reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

ja z poranna kawa sie witam :)

dziulka : 100 lat !!!!!
a praca pewnie ze lepiej byloby 8-15, nawet juz ta godzina przerwy i 8-16 i po dzieci wio i cos z zycia rodzinnego...hmmm...jestem ciekawa ile fr mam zrezygnowaloby z 2h przerwy pogaduszek przy salatce papieroska i kawy ... tylko po to zbey zaraz po pracy biec po dziecko i musiec mu zajeciaz wymyslac do wieczora... Hmmm...

yasemin : jak nos, pluca ? :)

7:30... Jeszcze z 15min i bede budzic dziatwe... Tak mi zal starszaka ze musze go do pionu postawic... Maly to sam z sebie nieldugoi wstanie, ale jego budzic w roku skzolnym trzeba ok. 7h50... A dzis podejrzewam wszystko jeszcze wolniej bedzie szlo...

myslalam ze bede dzis skakac wysoko jak kobietka ze zdjecia na fb a raczej mi nie halo....
najchetniej bym ich nie budzila, niech sobie spia i pozniej sie w domu bawia... :(((((((((((((((((((((((((

reklama
Hej!

Dziulka 100 lat!

Alex idzie dzis pierwszy raz do zlobka od ponad miesiaca! Mam nadzieje ze mu sie "nie zapomnialo" ze tam jest fajnie;-)
Musze go jeszcze spakowac i na 9 mamy byc;-) A ja bede miala 2h dla siebie hihihi:happy:

Dziewczynki a ja jestem non stop zmeczona i spiaca...Spie popoludniami co mi sie wogole prawie nigdy nie zdazalo...Wczoraj poszlam np spac o 21,30 bo padalam ze zmeczenia. Maz na mnie wyzywa ze jestem "cukrzyk" ze jem slodycze i potem spac mi sie chce i nie mam zycia..ehh...a ja nie wiem co jest grane. Chyba to przesilenie jesienne;-/

Milego dnia!

U mnie piekne sloneczko swieci!

Hej Josephine - wypatrywałam kiedy się zalogujesz, słusznie obstawiałam, że będziesz pierwsza ;)

nos, płuca w porządku - oddech w normie ;)

Cześć Marzenka :) Trzymamy kciuki za pierwszy dzień Alexa :)

Marzenka ja też u siebie obserwuję od dłuższego czasu spadek formy po południu - czasami to nie wiem co z sobą począć i udaję się na drzemkę - bo nie zawsze uda mi się z tym walczyć.
Niestety ja też jestem pożeraczem słodyczy, po pełnym obiedzie też mnie nie raz tak znuży, że oboje z mężem udajemy się na leżakowanie.
Kiedyś oglądałam program, że po obfitym posiłku należy wypić szklankę soku pomarańczowego, aby dodać sobie energii.

Takze sie witam przy porannej kawusiu :)

dziulka- wszystkiego najlepszego:)

marzenka- jakis czas temu mialam to samo! Od kilka dni zaczelam lykac magnez i jest juz troszke lepiej:)

yasemin- malowanie skonczone?

kurcze znowu dwa dni po 30c :/ ehh te 25c jest idealne jak dla mnie:) ale to juz koncowka lata to nie powinnam narzekac;)

Wszystkim dzieciaczkom milego dnia w zlobkach, szkolach:)

jestem :)
przezylam!

wszsytko ok, jak na pocztaku byl strach i niechec, tak jak wbiegl do klasy z kolega, to sie nawet nie odwrocil na moje nawolwywanie i nie pocalowal, tylko wio przed siebie... niewidzecznik ! hahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D ULGA ! teraz bede dreptac i czekac na 16h30 na opowiesci, wrazenia!

marzenka : jakie takie spadki formy mam kilka razy w roku, czasem sa tak mocne i trwaja ze mysle ze to hormonalne, z emoze ciaza...a tam nic..po prostu zmeczenie. oi tez zawsze sie jakos posilkuje magnezem, witaminami... choc przy takim baardzo mocnym zmeczeniu ( i u mnie czetso slabym snie, budzeniu sie wnocy,w IEC naparwde zombie) ...to nic nie dziala...czekam az sie wyspie, odspane i jakos tam na iles czasu przechodzi...

Dziulka 100 lat!
U nas poszlo gladko ze szkola. Josephine tez myslalam ze bede skakac ale wcale mi nie do skakania. mala zadowolona bo dzieci praktycznie te same. Teraz ide na to rdv do crèche. Yasemin nie wpadlam na to zeby talerze wyciagac i myc. dobry pomysl :-D

eh bien ja zrezygnowalam z 2 godzinnej przerwy i nawet musialam sie o to bic! nikt tego nie rozumial a nawet straszyli, ze to nielegalne itp hahaha ale ja to nie francuska to pewnie dlatego:)

reklama
Ciaze poki co wykluczam, chyba...:happy:

Faktycznie zaczne lykac magnez, a mam w domu akurat bo mezu bierze. Moj Alex tez polecial do H.G jak na skrzydlach! Nawet papa mi nie chcial zrobic hihihi

To babeczki mozecie odettchnac z ulga ze dzieciaczki zadowolone!

Dobra biore sie do roboty bo o 11 lece go odebrac a musze sprzatac hihihi

Do góry