reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Josephine wiesz testy testami ale nie wiem co to da tak naprawde szkoly nie chce mu zmieniac przynajmniej narazie .... a moj brat np w identycznej sytuacjo byl i cale zycie sie meczyl az do liceum. dopiero na studiach sie okazalo, ze jest geniuszem na serio a mial przeskakiwac klasy jak byl maly ale wtedy na to sie inaczej patrzylo. W liceum byl uznawaly za "innego" i non stop wagarowal wiec jak zwykle same paly , zreszta szkoda gadac a raczej pisac....

reklama
Milego wieczoru dla wychodzacych :-D wy tu martini...ja to bym mojito sie napila uwielbiam ;-);-)
a tak krupnik zrobilam mloda kasza sie zajadala jak nigdy .

Co tam dziewczyny porabiacie wieczorową porą ?

sytuacja takich dzieci jest nieciekawa, bo publiczne czy też prywatne takie przeciętne szkoły nie mają czasu na zajmowanie się wyjątkami - a i który nauczyciel lubi nie wygodne pytania na które sam nie zna odpowiedzi...
Wiadomo jak dziecko ma talent plastyczny, muzyczny to sprawa łatwa - pośle się go na konkursy ogólnokrajowe, międzynarodowe, ale jak jest po prostu nad wymiar inteligentne to co z nim zrobić... musi skończyć podstawówkę, liceum, studia... a wykazać będzie się mógł później we własnych badaniach, pracach doktorskich itp. Tak mi się wydaje.

Dziulka miłego wieczoru tylko nie pij za dużo ! - abyś wszystko pamiętała i nam jutro opisała ;)

Zoe
krupnik mówisz - nie pogardziłabym ;)

Ostatnia edycja:
Yasemin to wpadaj na krupnik ! i przynies nalesniki.
co do geniuszy to tez nie znam. oprocz tego ze moj ojciec i jego ciotka pieknie maluja, obrazy i te sprawy ja za to jak mam cos narysowac to jak 3 letnie dziecko nawet zwykly domek :-D mi nie wyjdzie. a tak poza tym to nie to ze umie ale probuje, tylko nie karzcie mi rysowac czy spiewac. reszty sie nie boje moge wszystko :-D i chyba moja poszla w slady dziadka , czasami jak ma faze to normalnie szok jak cos narysuje. ostatnio ja wzielo na rysowanie statkow, wiosla, flagi, i kolo do sterowania. super. cala swoja wyobraznie przelewa na papier.

Krapyka dokladnie tak jak piszesz. geniuszowi jego geniusz przyda sie pozniej jak bedzie umial juz sam go wykorzystac a gdzie lepiej jak nie na studiach. super sprawa musi byc. byc geniuszem.

Yasemin dawaj te nalesniki. ....
na zakonczenie wieczoru ukradli motir mojemu, wlasnie na policji siedzi zglosic. to byl nasz jedyny srodek transportu

reklama
Do góry