkow brac : szyby beda pekac na kilometr:)

Do góry